goede kwaliteit stof, prijs is ook redelijk en makkelijk te bestellen en natuurlijk een snelle levering.

Alles keurig op tijd geleverd

Echt mooie stoffen en betaalbaar, leuk assortiment voor poppenkleding en natuurlijk voor andere kleding. Goed verpakt en ik vond als nieuwe klant een leuke verrassing in mijn pakket. Echt heel leuk bedankt daarvoor.

snel afgeleverd

Prima levering

website, producten, levering prima

Ik ben zeer tevreden!

Ik heb voor het eerst stof besteld,en is naar tevredenheid ontvangen!! Helemaal top!

Snelle service, goede kwaliteit

Duidelijk en snelle levering

Goede ervaring 1 lap was niet meer voorradig maar dat hoorde ik via de mail. Andere lap uit gezocht. Ging allemaal prima.

Geweldige service

Ik had een bestelling gedaan, die kwam meteen de volgende dag binnen (supersnel!). Helaas was wat er in zat niet helemaal het juiste. Contactformulier ingevuld op de website en ook daar bijna direct antwoord op. Het juiste zou alsnog worden opgestuurd en ook dat was snel binnen. Niet alles ging goed, maar de oplossing en de service zijn fantastisch

Geweldige ervaring, m.b.v. chatten goed advies gekregen, snelle levering

Snelle en goede levering

Heel goed, netjes verpakt, bestelde stof ruim gekregen!

hoge klantvriendelijkheid

Snelle en goede levering en goede service

Zeer tevreden.

Top service!

Ik heb 2 bestellingen geplaatst, bij 1 bestelling waren 2 stoffen helaas niet meer leverbaar, en bij de andere bestelling 1 stof niet op voorraad. Alles werd keurig netjes gemeld, voor 1 stof een alternatief uitgezocht, de andere laten vervallen. De stof die niet op voorraad was, werd ook snel nageleverd en het te veel betaalde bedrag terug gestort. Ook 2 mysterie pakketten besteld. Misschien had ik geluk, maar ben er heel blij mee! Echt een aanrader om bij hen te bestellen

In deze moeilijke tijd een kleinigheid bestellen en dan deze service, geweldig.

Uitstekende service

Snel bezorgd, veel keuze, goede service.

Heerlijk

Ik vind het heerlijk nu ik nergens heen kan en mag om met zoveel gemak leuke stoffen bij elkaar te klikken . Binnen n paar dagen in huis . En nu lekker aan mijn zomercollectie begonnen.

Kan veel beter

Verkeerde levering, slechte communicatie. Beloven na te sturen maar ook dit duurde een aantal dagen. Uiteindelijk goedgekomen maar al met al geen fijne ervaring.

Veel keuze goede kwaliteit

Veel te kiezen, ervaren mensen, je raakt niet uitgekeken.

Goede kwaliteit, snelle levering en redelijke prijs

Goede levering en mooie stof

Ik vind de stof in het echt mooier. De foto's van de stof komen niet tot zijn recht via de website.

Fijne webwinkel

Leuke stofje en wat ik vooral fijn vind is dat ze het passende garen voor je erbij zoeken.

Gewoon goed

Kreeg alle stofjes, netjes op tijd.

Snel en goed

Makelijk te bestellen duidelijke site met goede omschrijving Snel geleverd goede kwaliteit

Snelle en accurate afhandeling

Mijn eerste ervaring met de Stoffenkraam is eer goed. Nu er nergens markten zijn en er sowieso nog maar weinig stoffenwinkels zijn, bij mij in de omgeving geen enkele, zal ik zeker vaker bestellen bij de Stoffenkraam

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht