zeer snel binnengekomen. Mooie stof

De ervaring is zeer goed Mooie stof Verduisteringsdtof gekocht. Snelle levering Ik ga weer bestellen☺☺ Hartelijke groeten Mariska rebel

Prima service, volgende keer zou ik weer bestellen.

Was de eerste keer en liefst kom ik in een winkel maar is prima optie om bij de stoffenkraam te bestellen.

Keurige leverin

Snelle levering en zelfs wat extra stof. Super fijn!

Veel keuze en je hebt het snel in huis :) 1 verbeterpuntje: misschien is het handig om de stofdikte er bij te vermelden. (Mijn stukje stof bleek toch een heel stuk dunner te zijn )

Mooie stof

Min puntje 1 soort stof was in 2 gedeeltes geknipt. Gelukkig kon ik het patroon eruit krijgen

Top zaak als iets niet is dan laten ze het keurig weten en krijg je een andere stof naar keuze

Een top zaak

Vlotte levering

Heel vlotte levering en het vilt dat ik kocht was precies hetzelfde kleur en dikte zoals beschreven

netjes afgeleverd

De boeken waren netjes met een lintje in de doos verpakt, ziet er leuk uit.

Leuke stoffen, snelle levering, fijn dat je niet per meter hoeft te bestellen.

Snel de juiste stof en afmeting geleverd.

Kleuren fotograferen is altijd lastig. Leuke stof met aardbei printje gekocht voor mijn kleindochter. Omschrijving was beige en zo zag het op de site er uit maar bij thuiskomst was het echt wel grijs/taupe. Maar ik ga er wel wat leuks van maken.

Mooie stoffen, goede prijzen, vlotte service!

Enkele stoffen besteld via de website, die enkele dagen goed ingepakt zonder problemen geleverd werden. De beschrijving van de stoffen was adequaat en de kwaliteit van de stoffen lijkt (voor de prijs) helemaal in orde.

Super service en snelle levering

Altijd goed nooit problemen gehad blijf daar zeker bestellen

Foto's komen overeen met de werkelijke stof,snelle service en kleine hoeveelheden stof af te nemen ideaal voor poppen en berenkleren.

Beloven .......?.... moet je het ook doen .

De bestelling is prima verlopen.wel veel verzendkosten voor 1 enkele rits. Prompt krijg ik daar mail over, ze gingen 3,10 terug storten voor te veel berekende verzendkosten,,,,,ik dus ze een mail terug dat ik dat erg netjes vind,,,,dat is nu paar weken geleden maar ik heb nog niks terug....

prima levering

een prima vlotte levering. Graag wel meer aandacht voor het recht afknippen van de stoffen

Heel blij met de kwaliteit van de stoffen!

Vlotte levering en ik werd heel blij van de kwaliteit van de stoffen. Hier zal ik in de toekomst zeer zeker vaker iets bestellen!

De foto kwam niet overeen met de stof, gelukkig had ik een staal besteld

Een stof was helaas niet leverbaar. Heb De Stoffenkraam gevraagd zelf iets vergelijkbaars uit te zoeken in dezelfde kleur en dat ging perfect. Kreeg zelfs wat meer lengte geleverd dan op de website stond. Top!

stoffen goede kwaliteit en zending volgens afspraak geleverd

Een deel van mijn bestelling was enkele weken niet leverbaar, dat kan gebeuren. Bestelling daarom in twee delen verwerkt en uitgevoerd. Dat is prima gegaan. De communicatie over de vertraging etc. verliep goed

top product en service en duidelijke website

Correct

Vond het verrassend

Eerste keer in me leven stof gekocht online. Dat ga ik hier vaker doen.

Snelle en correcte aflevering

Mooie kwaliteit stoffen

Snel verzonden

Prachtige stoffen gevonden voor weinig geld. De stoffen werden erg snel bezorgd, dankjulliewel!

Prima stof en snelle levering

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht