ondanks klein foutje in de levering, goed afgehandeld

na diverse telefoontjes en mails probleempje heel netjes opgelost

Mijn bestelling is goed en snel uitgevoerd.

Een ruime keuze op de website, alles wordt duidelijk en overzichtelijk getoond. de info is goed te volgen. de bestelling was correct uitgevoerd en werd verrassend snel geleverd. Ben al enthousiast met één van de stoffen aan de slag gegaan.

altijd goede service en vriendelijke mensen

ik doe al jaren mijn inkopen bij de stoffenkraam. en sinds mijn dochter een eigen webwinkel is gestart in piratenstuf en ik de kleding maak doen we samen de inkopen voor de stof enz al bij jullie vanaf het begin zijn we al een vaste klant hiervoor.

Naar volle tevredenheid

Zeer snelle service

Aanrader

Via de mail besteld. Zeer uitgebreid assortiment. De dag na mijn bestelling kreeg ik al bericht dat het klaar lag. Ivm de lockdown een afspraak gemaakt om het op te halen. Lag keurig klaar en was netjes ingepakt. Top! Kom hier zeker terug.

Snelle service.Dank u wel!

Levertijd

goede service

Er wordt snel geleverd.

Geweldig super geholpen.

Ik kom regelmatig in de winkel. Altijd vriendelijk en behulpzaam personeel. De stoffen zijn mooi en de prijs is goed.

Top geregeld en goede spullen

Goede kwaliteit spullen en alles was netjes geregeld toen ik de spullen kwam afhalen.

Prima site en vlotte bezorging!

Ben erg tevreden over de stoffenkraam. Het bestellen was eenvoudig en ik had de stof lekker snel binnen en kon meteen aan de slag! :-)

Vanwege de lockdown is het alleen via internet mogelijk om stoffen te kopen, maar ook als de lockdown voorbij is zal ik jullie collectie blijven volgen. Altijd veel keuze voor een redelijke prijs! Ga zo door.

Persoonlijke noot

Heel fijn als iemand mij succes wenst. Ook de monsters bij de verzending zijn inspirerend.

Perfect op alle vlakken zowel wat stoffen...kwaliteit als stiptheid betreft

Prima goed materiaal en goed geleverd

Mooie stoffen

goed product, snelle levering

Ruim assortiment

Hoewel het nogal eens voorkomt dat er producten nageleverd moeten worden of niet op voorraad zijn, is het gemakkelijk om daarover te communiceren en wordt een en ander naar wens afgehandeld.

De verkoopster had de tijd voor mij en hielp me super!

De verkoopster had de tijd voor mij. Zocht stoffen en garen voor mij op. Was super!

Goede ervaring met de stoffenkraam

Mijn ervaring is als volgt: behulpzaam van de meeste verkoopsters, ook indien ik iets op de site heb gezien en een nummer heb genoteerd wat ik niet kan vinden, even op de computer kijken en voila ze wijzen precies waar de stof ligt. Nooit te krap afgemeten omdat helaas de stof nog weleens slordig is afgeknipt door de vorige verkoopster. Al met al een beste goede ervaring. Mooie stoffen voor een leuke prijs. Hoop dat jullie weer snel ‘volledig’ opengaan!

Na telefonisch overleg prima geregeld

Artikel biasband wit, was niet vindbaar op de webshop, na telefoontje uitleg gekregen hoe dit te bestellen was. Rode bestellen en bij opmerking aangeven dat het wit moet zijn. Misschien een oplossing hiervoor zoeken.

Snelle hulp

Om 's avonds aan een nieuw project te kunnen beginnen, had ik stof nodig. Om 13.30 u. besteld en na een telefoontje kon ik het al om 14.40 u. ophalen! Grote klasse!

Mijn ervaringen zijn wisselend. Regelmatig precies wat ik dacht besteld te hebben. Laatste bestelling viel erg tegen de omschrijving van stof klopte in mijn ogen. Rekbaar maar is echt niet rekbaar, zwarte elastiek had ik besteld maar ik vindt het geen zwart met al die gaatjes. Wilde echt zwarte elastiek Ik heb gemaild hierover maar helaas nog geen reactie gehad. Dit ben ik niet gewend van jullie. Hoop toch snel positief bericht te krijgen

Goede service, mooie materialen

Eenvoudig bestellen via de webshop. Snel reactie op mijn vraag via de mail over een bepaalde kleurencombinatie. Goede service.

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht