Vriendelijk en snel

Heel vriendelijk geholpen (ja dat kan ook nog online). Stof besteld en er was niet voldoende, dus de vraag of ik met minder kon of dat ik wilde wachten en daar kwam een termijn bij. Voor mij duidelijk, vriendelijk en ook nog eens snel.

Snelle verzending en de bestelling was qua kleur en kwaliteit precies wat ik verwachtte op basis van de website informatie.

Kanten lint van perfect kwaliteit, kleur als op voorbeeld.

En snelle levering Veel dank

Goede informatie over het product

Nuttige stoffen en snelle levering

Snelle levering, mooie producten, goede kwaliteit.

Snelle levering goede kwaliteit

Zeer snelle levering naar België. De kleur van het licht blauw hydrofiel met veertjes wijkt wel af vd foto. Zeer content van de stoffen .

Snel en netjes geleverd

Keurig verpakt, en volgens mij ca 10 cm extra gekregen. Afbeelding in de webshop 100% overeenkomstig met de werkelijkheid. Dik tevreden dus

Grote keuze,snelle en correcte levering

Allerlei soorten stof, veel variaties,correcte prijzen. Super snelle levering.

Snelle bezorging

De stof was binnen 2 dagen in huis, de kwaliteit van de stof is goed en de kleur komt overeen.

Snel geleverd Niet duur en goede kwaliteit

Niet helemaal naar wens.

2 kleuren stof besteld. De groene ruit was prima, de lichtblauwe in mijn beleving grijs. Op de site heb ik dit vermeld maar tot nu toe geen reactie helaas en stof valt niet te ruilen dus voor 50 % prima en voor 50 % erg jammer.

Heel vriendelijk en snelle service

Ik raad hen aan. Snelle en goede service. Vriendelijk.

Een goede en accurate bediening

Ondanks het feit dat de stof niet in voorraad was toch binnen de 5 dagen geleverd en een perfecte communicatie. Zeer tevreden.

FANTASTISCH

Het is de eerste keer dat ik bij de stoffenkraam bestelde ,toen er een stof niet meer te verkrijgen was kreeg ik een mailtje of ik mijn geld terug wou of een andere stof wilde kiezen dat was heel duidelijk en dat vond ik fijn ,alle stoffen waren correct en goed verpakt ,een ruime keuze aan verschillende soorten de kwaliteit en de prijs zijn uitstekend,ik zou het zeker aan iedereen van mijn familie en vrienden aanraden om bij de stoffenkraam te bestellen.

Alles goed

Mooie stoffen, snel contakt and snel levering tijd. Ik ben echt tevreden.

Goed product

Geen antwoord

Mooie stoffen

Ik heb paar weken terug wat stofjes besteld. Al veel leuke dingen van gemaakt. Een klein minpuntje. Een stof was niet op voorraad.. daardoor duurde de levering erg lang. Jammer genoeg wilde ze niet de andere stoffen alvast opsturen. Andere online stoffenwinkels doen dat wel. Verder erg tevreden.

heel snelle levering

een - min puntje ; ik heb laten weten dat er iets niet juist was , na een week nog geen reactie gekregen op mail

Duidelijke site, product zoals aangegeven, eerlijke prijzen.

Website is goed te navigeren, de prijzen zijn eerlijk en de service goed. Ik kreeg een mailtje nadat mijn pakketje door de brievenbus bleek te kunnen dat ik geld terug kreeg. Top!

Leuke zaak, veel keuze en mooi gepresenteerd

Het is altijd heerlijk om rond te neuzen op de website van de stoffenkraam. Dat doe ik al jaren. Laatst stof gekocht met camouflagepatroon. Eerlijk gezegd vond ik de kleur van de stof totaal anders dan op de site. Veel donkerder. Ik zal er toch mee aan de slag moeten, want terugsturen kan uiteraard niet. Dat is wel jammer. De levertijd was zeer kort en de communicatie verliep goed.

Te weinig stof geleverd en reageren niet op mails.

De levering was snel en netjes. Ik had vrij veel stof besteld, maar ze leverde minder stof dan besteld. Kan gebeuren, een meetfoutje maar vervolgens reageren ze niet op mijn mailtje. Erg jammer!!

snelle levering, goede kwaliteit

Heel snel geleverd ondanks de drukte in de pakketbezorging. Leuke service met bijgeleverd klosje garen op kleur.

Fantastisch!

Snelle levering en de stof is net zoals vermeld werd.

Eerste bestelling pakketje stof zoekgeraakt, 2e bestelling halve meter stof te weinig gekregen.

Slechte ervaring met de stoffenkraam. Eerste keer stof besteld, was naar een ander verzonden. Uiteindelijk geld terug gevraagd. Tweede poging stof besteld, een halve meter te weinig stof gekregen.

Vlotte levering , maar verkeerde productomschrijving

Ik heb een stugge jeans besteld. Krijg een soepele rekbare jeans. Daar ik geen klager ben heb ik dit maar geaccepteerd en voor wat anders gebruikt.

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht