3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Contact opnemen gaat makkelijk en personeel is erg beleefd

Er was iets niet op voorraad en dat kreeg ik pas na 2 dagen te horen toen ik zelf contact op nam en alles wad echt op de milimeter geknipt, andere winkels knippen stoffen vaak iets ruimer en nu kwam ik eigenlijk net tekort.

Pluspunten

snelle levering!

proefmonsters duur door ptt kosten!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Fijn dat er overlegd werd over een stofje dat anders was; maar eigenlijk als het niet is wat besteld dan is het natuurlijk niet gewenst.

Jammer dat er een van de 4 stofjes op was. Een volgend stofje werd gelukkig van te voren van gemeld dat deze 'anders' was dan besteld. Dus helaas, maar 2 stofjes over van de 4. Een mooie wollen waar ik al een heel plan mee had, lap van 53 euro.... Helaas bleek deze bij levering niet zo donkerblauw als ik verwacht had en weet ik nog niet wat ik daarvan ga maken. Ligt er dus een lap van 2.20 meter en 53 euro op de plank. Ik vind het heel vervelend; maar begrijp ook dat kleuren een verhaal apart is wat in een webwinkel ook moeilijk is om te laten zien. Ook als er iets op is; ik vond het heel vervelend, maar snap uw probleem, en hoe je dat op kunt lossen?

Pluspunten

Zeer voordelige stoffen. Duidelijke omschrijving waar het goed voor te gebruiken is. Over het algemeen duidelijke fotos van de stofjes. En wat erg fijn is dat mocht er twijfels zijn over de kleur of materiaal dat je dan eerst een test stukje kan bestellen. Kan veel teleurstelling voorkomen. Zelf nog geen gebruik van gemaakt mijn kleur is altijd goed. Zwart. Maar ook zwart heeft verschillende teinten maar dat is meer afhankelijk van de stof. Ik ben zeer tevreden over de stoffenkraam. Al vaker iets besteld. Na laatste bestelling ook siteadres aan mevr gegeven. Want € 80._ per gordijn was wel wat duur. Toen ik haar zei voor diezelfde stof €2,- a €3,- per mtr betaalde slikte ze even en rekende uit wat ze dan kwijt zou zijn. Zij kwam op € 60,- voor alle gordijnen ipv € 80,- per stuk. Jullie website gelijk doorgegeven.

Bij meerdere meters stof zou ik willen adviseren de stoffen op te rollen in plaats van te vouwen. Sommige stoffen is het lastig om de vouwen die door gewicht ontstaan er uit te halen. Hier heb je bij oprollen geen last meer van. Eventueel tegen kleine vergoeding deze mogelijkheid aanbieden.

Pluspunten

Nadat stof niet leverbaar was, andere stof gekozen en is het heel snel geleverd. Super!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het was een goede soort tricot, alleen niet de kleur die ik zocht.

TNT was later dan afgesproken was

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Betere foto's gebruiken voor de stof stalen. Als je bestelling ontvangt ziet de stof totaal anders uit qua kleur en stofmateriaal

Pluspunten

Overzichtelijk Snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heel veel keuze van stoffen, stoffen goed geknipt, snelle levering

Ik had vermeld de naam van mijn echgenoot en zijn firma als leveringsadres, en de eerste keer het pakket is niet aangekomen omdat mijn naam staat erop, ze hebben een 2de levering moeten doen, dus communicatie te verbeteren.

Pluspunten

Snelle levering. Duidelijke en snelle website.

Een van de bestelde lappen was schuin afgeknipt. Gelukkig had ik genoeg stof besteld. Dat zou een verbeterpuntje kunnen zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, groot aanbod van stoffen, afname per 10 cm

De kleuren van de foto's van de tule zijn niet duidelijk

Pluspunten

Snelle levering. 1product kwam later. Prima gelukt.

Blijf zo doorgaan!

Pluspunten

Mooie stoffen!

's Morgens was ik niet thuis, pakje werd niet bij de buren bezorgd. Ik was al sneu, gelukkig kwam de bezorger toevallig die avond in de straat en kreeg ik mijn pakje toch. Buren = prima!

Pluspunten

heel veel keuze voor een goede prijs

geen

Pluspunten

goede en snelle levering super communicatie problemen worden zeer goed opgelost aanrader

Pluspunten

*Goede kwaliteit stoffen * Snelle levering * Netjes verpakt * Klacht naar tevredenheid opgelost

Bij mijn eerste bestelling was er een stof toch niet leverbaar. De combinatie viel hier omtrent in het begin wat tegen. Na een klacht perfect opgelost.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering en prachtige stof, bedankt

Pluspunten

snelle levering, mooi product, goed te volgen via track en trace

staaltje stof is prijzig: kan gewoon in een enveloppe en hiervoor wordt behoorlijk wat verzendkosten voor gevraagd.

Pluspunten

Reageren op de mail met vragen die ze ontvangen. De stof was snel binnen maar voor mij niet de juiste. Hierover heb ik een vraag op de mail aan ze gesteld maar daar heb ik na een week nog geen reactie op.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

2 meter stof kan veel goedkoper worden verzonden dan 6,50 in een grote doos. Kan als briefpost gewoon door de brievenbus. De stof kostte 6.00.

Pluspunten

Pluspunten

De snelheid waarmee geleverd werd. Ongelofelijk! Binnen een dag had ik het bestelde in huis.

Te weinig ervaring om hier een mening over te hebben.

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht