Hele snelle levering

Hele snelle levering

2x iets besteld goede aanbieding van garen en snel geleverd

Snelle service, goede kwaliteit.

Goede prijs-kwaliteit verhouding, makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Goed en snel

Snel en volledig

3 verschillende stoffen gekocht, allemaal van prima kwaliteit. De levering was ook lekker snel, binnen 2 dagen. Ik raad ze zeker aan.

Mooie spullen

Met een snelle levering kreeg ik mijn 'mooie' spulletjes. Het ziet er uit als op dr foto en de beschrijving op de site klopt! Ik zal hier vaken komen.

Slechte service

Levering van de spullen was prima. Afhandeling mail erg slecht, staat niet open voor aangedragen oplossingen. Jammer, want de producten zelf waren goed.

Heel snelle en nette levering

De bestelling kwam er zeer snel en alles wat compleet en netjes afgeleverd.

Goede service breed assortiment

Goede service en breed assortiment Ik ga er zeker weer bestellen als ik wat nodig heb

Mijn eerste bestelling, is heel vlot verlopen, ben ook tevreden over de kwaliteit, na afwerking van dit kledingstuk zal ik uitkijken voor een nieuwe bestelling

Perfect!

Mooie website, snelle levering, veel keus. Goede communicatie!

mooie kwaliteit stof en snelle levering

mooie kwaliteit stof en snelle levering

dit was de eerste keer dat ik online kledingstoffen heb besteld en de kwaliteit veel reuze mee. Ik zal in de toekomst wel vaker bij de stoffenkraam bestellen. Alleen jammer dat je niet eerst een staaltje kan bestellen om tezien wat voor stof het is.

Snelle levering en prachtige stoffen

Had de bestelling de volgende dag in huis. Eerdere ervaringen waren ook goed. mooie stoffen, goed van kwaliteit. En fijn dat je een proefje kunt bestellen.

Prachtige stoffen

Hele mooie stofjes, leuke prints voor een leuke prijs

Goede service.

Snelle levering.

Duidelijke informatie over de stoffen op de site. De bestelling was netjes verpakt en werd snel geleverd.

Nadat het patroon weer op voorraad was, kreeg ik het snel toe gestuurd.

Zeer slecht

Binnen de 30 minuten na mijn bestelling 2x mail gestuurd om te annuleren (omdat mijn zus reeds de stof gekocht had). Toch hebben ze de stof gestuurd...

Zeer goede dienstverlening

Mijn pakje was verloren gegaan bij verzending en na contact met de klantendienst werd het opnieuw verzonden. Ik ontving het al na twee dagen (België). De website is overzichtelijk opgebouwd en er is een ruim aanbod aan scherpe prijzen.

super snel ontvangen

ik ben super blij voor de snelle levering ik woon in belgië en hier kon ik mijn product niet verkrijgen binnen de week zelf op de site van bol.com moest ik 2 weken wachten en nu had ik het na 4 dagen al

Jammer dat niet direct op site zichtbaar is hoeveel stof ervan een bepaalde keuze is. Misschien handig als dat zichtbaar is. Wel super dat er zo snel mee gezocht wordt om een alternatief te vinden.

Een aantal leuke stofjes gekocht om mondkapjes te maken.

Reuze makkelijk om online een keuze te maken en een ruime voorraad verschillende stoffen op voorraad. Ga waarschijnlijk binnenkort weer bestellen

Snel en keurig geleverd

Netjes en snel geleverd ..top