Pluspunten

Snelle verzending

Voorbeeld foto's scherper/duidelijker

Nvt

Pluspunten

De stoffen worden perfect voorgesteld, qua samenstelling en waartoe ze gebruikt kunnen worden, zo kan zelfs een leek de juiste keuze maken

Pluspunten

snelle levering,

verzendkosten mogen wel wat lager

Pluspunten

Prima service. Ook toen hetgeen ik besteld had niet op voorraad was werd direct een passende oplossing geboden.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Contact met het bedrijf

Eerste keer werd de bestelling niet compleet naar me opgestuurd. Daarna kreeg ik een verkeerd product opgestuurd. Uiteindelijk, bij de derde keer, had ik het juiste product wat miste in mijn pakket. Verbeterpunt is dus om beter op te letten bij het inpakken van bestelling en als er dan iets nagestuurd moet worden, nogmaals goed de bestelling te checken om te zorgen dat het juiste product wordt opgestuurd; niet zo maar klakkeloos iets opsturen.

Pluspunten

Stoffen controleren. Lamee is beschadigt (doorzichting op sommige stukken en op vouwlijnen beschadigd) en stretchleer is op de toplaag gescheurd. Allebei op punten waar het bij mij overtollige stof was dus geen groot probleem uiteindelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en goed verpakt. Mooie stof tegen een mooie prijs.

De website, die is lelijk en niet overzichtelijk. De beschrijving van de stoffen kan beter.

Pluspunten

Pluspunten

Groot assortiment en ziet er netjes uit

Pluspunten

ze zijn goedkoop en ze doen wat ze beloven, snelle levering

Pluspunten

Makkelijke site, alles is goed omschreven en makkelijk te vinden en te bestellen

De prijs die bij het stof staat is vanaf het afnemen van een aantal meter. Het is duidelijker als de prijs per meter erbij staat en als je het product aanklikt dat daar dan bijstaat hoeveel het goedkoper is bij het afnemen van meerdere meters.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goede website en snelle service.

De omschrijving van de stof die ik kocht is wel heel optimistisch. Het is geen stretch satijn voor rokken of jurken, de stof rekt nauwelijks en is veel te dun. Het is een mooie voering, meer niet. Funest voor een site waar je stoffen koopt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Supersnelle levering

Pluspunten

Prima, geen klachten. Ik heb precies gekregen wat ik heb besteld, het is op tijd geleverd, de kwaliteit is goed en de prijs viel mij ook mee. Als ik naar de plaatselijke stoffenmarkt ga, dan moet ik benzine-, en parkeergeld betalen, en dat is veel meer dan de verzendkosten. En er zijn genoeg stoffen om uit te kiezen. Ik ga zeker vaker bestellen.

Misschien zou het assortiment naaipatronen, -bladen en/of boeken uitgebreid kunnen worden.

Pluspunten

Pluspunten

Bestelling werd snel en correct geleverd en er werd ook snel contact opgenomen toen iets niet meer op voorraad bleek.

Ik vond het soms lastig om aan de foto's te zien of ik de juiste stof bestelde. Meer/duidelijkere foto's zou ik wel prettig vinden. Ook staat de afmeting van de rol er niet bij, dus je weet niet zo goed hoe breed het lapje is dat geleverd wordt.

Pluspunten

Vlotte service en verzending.

Pluspunten

Een paar lapjes besteld via de website, netjes verpakt en snel bezorgd......ik woon in een plaats met stoffenwinkels maar de stof dit ik al een poosjes zocht kon ik alleen hier nog vinden!

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht