Pluspunten

het is goed geregeld de stof was snel op tijd en ook de nalevering was goed

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gebruiksvriendelijk

Communicatie. Geen.briefje in de bus dat mijn pakje afgeleverd werd in een afhaalpunt. Na mijn pakket online getraceerd te hebben wist ik waar ik het kon afhalen...

Pluspunten

Vlugge levering.Fijn dat er een staal kan aangekocht worden van 10 cm. Hierdoor krijg je een juist beeld van de stof.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Als het product is bestel word het redelijk snel verstuurd

Wanneer er een product niet aanwezig is kan het redelijk lang duren dat het aanwezig is. Als klant wil je graag weten of iets optijd leverbaar is

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie stoffen.

Ze hebben een stof verkeerd geleverd. Ik heb hierover direct een bericht gestuurd, maar geen antwoord gekregen. Ook op mijn tweede e-mail heb ik nog geen enkele reactie mogen ontvangen. Ik heb geen enkele reden om hier nogmaals te bestellen als ze niet eens aan klantenservice doen.

Pluspunten

super snelle levering,prima kwaliteit

Pluspunten

Snelle levering, uitgebreid assortiment

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Vriendelijke medewerkers

* bestellen van monsters is veel te duur. Je moet voor hele kleine stukjes enorm veel verzendkosten betalen. * Het terugstorten van bedragen duurt heel erg lang. Ik moet mijn geld nu nog krijgen en daar baal ik erg van.

Pluspunten

Je kan snel en eenvoudig je bestelling plaatsen en wordt ook snel geleverd.

Pluspunten

Goede service/ een stofje was niet op voorraad / er werd direct een alternatief geboden. Snelle levering! Leuke stofjes/ veel keus. Goede prijs kwaliteit verhouding. Ik ben erg enthousiast. Vooral omdat ik in een gebied woon waar weinig van dit soort winkels zijn.

Tip! Ga zo door

Pluspunten

- Snelle levering - Duidelijke, overzichtelijke website

Pluspunten

Je wordt netjes op de hoogte gehouden van de status van je bestelling en spullen zijn de eerst volgende bezorgdag al binnen.

Pluspunten

laat direct een seintje als ze niet kunnen voldoen aan de bestelde goederen .Maar proberen dit probleem ook zo snel mogelijk op te lossen.

?

Pluspunten

Uitgebreid en betaalbaar stoffen aanbod. Snelle en correcte levering.

Sommige stoffen die op de site 'op voorraad' aangegeven staan zijn niet meer beschikbaar. Zo heb ik 2 maal mijn stoffenkeuze moeten aanpassen. De correspondentie hieromtrent verliep echter gelukkig vlot.

Pluspunten

Ruime keuze, snelle levering, mooie kwaliteit

Pluspunten

Alles super, top Qualität, super Service und schnelle Lieferung

Keine

Pluspunten

Goede site. Veel keuze. Alles netjes verzorgd. Snelle levering. Goed contact en bereikbaar .. Kort om zeer aan te bevelen.

Pluspunten

Snelle levering, op en top goed!!

Pluspunten

Punctueel, keurig.

Pluspunten

Prachtige stoffen gekocht! Royaal afgeknipt, leuk! Snelle levering, en prettig boven 50 euro geen verzendkosten

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht