Mooie stoffen en zeer vlotte levering

Keurige zaak

Vlot geleverd. Op mijn mails werd direct gereageerd.

Goede service!

Goede kwaliteit voor een goede prijs en ook nog goede service. Ik had een verkeerde variant van de stof geleverd gekregen maar nadat ik dat had gemeld kreeg ik direct de juist stof opgestuurd en mocht ik de verkeerde stof houden. Top :)

Keurig

De bestelde kleur Griekenland was niet voorradig en nog binnen zelfde middag van bestelling kreeg ik hierover telefoon, daarop andere kleur besloten en supersnel geleverd!

Mooie artikelen..Snelle levering

Ruime keuze....Mooie stoffen en fornituren

AANRADER

Mooie stoffen Vlot opzoeken van de juiste stof op de site Bestelling en afhandeling van de levering, zeer goed Zeer goede service naar de klant toe, wegens afhandeling + communicatie i.v.m. de bestelling

Prima service mooie stoffen

Ben tot nu toe zeer tevreden. Kwaliteit is hoog Levering is vlot

Fantastische kwaliteit en service

Heel mooie selectie en uitstekende kwaliteit. Enorm snel geleverd ook. Enkel maar goeie dingen!

Mooie kwaliteit

Vlotte en vlugge bediening, je krijgt wat je ziet

Goede foto’s en omschrijving

Kleur van de bestelde voering kwam goed overeen met de echte levering. Ook omschrijving van de kwaliteit en eigenschappen klopte.

Goed.

Duidelijke site, snel geleverd en ze bellen als er iets is of niet duidelijk of een vraag. Top

Alles was keurig verzorgd,mooie stof

Na bestelling bleek de stof niet meer leverbaar.

Stof besteld die volgens de site op voorraad was. Na bestelling bleek dit echter niet zo te zijn. Heel jammer. Ondanks deze teleurstelling wel een snelle levering gehad van de "monsterstofjes". Zou bij een evt volgende bestelling eerst even bellen om te vragen of de stof ook echt leverbaar is. Hoop nu snel mijn geld teruggestort te krijgen.

Vlotten en correcte levering

Ik had een omschrijving gegeven en kwam gelijk bij het goede terecht.

Mooi stof, snelle levering

Mooie stoffen, snel geleverd en makkelijk met het juiste garen geleverd! Zeer tevreden!

Snelle verzending en veel sortering

Er was veel keuze in ritssluitingen. Heel snelle verzending.

Helemaal prima

Het bestellen was eenvoudig, veel betaalopties, het werd geleverd op de afgesproken datum en het was allemaal in goede nette staat. Precies zoals op de site wordt beloofd.

Fijne site, snelle levering

Ik zocht stof voor mijn tafelkleden en hier vond ik zonder veel gedoe precies wat ik nodig had.

Best ok, 1 minpuntje

1 minpuntje ‘ De vijf sterren voor de snelle correcte levering ! De stof is wat ik er van verwacht had, mooi geprint, leuke oranje kleur Enz Er zit echter een foutje in de stof, helaas te laat gezien en 1 gordijntje met foutje in onze pipowagen . Gelukkig is het een clubhuis voor onze kleinkindjes en wie dit niet weet, zal het ook niet opvallen. Succes verder Groetjes. Gerda

mooie stof snelle levering

goede service

Ik heb fornituren besteld. De site (via telefoon) is best onhandig zoeken. Ik moest een broek lint of sierband (voor aan de zijkant van de broek) hebben, maar niet kunnen vinden en na een paar uur zoeken was me winkelmandje weer leeg en kon ik weer opnieuw zoeken. Via de online chat service heeft een medewerker mij super geholpen met advies en links naar de juiste producten die ik nodig had binnen een half uur alles weer in het winkelmandje en besteld. De afbeeldingen van de ritsen waren niet te zien maar met advies toch besteld en ze zijn precies goed!

Goed en snel geleverd

Ik had mijn producten snel nodig en dat werd dan ook snel opgepakt na contact. Een tip: omschrijving bij de stoffen zou uitgebreider mogen, dus bijv 125gr etc. Verder niks op aan te merken.

Stoffen zijn prima

Beetje jammer dat ik dacht dat ik boven de 50 zat maar dat was inclusief de bestelkosten

er goed

snelle levering netjes verpakt en goede kwaliteit

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht