Mooie stoffen

Ik heb paar weken terug wat stofjes besteld. Al veel leuke dingen van gemaakt. Een klein minpuntje. Een stof was niet op voorraad.. daardoor duurde de levering erg lang. Jammer genoeg wilde ze niet de andere stoffen alvast opsturen. Andere online stoffenwinkels doen dat wel. Verder erg tevreden.

heel snelle levering

een - min puntje ; ik heb laten weten dat er iets niet juist was , na een week nog geen reactie gekregen op mail

Duidelijke site, product zoals aangegeven, eerlijke prijzen.

Website is goed te navigeren, de prijzen zijn eerlijk en de service goed. Ik kreeg een mailtje nadat mijn pakketje door de brievenbus bleek te kunnen dat ik geld terug kreeg. Top!

Leuke zaak, veel keuze en mooi gepresenteerd

Het is altijd heerlijk om rond te neuzen op de website van de stoffenkraam. Dat doe ik al jaren. Laatst stof gekocht met camouflagepatroon. Eerlijk gezegd vond ik de kleur van de stof totaal anders dan op de site. Veel donkerder. Ik zal er toch mee aan de slag moeten, want terugsturen kan uiteraard niet. Dat is wel jammer. De levertijd was zeer kort en de communicatie verliep goed.

Te weinig stof geleverd en reageren niet op mails.

De levering was snel en netjes. Ik had vrij veel stof besteld, maar ze leverde minder stof dan besteld. Kan gebeuren, een meetfoutje maar vervolgens reageren ze niet op mijn mailtje. Erg jammer!!

snelle levering, goede kwaliteit

Heel snel geleverd ondanks de drukte in de pakketbezorging. Leuke service met bijgeleverd klosje garen op kleur.

Fantastisch!

Snelle levering en de stof is net zoals vermeld werd.

Eerste bestelling pakketje stof zoekgeraakt, 2e bestelling halve meter stof te weinig gekregen.

Slechte ervaring met de stoffenkraam. Eerste keer stof besteld, was naar een ander verzonden. Uiteindelijk geld terug gevraagd. Tweede poging stof besteld, een halve meter te weinig stof gekregen.

Vlotte levering , maar verkeerde productomschrijving

Ik heb een stugge jeans besteld. Krijg een soepele rekbare jeans. Daar ik geen klager ben heb ik dit maar geaccepteerd en voor wat anders gebruikt.

Fijne winkel

Goede communicatie, mooie stof.

Ritsen besteld, kreeg een briefje erbij waarom niet de gevraagde ritsen geleverd werden maar een vervanging en dat zonder bijbetalen.

Zeker een aanrader

Bestelling snel geleverd !

snelle en goede levering

goede site, duidelijk om te zoeken, snelle levering en goede kwaliteit

De stoffenkraam denkt met je mee als je iets zoekt

Als je een vraag hebt, kun je heel gemakkelijk een mail sturen, en je krijgt heel snel antwoord

Snel en prima levering

Goede en snelle levering

Prima, goede service!

Ik heb voor het eerst wat besteld en werd prima geinformeerd wat betreft de levertijd !

Zeer klantvriendelijk. Je kunt zeer goed met ze communiceren per mail als er iets met de stof is. Gaat allemaal op een klantvriendelijke manier. Geen dagen wachten voordat je iets van ze hoort. Zoeken een oplossing . Echt geweldig.

Uitstekende service en kwaliteit

De door mij bestelde stof was niet voorradig en er volgde een keurig contact waarin waarschijnlijke levertijd werd gemeld. Werd vervolgens ruim binnen die tijd geleverd.

Alles verliep, zoals het hoort.

Wat ik besteld heb, heb ik ook gekregen. Snel en netjes.

mooie stof

goede service vlugge levering stof kwaliteit

Aanrader

Mooie stoffen. Bestelling geplaatst en de volgende dag geleverd.. Super tevreden

Goede kwaliteit snelle levering

Uitmuntend

Alles op tijd en de juiste producten

toppie

alles ok en snel geleverd

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht