uitstekend

Goede communicatie toen iets niet meer op voorraad bleek te zijn. En vervolgens snelle levering van de rest.

Een aanrader

Snelle service, uitstekende kwaliteit. 1 minpuntje : stof was niet recht afgesneden.

Goede kwaliteit, snel bezorgd

Goede kwaliteit stof en snel bezorgd

Snel en goede levering

Had besteld voor lang weekend . Ondanks dat weekend was het er binnen 2 werkdagen . Ruime keuze uit vele stoffen .

Snelle levering, mooie stoffen

Grote keus met duidelijke informatie. Ik kreeg de optie om bijpassend garen nee te bestellen, handig. Snel geleverd, prima in orde.

Ik heb mijn bestelling goed ontvangen. Zeer tevreden. Ik heb gisteren weer een bestelling geplaatst

Er was een probleem en ze hebben het opgelost

Goede levering

Knap verpakt en een redelijke snelle levering.

Snelle levering!

Super snelle levering, veel keuze en mooie kwaliteit!

Altijd snelle levering en alles prima in orde.

Leverancier denkt mee en werkt snel de bestelling af.

Snelle en goede levering. Kwaliteit/prijs verhouding goed.

zeer goed

Goede website en snelle bezorging.

Geweldige winkel met veel stoffen en goede service

Super winkel met heel veel keuze !!

Eind goed al goed

Na betalen en ontvangst van o,5 meter stofstaal bleek stof uitverkocht. Rosanne heeft mij keurig netjes geholpen aan de juiste stof na mijn e-mail met mijn klacht. dank hiervoor Rosanne.

Mooie kwaliteit

De stof werd binnen redelijke tijd geleverd, en is mooi.

Perfect!

Een zeer goede omschrijving van het product. Voldoet aan mijn verwachtingen. Ook de vlotte levering is zeker een groot pluspunt. Ik ben zeer tevreden!!!

Goede kwaliteit, snelle levering

Het is altijd lastig om een stof online te kopen. Maar bij de Stoffenkraam kom je nooit ******en uit. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Bovendien is de levering super snel. De enige die in dit verhaal nog wel eens dwars ligt is onze postbezorger, die niet iedere dag bezorgd wat volgens de app beloofd wordt.

Snelle levering!

1) Uitgebreide keuze op de website 2) Goede beschrijving 3) Snelle levering 4) Stof is wat verwacht is Top!!

Ruime keuze stoffen, goede afhandeling en snelle verzending

Al een paar keer besteld bij De Stoffenkraam. Veel keuze, leuke prijsjes. Snelle reacties op e-mail. Bestelling worden netjes en snel verzonden. Indien het nodig is, nemen ze zelf contact op. Prima ervaring, aanrader

Prima service!

Snel alle bestelde stofjes in huis. Wat ik zelf heel fijn vind is dat de lappen recht waren afgeknipt. Dat zie je wel eens anders helaas. Ik bestel hier zeker nog eens

Snel geleverd goede kwaliteit

Stof is snel geleverd en ziet er goed uit. Fijn afgehandeld ook.

Slecht, teleurstellend

In een stuk stof zaten 2 scheurtjes, kwam stof te kort . 2 keer mail gestuurd, foto's gestuurd en al week geen reactie! Slechte service!

Afspraak is afspraak

De stof die ik besteld had is op de aangegeven dag en tijd geleverd. Website is overzichtelijk.

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht