Schnelle Lieferung und gute Qualität.

Ein erfreuliches Einkaufserlebnis.

Schnelle Lieferung

Der Stoff entsprach in Farben und Qualität meinen Erwartungen. Er war günstig und die Lieferung herausragend schnell.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Site is overzichtelijk en snel te bestellen

Prima. Goed overleg voor vervanging van niet leverbare stof. Dank

Verslavend

Hoop stof veel keuze en ik vind het leuk om op de site te neuzen het is bijna verslavend Bestelling wordt steeds snel klaar gemaakt en kan ik snel al ophalen .... alleen bij een klacht wordt er niet terug gereageerd en dat vind ik jammer

Alles keurig netjes en op tijd bezorgd.

Ik heb al vaker stof besteld, altijd even netjes afgehandeld. Als er stof niet voorradig is, wordt deze kosteloos na bezorgd.

Snelle service, prima kwaliteit,nog nooit zo snel geleverd.

Patronen besteld, deze werden snel geleverd.

Mooie keuze en snelle levering.

Fijn

Snel. Fijn kwaliteit.

Prima geregeld, mooie stoffen en goede service!

Ik heb al meerdere keren besteld bij de stoffenkraam. Keer op keer op tijd en netjes geleverd. Heb nu 2 keer gehad dat iets niet op voorraad was, maar dat was in beide keren snel en netjes opgelost! Dik tevreden!

Super service

Bij de chat goed geholpen waardoor im uiteindelijk mijn keuze heb kunnen maken

Het stond klaar en daar gaat t om

Snelle bezorging, fijne service.

De stoffen waren binnen no time verzonden, en je krijgt veel waar voor je geld. Goeie kwaliteit, goeie prijs en goeie service. Echt een aanrader.

Immer wieder gerne

Sehr schnelle Lieferung...Stoffe wie abgebildet....klare weiterempfehlung

Snel en goed

Duidelijk op de site om de bestelling te plaatsen

Immer schnelle Lieferung

Sehr zufrieden!

Wel n avontuur

In deze tijd een mooie stof uitzoeken gaat prima. Goede keus en aardige prijzen. Mijn ervaring met het laten opsturen is een onhandige en uiteindelijk teleurstellende kwestie geworden. Het was mij niet duidelijk dat er naast de verzendkosten nog een bedrag in rekening wordt gebracht waarover niets vermeld stond bij de bestelling. Ik vind het jammer dat een stuk stof door deze onduidelijkheid ineens toch wel duur wordt. En ik kreeg erg laat informatie over de procedure. Mijn laatste mail is ook niet beantwoord. Erg vervelend!

Bestelde artiekelen dezelfde dag op kunnen halen

Bestelling geplaatst nadat ik telefonisch geen gehoor kreeg voor het maken.van een.winkelafspraak. Mailen werkt prima, snelle reatie. Nog dezelfde middag mijn bestelling opgehaald, alles naar wens en hetgeen ik had besteld.

zeer goed

vlotte levering

mooie stoffen ben er blij mee

Mijn bestelling was klaar en aangepast omdat er iets ontbrak, ik vond t prima!

Prima geregeld

Heb een.belafspraak.gemaakt,we gaan het zien hoe het allemaal werkt

mooie aanbiedingen

goede kwaliteit, snelle levering, veel keuze

Snelle verzending en goede service

Prima ervaring, ook erg fijn dat je monsters kan bestellen. Er ging iets mis bij de levering (niet de fout van de Stoffenkraam) en het is heel netjes en snel opgepakt.

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht