Pluspunten

Snelle levering en zeer mooie stoffen

Pluspunten

Snelle correcte levering! Ik ga hier zeker weer bestellen.

Het zou leuk zijn als stoffen uit 1 serie bij elkaar staan, of suggesties voor combinaties. Nu is het soms moeilijk in te schatten of de kleur van de ene stof past bij de andere.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer snelle levering en fijn dat ze bij problemen persoonlijk een mail sturen met info en uitleg voor een andere oplossing

De stof die ik bestelde moest oranje zijn, maar deze was helemaal niet oranje. Voor mij is dit roestbruin. Een teleurstelling dus! Ook de groene stof die ik bestelde was niet de kwaliteit die ik hoopte. Bij info over de stof er misschien niet vanuit gaan dat iedereen bij de soort stof al meteen weet wat het is en hoe die stof aanvoelt, gebruikt kan worden, ...

Pluspunten

emait netjes als stof uitverkocht blijkt te zijn. alles binnen 1 werkdag binnen. super blij met dit bedrijf

Pluspunten

Supersnel geleverd! En de stof voldoet helemaal aan de verwachtingen.

Pluspunten

Fijne service

Pluspunten

Snelle levering Mooie stoffen Prijs/kwaliteit is goed Grote keuze

Kleuren op de foto's niet altijd waarheidsgetrouw. Tip: geef aan welke stoffen qua kleur bij elkaar passen, zodat het makkelijker is combinaties te maken.

Pluspunten

1 product niet voorradig, maar ander product toch verzonden

Pluspunten

Snelle afhandeling en veel keuze

Pluspunten

snelle service

Pluspunten

Pluspunten

Snel geleverd, en de stof was niet krenterig geknipt

Pluspunten

Snelle levering, mooie kwaliteit product

Pluspunten

Vlugge en correcte levering, goede kwaliteit.

Foto's van de stoffen zouden iets gedetailleerder moeten kunnen bekeken worden. In werkelijkheid zien sommige stoffen er licht anders uit dan op de foto.

Pluspunten

Stof precies wat ik me er bij had voorgesteld, dus perfect !!! Levering snel en correct. Prima bedrijf kan het iedereen aanraden om hier te kopen.

Pluspunten

Snelle levering en communicatie, kwaliteit ontvangen die ik had verwacht! Top dus... Alleen een klein minpuntje m.b.t. plaatsen van de bestelling, zie hiernaast!

Wanneer je al bij de betaalpagina bent, kun je niet terug om nog artikelen toe te voegen aan je bestelling. De enige optie is dan om compleet opnieuw te beginnen! Het zou dus handig zijn dat je ten alle tijden artikelen kan toevoegen!

Pluspunten

Service klantgerichtheid en vriendelijkheid

Pluspunten

snelheid

Pluspunten

Supersnelle levering, goed verpakt, mooie stoffen, goede beschrijving van de stoffen, goede gelijkenis tussen het plaatje op het scherm en de stof.

Het zoeken naar stoffen op de website zou nog ietsje makkelijker gaan als bij een stof ook de verschillende kleuren/designs waarin deze stof nog meer beschikbaar is, vermeld zouden zijn ('ook verkrijgbaar in ...., ....., .....').

Pluspunten

Ik had de volgende dag al mijn bestelling in huis! Echt super snel! En een goeie prijs/kwaliteitverhouding.

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht