super service

Ik had 2 rollen vilt besteld en er werd 2 meter geleverd. Mailtje terug en dag nadien al recht gezet. Kunnen ze hier in België nog iets van leren. Klantenservice is fantastisch. Heel tevreden klant.

Goed verzorgd

Alles goed gedaan

Er werd van te voren gebeld en m te bespreken wat handig was omdat ik een grote bestelling had. Heel fijn

Correcte en snelle levering

Zeer vlotte afhandeling

Tolle Stoffe und schnelle Lieferung

Sehr netter Kontakt

Mooie stoffen, goede informatie

Ik twijfelde of de bestelde stoffen groot genoeg waren, ik had daar vrijwel direct antwoordt op

zeer snelle levering

Na de bestelling wordt er direct actie genomen en heb je het gevraagde na 2 dagen in huis. Super

Mooi en duurzaam

Was fantastisch de bestelling ,keurig verpakt netjes op een ander adres bezorgd was een klein kadootje en de stof werd ook goed gekeurd erg mooi er zijn al Poppenjurkjes van genaaid en verkocht ,Ga Zo door ,

Stof uitstekend en snelle levering

Goede kwaliteit, héél ruime sortering, bijzonder prettige manier van werken.

Einfach bestellt, schnell verschickt, gute Qualität. Danke

Gerne wieder!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering en ruime keus

Ruime keus van stoffen tegen een zeer redelijke prijs. Snelle levering.

De medewerkers zijn altijd heel vriendelijk en geven je altijd een goed advies . Het is fijn als ze met je meedenken. Kortom als je bij hun een idee dropt,dan kan je er zeker van zijn dat je de goede producten mee naar huis neemt en dat je ook alles compleet hebt om jou project te laten slagen!!!!

Goede kwaliteit snelle levering

Goede kwaliteit snelle levering

Snel en correct

Snelle en correcte levering.

Sehr gut

Stoffe sehen genau so aus wie bestellt. Schnelle Lieferung. Topp

Super snelle levering

Snel geholpen en ik was wat vergeten. Ik heb ze een berichtje gedaan en ik werd gelijk goed geholpen. Dank jullie wel.

Geweldig!

Zowel, kwaliteit, assortiment en de service

En in de winkel en online besteld allebei erg goed .

Wij zijn een keer in de winkel geweest omdat we stof voor iets van onze hobby zoeken,een hobby die overigens niks met handwerken te maken heeft er was toen keus genoeg en pas had ik voering nodig wat ik online besteld heb en was prima verzorgd.

De stof is zoals op de website afgebeeld. En mooi op tijd geleverd, als de bezorgdienst het pakje tenminste niet naar een DHL punt brengt. Ik ben er speciaal voor thuis gebleven maar hij nam de moeite niet om een straatje om te gaan tijdens een wegomlegging in de wijk.

snel en correct

Snwel en correct verzonden

Ruime sortering en goede service

Grote keuze, snelle levering

Mooie stof

Online stof bestellen blijft altijd en dingetje. Maar de stof is prachtig.

Duidelijk efficient en snel

Ik had een artikel besteld dat niet voorradig was, dat zou een weekje duren. Daarover werd ik dus gebeld. Ik koos ervoor om mijn hele bestelling te laten wachten tot dat ene artikel er was. Het was fijn dat daar even telefonisch contact over was in plaats van geen contact of mailcontact. Overigens had ik mijn hele bestelling 5 dagen later(waarin een weekend) in huis. Prima geregeld!

Nette bezorging

Netjes en snel verzonden.

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht