Heel blij

Stoff net zo mooi als op de photo. Makkelijk besteld en heel snel geleverd.

Hele mooie stof voor een goede prijs!

snelle levering en prettig contact

De stoffen die ik had besteld werden snel geleverd. 1 stof was niet meer leverbaar en ik kon kiezen voor een andere stof of geld terug. Dit werd via mailcontact netjes geregeld.

Snelle levering, goede prijs

Binnen 2 dagen geleverd

Ruime keus, perfect.

Duidelijk overzicht van het assortiment. Had nu een bepaald doel.met wate immers nodig had.. Zo'n ruim assortiment dat je je uren in kan verliezen. 👍

Stof mooier dan verwacht

De stof was dikker dan verwacht prima kwaliteit. En snel geleverd.

Het aantal meters dat ik besteld bleek niet aan een stuk geleverd te kunnen worden. Ik werd hierover gebeld en de dame dacht echt met mij mee om dit op te lossen.

Top zaak

Service per telefoon is geweldig, levering super snel

Zeer vlotte service en levering

Vlot kunnen bestellen en zeer snelle levering.

Bestelling na 2 dagen ontvangen en was precies wat ik er van verwachtte.

Bestelling is perfect verlopen. Ik heb de stof laat op de dag besteld en al na 2 dagen ontvangen. De stof ziet er uit als op de foto en de kwaliteit is heel goed.

mooie stoffen, website niet oké

Ik heb mooie stoffen gekregen, maar ook 1 foute bestelling doordat de zoekmachine niet correct was. Dit is, op mijn telefonische vraag, zonder probleem rechtgezet met een tegoedbon. Maar toch jammer want ik heb nu een verkeerde stof. Dit houdt me niet tegen om opnieuw te bestellen.

Mooie stof. Snelle levering

Heel snelle levering en goed kwaliteit vilt

Heel prettige ervaring.

De bestelling wordt heel vlot en vlug geleverd. Het waren maar staaltjes maar die maakten veel duidelijk. En op de gestelde vragen wordt heel vlug en volledig geantwoord. De volgende bestelling komt eraan!!!

Zeker voor herhaling vatbaar

Hele mooie stoffen ontvangen. Verkeerde kleur biaisband ontvangen, maar de volgende dag de goede kleur toegestuurd gekregen. Goed en vriendelijk geholpen. Ik bestel zeker nog een keer.

Snelle levering, verkeerde kleur

N.a.v. de foto op de site bestelde ik 10m tule, die ik best dringend nodig had. Eenmaal geleverd, bleek het echt een heel andere kleur te zijn. De Stoffenkraam bevestigde dat de verkeerde foto bij de omschrijving stond en stuurde me de "goede"toe. Dit was echter weer precies dezelfde verkeerde! Daarna hoefde het niet meer..

Eerst per ongeluk verkeerde stof gekregen, maar kreeg daarna netjes, de volgende dag, de goede stof. zonder gedoe!

TOP, snelle levering.

Had niet in de gaten dat ik teveel porto betaald had, hun wel en kreeg keurig een mail hierover. Ze gaan het terugstorten.

Mooie stoffen en kwaliteit

Prachtige stoffen en snelle service

Hier ga ik vaker bestellen

Snel geleverd, goede kwaliteit, makkelijke communicatie en er was iets verkeerd geleverd en zonder moeite een andere leuke stof ontvangen ! Top

Duidelijke website en perfecte levering.

Goede prijs/kwaliteit, leuke sale en bij vraag over bestelling uitstekende en snelle service. Bestel zeker nog een keer!

Goede communicatie

Levering was wat vertraagd maar werd keurig over gecommuniceerd. Stof is de kwaliteit die ik verwachtte.

Mooie stoffen, goede prijs en snelle levering.

Meerdere stoffen uitbde outlet besteld. Kleuren komen overeen met getoonde foto. Prachtige stoffen en volgende dag geleverd. Perfect!.

Snel en goed

prima stof