Levering uiterst vlot. Kwaliteit goed. Helaas was één van de bestelde stoffen (tule) erg slordig afgeknipt.

snelle levering voldoet aan de wens

Snelle levering prima stoffen!

Precies de stoffen die ik wilde, maar houd wel rekening met een behoorlijke krimp van de wafelstoffen!!!!!

prima !!

bestellen,voor herhaling vatbaar

Overzichtelijke site en snelle levering

Ik was op zoek naar een bepaald soort kant voor niet teveel geld, bij de Stoffenkraam vond ik wat ik zocht, op de site kun je natuurlijk nooit 100% zien wat je besteld maar dan kun je een proeflapje bestellen. Dat heb ik niet gedaan en heeft prima uitgepakt, prachtig kant, mooie kleur, prima kwaliteit, maar nu nog in elkaar zien te krijgen 🙊

snel

Mijn bestelling werd supersnel geleverd en het was hele mooie stof goede kwaliteit

Super service

De stof die ik had besteld was uitverkocht maar in goed overleg hebben zij mij wat anders gestuurd wat ook perfect is. Heel erg bedankt.

snel en niet duur

Snel en niet duur, Alleen vind ik de collectie weinig verrassend, ik heb nu gewoon polyester egaal gekleurde stoffen gekocht als gordijnvoering . Maar meestal ben ik op zoek naar wat originelere exclusieve stoffen , gekke patronen en mooie structuren, wonderlijke prints, die heeft u helaas niet. Dus ik zal toch weer vaker naar de markt moeten of naar Amsterdam.

goede producten en snelle levering

Mooie en goede producten snel leverbaar.

Snelle levering.

Snelle afwikkeling van mijn bestelling. Correcte levering.

Snelle bezorging en goed materiaal

Ik had een iets andere kleur verwacht, toch een negen op tien.

Uitstekend!

Vriendelijk te woord gestaan, meegedacht en netjes & op tijd afgeleverd. Uitstekende (verduisterings-) stof!

Kleur en qualiteit kwam precies overeen met de beschrijving

Duidelijke site en makkelijke betaalwijze. Artikel heel snel geleverd. Ben zeer tevreden. Hartelijk bedankt. 🌹

Prima geholpen en een aanrader is het bestellen van een monster!

Prima! Eerst monsters bestelt en daarna de stoffen besteld die naar mijn zin waren. Snelle levering en goed geholpen.

Heel jammer

De stoffen worden heel anders weergegeven dan ze in werkelijkheid zijn. Kleur komt niet in de buurt van het plaatje.

Fijn geholpen

Goed geholpen via de mail. Pakket op tijd geleverd. En goede kwaliteit van materiaal

mooie stoffen

Snelle levering van het bestelde en goede kwaliteit, blij mee!

Goed verpakt, snel bezorgd. Stof naar wens.

Alles netjes en goed verzorgd

Alles was netjes en goed verzorgd. De stoffen die ik ontving waren precies degene die ik wilde hebben

Veel keus

Grote keus aan stoffen, makkelijk te bestellen, snelle levering, goede klandizie, ik ga zeker terugkomen

Verbaasd

Op de dag van bestelling krijg ik in de avond nog telefoon, keurig netjes geholpen en de volgende dag gewoon al in huis ! Via web artikelen bestellen is heel onpersoonlijk, hun hebben het een beetje persoonlijker gemaakt !! TOP

Ik kom Zeker terug

Klantvriendelijke website

Wanneer ik weer eens een stofje nodig heb zal ik zeker terugkomen!

Prima stof

Mooie stof

Snel en goed

Makkelijk bestelbaar, goede kwaliteit en snel geleverd

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht