Zeer in orde

Snel

Veel keus en snel en goed geleverd

Top servuce

Tot nu toe goed.

Mooie stoffen

Prima service, stof teleurstellend.

De stof werd eerder bezorgd dan verwacht, na een bericht over latere levering. Voelde teleurstelling over de kwaliteit van de stof. Zou er op de markt nog geen €3,00 per meter voor hebben betaald. Jammer voor een eerste kennismaking bij het online bestellen van stof . Zou zelf wel een herkansing wagen maar aanbevelen durf ik niet.

Snelle, correcte levering. Veel keuze en niet duur.

Service

Snelle levering ook in deze drukke tijd

Supersnelle levering en groot monster

De monsters zijn lekker groot, zodat je echt een idee hebt van de stof; ook de levering binnen een dag is fijn!

Fijne site en goede kwaliteit

Ik moest stof bestellen om mondkapjes te naaien voor de zorg. Ik had 100m biasband nodig en kon via de telefoon 10% korting krijgen op hele rollen. Snelle service en vriendelijke mensen aan de telefoon. De stof is super kwaliteit en het was erg snel bezorgd

Ik had wat staaltjes nodig om een keuze te maken uit verschillende stoffen. Prima verpakt en snel geleverd!

Ben tevreden

Eerste keer besteld en is goed bevallen.

Goede snelle levering

Een gebruiksvriendelijke website. Makkelijke bestelwijze, met suggesties bijpassend naaigaren. Snelle levering.

Vlotte levering

Nette levering Snelle terug betaling, alleen jammer dat bij de 2 de bestelling ik na 3 werkdagen nog steeds niet gehoord heb

Fijne zaak. Online besteld ging prima.

Ruime keuze

Goede snelle service

Mooie stof snel geleverd

Ik vind het wel lastig te zie hoe groot de afbeeldingen zijn op de stof. Ik heb hele mooie stoffen voor een klein prijsje en snel geleverd.

De levering en overleg via mail was erg goed.

Alleen jammer, dat mijn eerste keus van de stof op de site niet vermeld was als uitverkocht, maar dat ik daarna een andere keuze heb moeten maken.

Snel de wol ontvangen, die ik besteld had

Prima verzorgd

Alles oké

Goede kwaliteit stof. Snel geleverd.

Veel keus met duidelijke afbeeldingen op de site. Snelle levering.

Superservice!

Veel keus, goeie prijs, mooie stoffen en snelle levering!

Mooie stoffen en snelle levering

De stoffen zijn precies zoals weergegeven op de site en werden snel geleverd.

Snel bezorging en heerlijke stof

Bestelling is snel bezorgd. De stof is heerlijk zacht.

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht