Pluspunten

Stof was helemaal perfect. Was prachtig, gebruikt voor een bruiloft.

Wij hebben hier een bestelling staan van €220 van iemand anders. Verkeerd geleverd denken wij? Wij kunnen niet bellen naar jullie, daarom is het lastig om daarover contact te zoeken.....

Pluspunten

het bedrijf leverde snel de bestelling

Pluspunten

snelle verzending correcte afhandeling

Pluspunten

ik had gebeld of mijn stof per envelop geleverd kon worden..dit is mij telefonisch toegezegd...ik heb dit ook nog vermeld bij mijn bestelling...maar kreeg toch aangeleverd in een doos...zodat mijn buurman het in ontvangst moest nemen.....dus als je iets toegezegd krijgt wil dat niet zeggen dat ze het doen..

Pluspunten

Super service ,goeie kwaliteit ,en goede prijs!!!

Pluspunten

Ik ben al een aantal jaren een zeer tevreden klant Natuurlijk is er ook wel een keertje iets fout gegaan Dit was nooit een probleem want het werd direct op gelost We mogen ook niet vergeten dat we het met mensen te doen hebben en niet met een robot Ik kan mij voorstellen dat ze het reuze druk hebben Petje af hoor Door de enorme drukte is er natuurlijk ook weleens iets net niet meer op voorraad Jammer dan Even een ander leuk stofje uitzoeken,die zijn er genoeg Ik verheug mij altijd enorm op mijn aankoop De levering is ook erg snel Dus ik ben echt heel erg tevreden

Pluspunten

SUPER, prima service, stoffen zeer snel ontvangen, graag tot een volgende keer.

Pluspunten

Snelle levering duidelijk product overzicht

Pluspunten

Great service, fast answers and reactions if fabrics are sold out, and SUPERFAST shipping, even to Germany. I'm more than happy! Thanks a lot, I'll be back soon :-)

none

Pluspunten

Pluspunten

Goede kwaliteit Lage Prijs Snelle levering

Pluspunten

Snelle reactie. Er werd meteen doorgegeven dat de stof niet meer voorradig was en ook dat er evt. nieuwe stof besteld kon worden.De nieuwe stof was er snel en het werd ook meteen gestuurd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel bezorgd

De stoffen vacuum verpakken... zodat het door de brievenbus past minder porto! Heel veel handwerk zaken doen dit al!

Pluspunten

duidelijke site snelle levering goed materiaal

Pluspunten

Duidelijke site. Geleverd volgens afspraak.

Pluspunten

Quick shipping

Availability of fabrics was not shown on website

Pluspunten

grote selectie aan stoffen. Snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie stof en keurig afgeleverd

Pluspunten

goede service en snelle levering

Pluspunten

Snelle levering, emails worden vlot beantwoordt. Kleur en omschrijving van stoffen kloppen. Zeer tevreden.

Geen.

Pluspunten

tevreden.

Pluspunten

Enorm veel keus uit stoffen. En heel snel geleverd. Ik had een uur na de bestelling al de mail binnen dat het opgestuurd werd.

Stoffen zoeken vind ik soms wat lastig. Dat komt ook omdat als je katoen wilt je al meer dan 300 stofjes hebt om uit te kiezen. Maar hoe dat makkelijker kan??

Pluspunten

Snelle levering en goed(e)koop

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht