makkelijk bestellen en snelle levering

plezierig

Snelle levering en perfect geleverd

WAS MIJN EERSTE BESTELLING BIJ DE STOFFENKRAAM EN ZAL ZEKER NIET DE LAATSTE ZIJN !!!

Helemaal goed

Verduisterende stof was precies zoals verwacht en snel geleverd!

Prima, snelle levering, leuke stof

Levering was volgens afspraak en prima op tijd. De stof was iets lichter van kleur dan ik gedacht had maar Ik had ook eerst een staal kunnen bestellen..

Mooie collectie stoffen en fournituren

De gehele collectie bekeken, was er even mee bezig, maar het aanbod is gigantisch. Fijne stoffen en supersnelle levering!

Geweldig, ruime maat geleverde stof.

De geleverde stof voldoet aan mijn verwachting en is ruim gemeten.

heel veel keus, goede kwaliteit

lekker op je gemak een stof uitzoeken

Heel blij met de kwaliteit

De kwaliteit van de stof is erg goed, kleuren zijn heel mooi. Fijn om mee te werken en na het wassen en drogen ziet het er nog steeds mooi uit. Levering was snel. Top!

Snelle en goede levering. Duidelijke website.

Nette levering

Mooie stof !

Snelle levering,stof viel zeker niet tegen,toch altijd afwachten of de kleuren overeen komen.Maar was wat ik verwacht had. Goeie ervaring...

Snelle levering goede stoffen

Mooie fijne stoffen, en niet al te duur. Ook snel geleverd! Top!

Hele fijne zaak.

Niet duur en heel veel keuze. Ik bestel er liever online dan kopen in de winkel. Sommige personeelsleden zijn niet aardig, ze zijn stroef en afstandelijk. Ze wekken de indruk dat ze het vervelend vinden mij te helpen! Er zijn gelukkig ook leuke meisjes bij, maar bij de oudere dames gaat het niet van harte. Aardig zijn kost ze niets en is wel zo gezellig!! Wil Schinkelshoek

netjes verpakt en snel in huis!

de stof die ik besteld had was precies wat ik nodig had om er een boxhoes mee te maken.

Snelle service en efficiënte afhandeling van klacht

In de stof die ik had besteld zaten door de hele lap door kleine gaatjes. Binnen 24 uur had ik zonder moeilijk te doen een geheel nieuwe lap stof.

Mooie stoffen snel thuisbezorgd!

Betaling ging gemakkelijk .

Kwalitatief goed

Jammer dat de Stoffenkraam met Parcel werkt voor bezorging. Jehebt een halve dag huisarrest en toen werd het nog niet bezorgd Dat vind ik jammer

Ruim assortiment

Ruim assortiment

Goede service en snel!

Ontzettend goed!!!

Na een fout in de stof die geleverd was werd er direct een nieuwe lap stof opgestuurd. Super!!

op tijd geleverd

prima mooie stof en is netjes geknipt

Heel tevreden

Goede service, ruime keuze online en makkelijk te bestellen.

Snelle service, en precies zoals ik wenste.

Ruime keuze, snelle verzending.

Super snelle levering. Ook bij de goedkope katoenen stoffen een goede kwaliteit. Helemaal kwaliteit prijs verhouding . Prima voor kinderkleding in Roemenië. Zullen ze erg blij mee zijn . Je wordt er alleen wel hebberig van .

1 minpuntje voor mij dan toch. Ik moest niet zoveel stof hebben met gevolg dat verzenden meer koste dan de stof.

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht