Prima, snelle levering.

Xyogdyj dr

Snelle en goede aflevering van de spullen!

Zie hier boven

zeer klant vriendelijk .

snelle bezorging

besteld en snel gekregen alleen vond ik de kleur niet vanille die ik gedacht had

Genoeg keus Niet duur Snelle bezorging

klantvriendelijk

Ik heb mijn bestelling gedaan en deze is snel geleverd. Zal de volgende keer weer bestellen.

Ik heb 4.5 meter stof gekocht met een groot rond gat erin! Gemaild vorige week maar niks op teruggeh

Ik heb 4.5 meter stof gekocht. In het midden is een rond gat uitgeknipt....gemaild met foto direct. Nu een week later nog niks op terug gehoord. Ik vind dit niet kunnen. Als ik dit niet vergoed krijg bestelik nooit meer wat denk ik. Je kunt toch niet 4.5 meter stof met een groot gat erin verkopen......

Snelle en goede levering voor goede prijs.

Een duidelijke website. Goede prijs en snelle en goede levering

Snelle en correcte levering

De website is heel duidelijk, waardoor bestellen makkelijk gaat. En de levering was snel en correct.

Snel kunnen vinden wat ik zocht. Makkelijk kunnen bestellen. Goede levering.

Heel vlug geleverd

Snelle reactie als iets op is . Komen gelijk met een oplossing super.

Mooie stof

Snelle levering.

de bestelling werd snel geleverd en de spullen voldoen aan de wens

Vandaag besteld morgen geleverd. Super kwaliteit.

Vandaag besteld morgen geleverd. Was ook echt zo. Goede kwaliteit stof. Ik had een vraagje en die werd ook meteen beantwoord. Ze weten waar ze over praten. Toch wel heel handig om via internet te bestellen. Op de stoffen markt kon ik het niet vinden. Ik was voor niets daar helemaal naartoe gegaan. Ik wil stof meestal even voelen voordat ik het koop. Maar danzij de duidelijke gewichts beschrijving ging het goed. Ik ben om. Bestellen via internet is toppie

Vlekkeloos!

Ik bestelde, betaalde en kreeg dit netjes geleverd!

Geweldig bedrijf

Snelle levering goede service en geweldige kwaliteit stoffen

Heel snel geleverd en goede kwaliteit stoffen. Alles netjes verpakt.

mooie stoffen en snelle levering

Goede website en in de winkels vakkundige hulp. Prima winkel en website voor de mensen die van kleding maken houden. En snelle levering via de website.

Snelle levering en goed verzonden

Makkelijke website om te bestellen. Goede en snelle levering. En hele mooie stoffen

Niets op aan te merken

Snelle levering. Goede kwaliteit.

Snel en goed

Smiddags ong tussen 14-15 uur besteld. 1 stof was er alleen in andere kleur. Email over gehad, Heb ik beantwoord en toch alles de volgende dag al in huis. Top. 👍🏽

uitstekende service

kon iets niets geleverd worden en het geld keurig netjes op de pakbon geplakt.

Veel keuze

Duidelijk gesorteerd als je stoffen zoekt

Eenvoudig bestellen en snel bezorgd.

De bestelling op de site was makkelijk en de bestelling snel bezorgd, ondanks dat er 1 artikel niet op voorraad was. 3 dagen later werd het ontbrekende artikel alsnog bezorgd, zonder extra kosten. Ik ben positief verrast.

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht