fast delivery, good prices

My order has been shipped immediately, it was well packed. I had no issues with the shop.

Vlot afgehandeld en precies wat ik zocht!!

Ik heb stof besteld en nog even gebeld omdat kerst en oud en nieuw eraan kwamen, tot mijn verbazing had ik het voor de feestdagen al in huis, helemaal top!!!

Snelle service en mooie stoffen!

tevreden klant

Hele mooie stoffen,de kleuren kloppen ook zoals op de foto Was de eerste keer dat ik bij de stoffenkraam bestelde,maar zeker niet de laatste keer :)

SUPERGOED

MOOIE KWALITEIT STOF IK BEN ZEER TEVREDEN DANKUWEL MARIA

Fijne service en snelle levering

Fijn contact en heel erg snel. Bedankt voor de hulp.

Mooie stoffen voor een mooie prijs

Mijn vriendin raadde me De Stoffenkraam aan toen ik op zoek was naar een mooie kwaliteit kunstleer. Daarbij kocht ik ook nog een fijne zwarte tricot en wat naalden. Alles werd snel bezorgd. Goede verpakking zodat mijn stoffen goed beschermd waren. De prijs-kwaliteitverhouding van de stoffen is prima en er is enorm veel keus. Ik ga zeker nog vaker bestellen bij De Stoffenkraam!

Snelle levering goede kwaliteit.

Ik ga hier vast nog wel een keer weer stof bestellen

Mooie stof

Overzichtelijke site, snelle levering. Ik zal hier zeker vaker stof gaan bestellen.

Prima stoffen, snel in huis

Mooie website, goede foto's, snelle levering, goed geknipt

Product was precies wat ik bedoelde

Verlate levering was een foutje, maar na een reminder per mail had ik het supersnel in huis! Helemaal goed.

Jammer dat er niet bij het bestellen wordt aangegeven dat er niet voldoende stof in voorraad is. Ik werd er wel netjes van op de hoogte gesteld en er is goed meegewerkt aan een alternatief. Ik bestel hier vast nog wel.

Mooie stoffen

Mooie stoffen voor een mooie prijs. Eerste keer besteld en zeker niet de laatste. Snelle levering, complimenten!

Nette prijs, snel geleverd en nette stoffen. Tevreden !

De betelde stoffen voldoen aan mijn verwacht, zijn rechtgeknipt etc. Blij mee!

Goede ervaring bij eerste bestelling

Voor herhaling vatbaar!

Fijn om bij de stoffenkraam te (web)shoppen!

Enorme keuze in verschillende soorten stoffen en meer. Heel fijn dat je niet altijd een meter moet bestellen. Prettig om in de winkelwagen ziet hoe hoog de verzendkosten uitvallen. Snelle verzending en goede communicatie erover. Fijn om hier te (web)shoppen!

communicatie kan beter

Ik ben tevreden over de levering. Het is aan de sterke wil van mijn kinderen te danken dat ik mijn bestelling plaatste. Ik heb jammer genoeg nooit antwoord gekregen op de vraag die ik via het contactformulier stelde. Hierdoor ben ik niet van plan om in de toekomst nog een bestelling te plaatsen.

Heel tevreden

Mijn 1ste x besteld en heel tevreden. Heel snelle levering naar België (1 dag) en artikelen zien er super uit. Hier volgen zeker en vast nog bestellingen

Een aanrader

Goede kwaliteit en snel bezorgd. Jammer dat u telefonisch slecht bereikbaar bent.

Mooie stoffen, snelle levering.

Mooie stoffen, snelle levering

Prima stoffen

Jammer van de onduidelijke informatie bij bezorging.

Aanrader !

Goed verpakt en snelle levering

goede kwaliteit!!!!!!

Zeer goed, prima kwaliteit stof!

Helaas komt mijn bestelde stof NB 5579-004 qua kleur absoluut niet overeen met de kleur stof op de site, blauw met donker blauwe stippen. De kleur van de stof die ik ontvangen heb, wit met turquoise stippen, zie ik pas als ik de klep naar beneden duw. Dit is geen werkstand. Het maakt een stof kopen via internet een stuk lastiger. Ook heel vervelend dat U niet telefonisch bereikbaar bent. .

goede ervaring bij eerste bestelling

produkt voldoet aan de verwachting, bijpassend naaigaren adviseren is een prima idee. probleempje snel een zeer coulant opgelost. aanbevolen.

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht