Pluspunten

Snelle levering, goede website zeer tevreden.

?

Pluspunten

Correcte afhandeling order en snelle reactie op vragen.

Pluspunten

Mooie producten, ook goede service. Bepaalde stof was minder van beschikbaar dan besteld, daar is over gebeld en het overgebleven bedrag kreeg ik terug. En ik kon ivm hiermee ook nog een andere kleur rits bestellen. Binnen twee dagen in huis. Top!

Pluspunten

Snelle goede service.. Mooie stofjes..

Kan ik niet bedenken. Bij mij is alles altijd goed gegaan.

Pluspunten

super snelle levering en prima stof

Pluspunten

Het uitgebreide assortiment en snelle levering.

Geen.

Pluspunten

Snelle levering Kwalitatief mooie stoffen, mooie kleuren

Pluspunten

Divers en kwalitatief interessant assortiment van stoffen. Bedrijf reageert professioneel en snel op emails. Ik ben een nieuwe vaste klant!

Communicatie over de levering van de bestelling mist naar mijn mening. Kan ook zijn dat dit bij mij mis is gegaan. De site mag ook iets verbeterd worden qua zoekfunctie en overzichtelijkheid. De foto's zijn soms wat donker waardoor lastig in te schatten hoe de stof eruit ziet, door eigen stofkennis kom ik hier meestal wel uit en anders bestel ik een stofstaaltje!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Op voorraad hebben wat er op de website staat in plaats van de klant te laten betalen voor een product dat er helemaal niet is. En dat tot 2 keer toe.

Pluspunten

groot aanbod van stoffen en zeer snelle levering ook binnen enkele uren een antwoord op een vraag die ik gesteld had via mail

ik heb geen ritsen gevonden van meer dan 17 cm, ik had ook nood aan een witte rits voor een hoofdkussen overtrek en heb die niet gevonden

Pluspunten

TIP: het zou handig zijn om bij de paneel stoffen (tekening) een stof aan te bieden die bij die tekening past, op dezelfde pagina van de panelen. Ik heb graag de achterkant effen stof en dit vond ik niet bij jullie terug. Misschien hebben jullie dit wel maar wou de zoektocht niet doen. Ik ga hiervoor gewoon naar een stoffenwinkel hier in de buurt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De kleuren op de site komen exact overeen met de werkelijkheid.

Laat weten wanneer de bezorging plaats vind...in iedergeval met welke leverancier. Dit heb ik niet vooraf kunnen vinden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle service, goed zichtbare foto's

graag meer ietsjes luxere en klassieke stoffen (al la pauw of hugo boss), en iets minder roze achtergrond van de website ;-) maak het een strakkere lay out.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering, scherpe prijzen

Betere foto's van de producten op de site; de stof zag er in het echt anders uit. Verder had ik lijmresten in mijn stof...

Pluspunten

alle punten zijn goed

geen

Pluspunten

Verrassend goede kwaliteit nicky-velours voor die prijs! Vel keus, snel geleverd, royaal geknipt,

Pluspunten

Zeer snelle levering en netjes verpakt

Nog niet gevonden

Pluspunten

Snelle levering ennde stof is feweldig

Pluspunten

Super snelle levering, mooie kwaliteit van de stof, prijs uitermate goed

Geen kans op 10 euro korting aanbieden met een link die niet werkt, prijs kwaliteit verhouding is prima, zo'n lokkertje (die niet werkt) heb je niet nodig

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering.

Verpakking verbeteren. De stoffen zaten in een verfrommelde, slordig dicht geplakte plastic zak. Gelukkig waren de stoffen nog heel en het zakje met garen er nog bij.

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht