Goede service, mooie materialen

Eenvoudig bestellen via de webshop. Snel reactie op mijn vraag via de mail over een bepaalde kleurencombinatie. Goede service.

Gewoon goed

Goed en snel geholpen Veel keus en niet te duur

Heel erg klantgericht

Werd gebeld ivm rits, was niet op voorraad, medewerkster heeft andere er bij gezocht perfecte kleur bij de bestelde stof en ook gekeken of het bestelde garen goed kleurde bij de stof

Ik had 2 mtr besteld, maar kreeg ruim 2 mtr afgeleverd. Dat was heel fijn, want achteraf was 2 mtr stof aan de krappe kant. Dankzij het ruime knippen van de stof heb ik toch mij tafelkleed op maat kunnen maken.

Supergoeie service!

Bestelling lag klaar op afgesproken tijd. Stof is prachtig qua kwaliteit en kleur. Bijpassend garen klopt helemaal.

Snelle levering tijdens de Corona

Had mijn bestelling snel binnen. Normaal ga ik gewoon naar de winkel maar dat is nu een beetje lastig. Maar tevreden na mijn bestelling

Prima geholpen !

Keurig, snel, prachtige stof

Goede service en kwaliteit

Ik bestel al jaren naar volle tevredenheid.

Goede website en snelle levering

Goeie website en snelle levering

Heel tevreden

Goede prijs, snelle levering indien ook echt voorradig. Foto's zijn een beetje summier maar de kleur komt goed overeen (op mijn schermen). Nu 3 keer meegemaakt dat de bestelde stof(fen) toch niet op voorraad bleken en de enige kanttekening is dat ik dan vaak geen antwoord op mijn reactie kreeg, niet weten waar ik aan toe ben is een beetje vervelend. Maar de service was evengoed steeds uitstekend, de kleine meerprijs van gekozen alternatieven heb ik vooralsnog nooit hoeven te betalen en bestelling liep nagenoeg geen vertraging op.

Duidelijke website, goede keuze en prima levering. Alleen de bezorgkosten vind ik aan de hoge kant.

Zie hierboven

Fijne webshop met enorme keuze!

Ik winkel graag online bij de Stoffenkraam vanwege het aanbod van de stoffen, de goede service, snelle levering en de gunstige prijzen. Het fijne vind ik ook dat je kunt selecteren wat je wilt gaan maken en dat de geschikte stoffen dan voor je geselecteerd worden. Ik ben super tevreden over de Stoffenkraam en ik bestel eigenlijk altijd bij hun.

Ich bin begeistert.

Die Ware kam sehr schnell ,es gibt eine große Auswahl und gute Qualität für einen guten Preis.Ich werde garantiert öfter bestellen.

zeer goed

goede stoffen maar kan nog geen kerst stof vinden jammer

Super fijn en snel verlopen.

Heel goed geregeld, ik had 2 patroon boeken besteld en betaald maar werd netjes gebeld dat er 1 niet meer was en dat het geld terug gestort zou worden. Echt heel erg fijn en ook snel geleverd, zou het zo weer doen.

Perfect alles dik in orde.

Super Goede prijs kwaliteit Snel geleverd

Snel en goed

Maandag besteld. Door kleurcode verschillende stoffen in dezelfde kleur gekregen. Dinsdag meldingen over verzending. woensdag geleverd.

Prima ervaring met de verzorging van mijn bestelling

Na mijn bestelling merkte ik even later dat ik nog garen was vergeten. Gelijk een mail verstuurd en alles was compleet toen ik het ging ophalen. Top!

Super duidelijk en snelle levering!

Bestelproces verloopt soepel en snel, mooie stoffen en goede garens in juiste kleur!

Correct

Duidelijke website om de producten te kiezen, vlotte levering en duidelijke communicatie. En...tevreden met mijn aankoop!

Snel geleverd. Mooi stof

Snelle levering en prima kwaliteit

Fijne website met duidelijke omschrijvingen en foto’s.

Alles unkompliziert

Stoffe sind wunderbar. Werde bestimmt wieder bestellen.

Snel geleverd en goede service

Snelle verzending en goede kwaliteit! Dank!

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht