uitstekend

snel geleverd en goede kwaliteit

Ik was ergens naar opzoek en heb het kunnen vinden bij de stoffenkraam. Snel geleverd.

Stof en levering super!

Ik had om spoed gevraagd in de omschrijving en daar hebben ze bij de stoffenkraam zeer goed op gereageerd. De stof is precies wat ik had verwacht of op had gehoopt

Vaag bedrijf slechte levering etc

Stoffen besteld.. krijg 3 dagen later pas een mail dat die opeens uitverkocht zijn terwijl ik het gewoon besteld had.. geld niet ontvangen van wat ik nog terug krijg levering ruime week later gekregen veel te laat.. hopeloos dit!

zeer snelle en correcte levering

de stof was exact wat ik nodig had Dank u wel

Goede service en mooie stoffen!!!

Goede service en mooie stoffen! Ga zeker vaker bestellen.

Snelle levering en mooie stoffen

Tot nu toe zeer tevreden! fijn, snelle reactie op een vraag.

Ja zeker een aanbeveling.

Snel

Snelle levering en wat ik verwacht/besteld had

snelle levering, precies wat ik besteld had

Het is erg lastig om de juiste knopen te vinden. Met de Stoffenkraam heb ik ruime keus en ze binnen een dag in huis.

Goede kwaliteit en snelle levering

Ik had leuke knopen nodig voor op een jurk en De Stoffenkraam had ze op voorraad online en ze waren hier het goedkoopste. Ik had ze al snel in huis. De kwaliteit is uitstekend.

ik had spijkerbroek knoopjes nodig en kon die nergens hier op het platteland kopen en via internet kon ik deze bij de stoffenkraam besteld per stuk heel fijn want ik hoef geen heel doosje zoals bijna bij alle internet winkels binnen 2 dagen in huis

Ik ben bijzonder tevreden

Duidelijke info op website

Zoekterm bracht me direct bij de keuze mogelijkheden. Snelheid van levering en info daarover kwam overeen met info op website. Ontvangen stof was waarschijnlijk eerste deel van nieuwe rol en licht besmet met pluisjes, waardoor ik meer stof heb ontvangen dan besteld, hetgeen erg fijn is. Kwaliteit en prijs stemmen overeen. Ik ga zeker voor mijn project de juiste hoeveelheid bestellen.

Tevreden

De stof voldeed geheel aan mijn verwachtingen, de kleuren waren net zo warm als op de foto. Het aantal meters moest even worden bijbesteld, daar kreeg ik een keurig mailtje over. Keurige verzending. Dus zeer tevreden!

geweldige service, snelle levering

in 1 woord, super door een fout van postorder bedrijf kwam mijn bestelling maar niet aan, na contact met de stoffenkraam, werd dit heel snel opgelost. stoffenkraam ( dames ) heel erg bedankt. De stof is van goed kwaliteit

Advies op maat en snelle levering

Jullie hadden niet alleen exact wat ik zocht, de samenstelling en de kwaliteit van de stof is ook nog zeer interessant. hier boven op kwam er nog een hele aangename verassing van het aanbevelen van het bij horende stikgaren. Ik ben fan!

Mooie stof, goede kley

Prima stoffen precies wat ik had gedacht. Ook kleur goed

Goede stoffen en een goede prijs.

Als er een stof niet geheel op voorraad is, dan staat hij toch in jullie website als voorradig. Zodat het wat langer duurt voordat er geleverd wordt. Maar verder een prima complete webshop. Van stoffen tot lockgarens, stofknopen en handige tools enz. Met goede prijzen en kwaliteit.

snel bezorgde. Kwaliteit mstig tot slecht.

Wit katoen is zo dun dat je erdoor heen kan kijken. Molton is zo dun dat ik katoen aan vast moest naaien anders viel het uit elkaar.

Tevreden over de grote keuze aan stof en prijzen

Enorm veel keus tegen hele redelijke prijzen. Levering is tot nu toe altijd goed en snel gegaan.

Gekozen stof in meters niet aanwezig

De gekozen stof bleek in meters niet aanwezig te zijn tot 2x toe. Daardoor was ik genoodzaakt duurdere stof te kopen. Tip hierbij: geef klant advies over andere keuzemofelijkheden en geef korting als compensatie .

snelle service, keuze obv foto materiaal en omschrijving

Op zoek naar damast voor kersttafel moeiteloos gevonden via duidelijke link van google. Prijs kwaliteit verhouding boven verwachting. Omdat de eerste meter van de rol iets vervuild was, een ruime hoeveelheid stof mogen ontvangen. Heel fijn.

Snelle levering. Sympathiek overleg via email. Uitstekende service. Zeer tevreden over kwaliteit stoffen.

Prima geleverd. Zeer tevreden

Stationsweg 27