Pluspunten

Ruime keuze en snelle levering

Pluspunten

Snel geleverd. Vragen over stoffen werden binnen een dag beantwoord.

Pluspunten

De stof was niet op voorraad maar ze deden heel hun best om het snel te leveren en dat lukte! En ik werd op hoogte gebracht over de procedure. Fantastische service.

Pluspunten

Snelle levering. En een heel mooie overzichtelijke site.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering Kleuren komen overeen met de website

We hadden een proefstaal besteld, om te kijken of de kleuren goed waren, het zou mooi zijn als je de prijs van de proefstaal verrekent zou krijgen met de bestelling die je plaatst, je koopt een proefstaal, maar krijgt bv een kadobon voor korting als je daadwerkelijk besteld.

Pluspunten

zeer vriendelijke mevrouw aan de telefoon

4 Sterne: guter Service, gut behandelt

Positive

super Angebote, schnelle Lieferung top Preis-/ Leistungsverhältnis

Pluspunten

snelle levering, niet duur keurig verpakt, goede kwaliteit

Pluspunten

Ruime keuze, gemakkelijk in gebruik. Stoffen tegenstellende v.a. 0,5 mtr. Bij vragen snel en goed contact. Fijne site

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service en opsturen van het bestelde product.

De kleuren op de website komen niet overeen met de werkelijkheid. Echte foto's ipv omschrijving zou een pre' zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima, een foutje in de bestelling wordt meteen accuraat en klantvriendelijk opgelost.

Pluspunten

Snel en niet zo hoge verzendkosten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering.

Ik heb volgens mij een lichtere kleur blauwe zijde besteld dan die ik geleverd kreeg, maar de zalmroze zijde is heel mooi van kleur.

Pluspunten

snelle en correcte levering

Het biaisband dat ik bestelde week enorm af van de rode kleur die op de site stond. De kleur die ik ontving was aubergine.

Pluspunten

goede service, namen contact op toen mijn bestelde stof niet meer in de gewenste aantal meters beschikbaar was. prima opgelost.

?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel geïnformeerd over uitverkochte stof en gevraagd naar alternatieve keus. Prettige gang van zaken

Pluspunten

Mooie stoffen en enorme keus. Goedkoop en snelle bezorging naar Engeland.

cheekyhandmades

Pluspunten

Super producten en vriendelijke goed service. Prima prijs!

Nu tweemaal na elkaar besteld en twee keer waren er bestelde producten niet meer op voorraad, het werd echter wel heel goed en snel opgelost.

Pluspunten

super snelle levering altijd op tijd

NVT

Pluspunten

Ik had twee meter stof besteld en kreeg een mailtje dat hier helaas nog maar 1 meter van beschikbaar was, en de vraag of ik hier ook voldoende aan had. Helaas niet voor wat ik voor ogen had om te maken. Ik vroeg of ik in plaats daarvan een halve meter van een ander stofje mocht. Ik heb geloof ik geen mail terug ontvangen, maar was wel blij verrast toen ik zag dat het leuke stofje was bijgevoegd. Bedankt!

Ik zou het fijn vinden als als bezorgoptie ook direct een postkantoor is aan te vinken, in plaats van dat de zending eerst tweemaal wordt aangeboden.

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht