Pluspunten

Correcte correspondentie en levering. Fijne spaaractie. Zet zoden aan de dijk als je € 12,50 mag besteden. Kwaliteit van de stoffen is prima.

De website nog beter in de gaten houden om te voorkomen dat er stoffen niet meer leverbaar zijn. Heb ik al 2 keer meegemaakt. Alternatieven zoeken voor niet te leveren stofjes is niet zo gemakkelijk op korte termijn( je moet dan dezelfde prijsklasse aanhouden, wil je vooraf gemaakte betaling niet in de weg zitten) en als je er te lang over doet hebben jullie al verstuurd.( ik kijk niet ieder moment van de dag naar mijn e-mails en anderen waarschijnlijk ook niet). Misschien een keer een lijst met uitleg over de verschillende stoffen en hun toepassingen( en wasvoorschriften) maken? Dan kan je op voorhand bepaalde stoffen vermijden of juist opzoeken.

Pluspunten

- snelle levering - goede kwaliteit - indien iets niet leverbaar, laten zij snel weten en zoeken een oplossing

- de postbode mocht het indien niemand thuis was achter laten, dit heeft hij niet gedaan... kan bedrijf zelf niets aan doen waarschijnlijk

Pluspunten

veel keus, redelijke prijzen en snelle levering

meer foto's van de stoffen. de beschrijving van stoffen klopt niet altijd en de kleuren wijken soms af van de foto. dat moet er dan bij vermeld worden.

Pluspunten

Mooie stof voor betaalbare prijs. Heel pretiig dat je ook fournituren er bij kan bestellen.

Pluspunten

stoffenkraam heeft veel keuze aan goeie kwaliteit stof de verzending is heel keurig op tijd geleverd

vind alles prima in orde

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en goed overleg. Mevrouw denkt met je mee en is klantvriendelijk

misschien als kleuren op zijn dit op de site vermelden. maar je reageerde snel richting mij hierop en dat heb ik als prettig ervaren.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nette service, mooie stoffen, goede prijs/kwaliteit verhouding

Stoffen die uitverkocht zijn, direct van de site halen (had tot twee keer toe een mail dat de stofjes die ik wilde niet meer te bestellen waren)

Pluspunten

Supersnelle levering!

De leveringskosten voor België zijn aan de hoge kant.

Pluspunten

duidelijke site, goede service en erg snel.

geen

Pluspunten

geweldige service

Pluspunten

Snelle levering. Produkt voldoet aan verwachtingen

Erg hoge verzendkosten.

Pluspunten

overzichtelijke website snelle levering

Pluspunten

Snelle levering. Altijd leuke aanbiedingen. Fijne webwinkel om in rond te kijken en te shoppen.

Pluspunten

snelle site, snelle, correcte levering!

Pluspunten

snel ontvangen, netjes verpakt.

Pluspunten

Prachtige stof! Het was even een gokje om ongezien te kopen, maar het was precies wat we zochten en verwacht hadden! Snelle levering ondanks de feestdagen.

Pluspunten

Snelle levering, stof zoals op de foto. en beschrijving.

Pluspunten

Overzichtelijke website. Men doet wat ze beloven. Berzending is correct en op tijd (ook in een drukke periode)

Pluspunten

Bestel hier al jaren voor mijn webshop www.leukvanjorien.nl de stoffen voor mijn artikelen. Artikelen worden snel en netjes verstuurd. Als er iets is snel opgelost. En word moeite gedaan voor speciale vragen.

Pluspunten

Alleen positieve ervaring. Ook telefonisch goed bereikbaar

Pluspunten

Zeer snelle levering. site is enorm verbeterd.

wel begrijpelijk, maar toch jammer dat je moet betalen voor monsters. Bijpassend garen is niet altijd bijpassend.

Pluspunten

Zeer snelle reactie. Monster was niet op voorraad, geld kwam retour met de andere bestelde monsters (was maar 70 cent, maar toch).

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht