Alles goed geregeld, snelle levering! Netjes

Goede website, duidelijk, goede aanbiedingen en heel mooie stof!!

Perfecte service, vriendelijke personeel en overzichtelijke site

Bestellingen keurig afgeleverd, nabestellen geen enkel probleem en toegevoegd bij originele bestelling zonder extra verzendkosten. TOP !!!

Prima tevreden

Prima!!

super

Vandaag besteld morgen thuis super toch

De stoffen zijn uit stekend

Tot nu toe is alles goed verzonden en het is goede stoffen

Heel veel organza gekocht voor een dansles: Top en snel!

Ik heb heel veel kleuren organza gekocht, heel leuk voor de dansles. Het kwam al snel binnen. Ik gaf aan dat ik de kleur groen miste, die stond ook niet op de website, wat wel erg leuk was dat ik daar ook een reactie op kreeg: Die hebben we niet op dit moment. Tja kan gebeuren. Ik koos voor de Stoffenkraam omdat ik de website makkelijk kon invullen.

Minpunt wanneer van een viltkleur niet voldoende is hadden ze er van een andere kleur meer gegeven maar daar hadden we niet om gevraagd en het was allemaal al betaald.. Eigenlijk hadden ze contact met ons op moeten nemen

Prima en vlotte behandeling.

De afhandeling van mijn bestelling is vlot en netjes gedaan. Jammer dat in mijn geval de website niet aangaf dat een deel van mijn bestelling niet meer verkrijgbaar was. Hier is vlot op gereageerd met een passend alternatief voorstel. 👍

Snel, netjes en attent

Snelle levering, ze lezen de opmerking die je plaatst bij order en maken er werk van! Erg netjes. Dank je wel!

perfect

Snelle levering , maar vooral een goede kwaliteit , De foto's komen overeen met wat je hebt besteld ....

Fijne ervaring

Bestelling geplaatst met een beetje twijfel omdat je toch niet perfect kan zien en voelen hoe de stof werkelijk is maar twijfel is onterecht! Super stof gekocht en bovendien snel geleverd

Snelle levering, product zoals omschreven

Ik ben erg tevreden over mijn aankoop. De stoffen werden snel geleverd. Ik heb altijd goede ervaringen met mijn online aankopen.

mijn "ervaring"......

ik zou het in EEN woord kunnen zeggen maar dat is nogal grof dus hou ik met maar bij SLECHT!

Stof was mooi en makkelijk te gebruiken!

De stof die ik gekozen had was mooi en makkelijk te gebruiken. De levering was erg snel dus kon ook snel beginnen 😀

De stof was prima. De patronen van Nova zijn ook goed.

Het enige minpuntje, ik had voor 4 meter betaald, er was nog 3.90 mtr. Daar had ik ook wel genoeg aan, want ik koop nooit stof precies aan. Het gaat niet om het bedragje dat ik teveel heb betaald, dat is de moeite niet, het gaat er meer om dat er niets over wordt gezegd, het was aardiger geweest als u bv had voorgesteld het bedrag bij een eventuele volgende bestelling in mindering te brengen d.m.v een kortingscode, of dat u er een klosje garen bij had gedaan of zoiets dergelijks. Ik snap best dat u niet terugbetaald. Het gaat meer om het "gevoel".

Mooie stof

Voldoet aan mijn verwachting!

mooiestof spijtig dat gewenste kleur uitverkocht was alternatief gebruikt

zie uitleg

Ruime keuze

Ruime keuze aan stoffen. Levering snel en correct. Bestel je 1 meter dan wordt dat (zeer) ruim afgeknipt. Wat de kleuren betreft, dat blijft toch lastig. Wat je thuis op je scherm ziet kan in het echt anders zijn/tegen vallen. Dat is jammer maar doorgaans weet je dat. Wat wel vervelend is is wanneer je een jeansstof bestelt die op de website omschreven staat als "grijs" en ook als grijs overkomt op de foto maar in werkelijkheid taupe (of zelfs bruinachtig) is.

Redelijk

Op zich goede stoffen, goede prijs. Echter jammer dat sommige foto's van de stoffen niet overeenkomen met de werkelijkheid en ik daardoor dus een stof heb die niet de juiste kleur is. Heel jammer. Wel goed proberen op te lossen door dezelfde stof met een andere kleurspoeling te sturen, echter was die ook niet de juiste kleur.

Ruime keus, snelle (na)levering

Er is een ruime keus, de stoffen worden snel en keurig geleverd. Ook gasleveringen volgen snel. Voor herhaling vatbaar.

Goeie communicatie, snelle verzending. ik ben heel tevreden over De Stoffenkraam!

Sbel geleverd

Had bestelling snel en netjes binnen. Later te bezorgen produxten die besteld moesten worden ook.

Ik heb snel gekregen waar ik om vroeg.

Ik heb snel gekregen waar ik om vroeg.

Voldoende

Goede snelle service. Vind het echt alleen heel erg jammer dat het patroontekenpapier dubben gevouwen en dus vol kreukels in de doos is gedaan. Pak dan een grotere doos of verzend het papier in een koker!

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht