Prima stof en snelle levering

Alles goed geregeld

Goeie ervaring ,juiste bestelde hoeveelheid,mooi stof Ik zal de stoffen kraam aanbevelen

zeker nog kopen

mooie stof ,goede prijs ,snelle levering

De pallet was niet volledig en beschadigd, gelijk de volgende dag had ik een nieuwe pakket die wel volledig en onbeschadigd was

bedankt alles is goed gekomen

de levering ging de mist in ,blijkbaar door B Post. jullie verdienen een 10 om het zo vlug op te lossen

Snelle levering en goede service

Hele snelle levering, in de middag bestelt en de volgende dag al in huis. Alles duidelijk, goede service.

Triestig!!!!

Nog steeds mijn stof niet ontvangen, mail gestuurd om te vragen hoe het zat en geen antwoord!!!

Goede kwaliteit en snelle levering.

Goed aanbod, grote keuze. Het pakket werd op tijd afgegeven. De informatie over de stoffen is goed. Goed idee dat er een proeflapje besteld kan worden.

Prima verzorgde bestelling

1 artikel was niet op voorraad, dit werd snel nageleverd. Voorafheb ik nog telefonisch advies gevraagd over bepaalde stoffen, ze namen alle tijd voor me en waren heel klantvriendelijk!

Geweldige klantenservice en goede produkten

Bestelling snel geleverd, echter een artikel niet voorradig. Duurde wat lang en bij navraag bleek het artikel nog steeds niet geleverd. Prima opgelost door meteen vervangend artikel op de post te doen en geld van oorspronkelijke artikel zat in een envelop bij de levering. Top gedaan. Zeker aan te bevelen!!!!!

goede communicatie

Telefonisch prettig en meedenken

mooie kleur, snel geleverd

Was niet wat ik nodig had verkeerd ingeschat

Vrij snelle levering, goed verpakt, en.... mooie kwaliteit

Snelle en goede,levering

Veel keuze, goede producten en je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling. Snelle levering

Fantastisch! Echt super! 10/10

Vriendelijk personeel die bereidt is je te helpen! Ontzettend veel keuze en goede prijzen voor de producten. Daarnaast helpen ze je snel, krijg je snel een reactie en wordt het ook nog eens snel verstuurd. Echt een aanrader om hier al je benodigdheden te halen!

Heel veel keus en niet duur.

Snel en goed

Bestellen via website makkelijk. Levering snel en goed.

Snel, gemakkelijk en zorgvuldig!

Duidelijke website. Goede service en snelle levering!

snelle levering !

Mooie stof en snelle levering! Mooi aanbod van stoffen !

Snel,mooi,beetje stijf stof, toch tevreden.

Snel geleverd, keurig verpakt, correct afgemeten en geknipt. Vond de stof wel tamelijk zwaar en stijf. Heb de gordijnen voor de bus gemaakt en ben er tevreden mee..

snel ,netjes verpakt

Snelle levering , zou zo weer een bestelling plaatsen.

zeer snel gekregen wat ik besteld heb

stof besteld voor mijn dochter, snel correcte stof binnengekregen, niets op aan te merken.

Ik had 2 soorten stof besteld en 1 patroon kreeg helaas het verkeerde patroon maar er is heel netjes en correct gehandeld

Goede ervaring

Mooie stof, snel geleverd.

Levering uiterst vlot. Kwaliteit goed. Helaas was één van de bestelde stoffen (tule) erg slordig afgeknipt.

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht