Prima snelle verzending

Prima service en snelle verzending!

Veel te lang moeten wachten op mijn levering

14 dagen moeten wachten op mijn levering. Veel te lang. Als je een mail stuurt krijg je geen antwoord. Slechte service.

Alles was prima!!

Ondanks dat er bij 1 stof stond vermeld dat er een langere levertijd op zat, had ik toch alles tegelijk een al na een paar dagen in huis!

wel oke

wel oke

Best ok

1ste keer dat ik hier bestelde helaas was de stof die ik bestelde niet meer voorradig. Er ging wel een paar dagen over eer ik het hoorde via mail. Daarna alternatief besteld dat wel voorradig was en toen werd het vlug geleverd.

Gemiddeld, niet enthousiast

Het doorgeven van hiet beschikbaar zijn van een van de drie bestelde producten was rijkelijk laat, na 3 werkdagen. Verzending daardoor ook pas na veel later dan nodig. De actualiteit van de webshop is dus ook niet super, anders zou voor een koper direct zichtbaar zijn of iets te bestellen is of niet. Voor de rest prima afhandeling. Als je geen haast hebt is het ook geen probleem.

Bestelling in orde, maar erg lang onderweg geweest. Zowel bij de post als bij het bedrijf zelf.

Tevreden over mijn bestelling. Maar pakket was erg lang onderweg. Zowel door de post als ook bij het bedrijf zelf. Elders pakket veel sneller ontvangen.

Slechte communicatie indien niet alle bestelde items geleverd kunnen worden

Van de 3 bestelde items zijn er 2 geleverd. Waarom 3e item niet geleverd kan worden is onbekend. Wel ontving ik een email wasrin vermeld stond dat er een bedrag aan mij zou worden teruggestort op mijn bankrekening. In de voorwaarden van de Stoffenkraam staat vermeld dat men contact zoekt met de klant indien bestelde items niet leverbaar zijn en eventueel een alternatief wordt asngeboden. Helaas heeft men geen contact met mij gezocht. Inmiddels heb ik 1,5 week geleden het contactformulier van de klantenservice ingevuld. Helaas tot op heden geen reactie ontvangen.

Precies wat ik dacht te kopen heb ik ontvangen.

Een nette en snelle levering

Vrij snel geleverd in nette verpakking. Ruime keuze op de website.

fijne webshop

Snelle levering, goede producten

Fijne webshop, de foto’s van de stoffen zijn erg goed, producten zien er hetzelfde uit zowel qua kleur als textiel. Zou hier zeker vaker bestellen.

Teleurgesteld

Stof was in 2 plekken gescheurd daarom kwam ik stof tekort. Had mailtje gestuurd maar hellas krijg ik geen antwoord. Slechte service!

Uitstekend!

Goede prijzen, kwaliteit uitmuntend én ontzettend snel in huis! Wat wil je nog meer? Aanrader!

Bestelling keurig afgehandeld

Ik kreeg een mailtje dat 1 product niet op voorraad was met de vraag of ik een ander product wilde bestellen. Maar een dag later lag alles keurig in de brievenbus!

Mooie stoffen, snel geleverd

Al meerdere malen bestelling geplaatst en erg tevreden. Ook problemen worden goed opgelost.

Foute levering - geen reactie op vraag

Helaas verkeerde stof geleverd gekregen. Daarover direct gemaild met de vraag of dit geruild kon worden. Na een week nog steeds geen enkele reactie van de Stoffenkraam. Patroontekenpapier zat in drie stukken gevouwen in de enveloppe, was ik ook niet erg enthousiast over.

behulpzaam

wel lang onderweg geweest, maar behulpzaam

Goed materiaal en goede service.

vlotte bestselling, goede informatie ivm de verzending. Vrij snel geleverd.

Problemen worden snel en goed opgelost.

Goede kwaliteit producten, hoewel zich een probleem voordeed is dit erg snel opgelost.

prima service

stof besteld, kleur kwam goed overeen, prima aangekomen.

Perfecte service

Bestelde 4 stofjes. Toen ze werden geleverd was er eentje verkeerd. Stuurde hierover een berichtje per mail en enkele dagen later mocht ik het door mij gekozen stofje ontvangen. Dit noem ik echte service.

Goede ervaring goede service snelle bezorging

Slecht. De levering van het product wordt al ruim een week lang elke dag opgeschoven.

We hebben nog niets geleverd gekregen. Blijkbaar hebben jullie dit ook nog niet in de gaten maar sturen wel een verzoek voor een review.

Snel geleverd, netjes verpakt.

Makkelijk te kiezen in de webshop en snel geleverd.

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht