Ruckzuck & tolle Stoffe

Alles bestens

Heel snel geleverd. Zou wel gemakkelijker zijn om de gr per vierkante meter erop stond. Nu zijn er stoffen bij die te dun zijn.

Goede kwaliteit, snelle levering

Goede kwaliteit, snelle levering

mijn ervaring met de stoffenkraam was prima

de kleur van de stof (gemeleerd zwart/grijs) was moeilijk te zien online, maar hij kwam prima uit toen ik de doos opende. De stof zelf is iets rekbaar en dat was niet helemaal wat ik zocht, maar het is prima te gebruiken heb ik gemerkt gister.

Op de site zag de stof er heeeeel anders uit

-De stof op de site : jeansstof met fijne dicht bij elkaar liggende streepjes -De ontvangen stof : was de echte versie, dus vergroot van de foto op de site.... wijd uit elkaar liggende strepen, veel groffer !!! De juiste grootte moet afgebeeld worden, en de stof kan niet meer terug helaas

prima en vlotte service

Ik had stof besteld die op de website als rekbaar stond. De stof zelf was niet rekbaar en Stoffenkraam heeft vlug correcte actie ondernomen met ene voorstel ter compensatie.

Vlotte levering, zelfs in België! Mooie stoffen, goede kwaliteit.

Snelle levering, duidelijke website

Mooie hydrofiele katoen met bloemetjes. Snel geleverd!

Leuke stofjes snelle levering

Mijn bestelling werd heel snel geleverd. Toffe stofjes, veel keuze.

zeer praktisch in corona tijden

goed en correct,en op tijd

Snelle levering, alles in orde, top!

Ondanks de drukte is de levering heel snel gebeurd. Dank je wel!

Door de corona heb ik de stof nog vrij snel gekregen

Snel en Verzorgd geleverd

Prima levering

De spullen die ik besteld had zijn keurig op tijd geleverd, en naar wens.

Mooie stoffen geleverd

Een heel aantal stofjes besteld om kleding voor mijn kindjes te naaien. Duidelijke omschrijving op de website over de stoffen, snel geleverd en tevreden over de kwaliteit! Ik ga weer bestellen!

netjes en snelle levering

mooie stoffen en goede service

Heel goeie ervaring

Correcte prijszetting, omschrijving kan mss iets preciezer. Toch wat ik dacht te krijgen. Vlotte levering desondanks de Corona tijden

Super, snelle levering.

Goed!

Snelle levering, mooie producten.

Goede stof en vlug geleverd

Prima service met goeie kwaliteit

Prima service met goeie kwaliteit

Vlotte en correcte levering.

Het was mijn 1ste bestelling bij De Stoffenkraam. Op 2 dagen heb ik mijn stoffen ontvangen in België. Ondanks de Coronacrisis was dit supersnel. Een aanrader!

Superservice!

Ik heb vanuit België besteld, in volle coronatijd, en 2 dagen later mocht ik mijn stofjes en toebehoren al ontvangen! Hartelijk dank voor alle moeite om dit zo snel hier te krijgen! Mooie uilenstofjes voor mondmaskers voor het hele team van Basisschool De Uilenboom!

Super tevreden

Goeie service en snelle levering ondanks de corona. Raad ze echt aan ook bij anderen

Heel erg positief

De stoffen binnen 2 dagen in huis en hele goede, mooie kwaliteit. Absoluut mijn go-to voor stoffen en fournituren.

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht