Pluspunten

Snelle levering, goede stoffen.

Pluspunten

gigantische keus in zowel goedkope als luxe stoffen; snelle accurate levering; vlot, soepel en klantgericht contact indien iets is uitverkocht

sortering van stoffen zou iets verfijnder mogen worden, met name de tricots (ik ben nog niet helemaal vertrouwd met de nieuwe filtermogelijkheden van de vernieuwde website); ik mis bijvoorbeeld de stofsoorten jersey en punta di Roma (dikkere tricotkwaliteiten); kunnen filteren op categorie 'dunne stof' en 'dikkere stof'

Pluspunten

Pakketje was keurig verpakt. Zag er netjes uit en was op tijd.

Pluspunten

Goede uitleg bij de kwaliteit van de stoffen.

Meer accessoires.

Pluspunten

Snelle, correcte levering

Pluspunten

Snelle levering, hebben contact als er iets is, duidelijke site.

De fournituren zoals kant, mag wel wat netter worden afgeleverd. Niet als een propje in de verpakking worden gestopt.

Pluspunten

Netter kontakt. Schneller versand. Top Qualität

Stoff hatte schweren fehler. Mehr Sorgfalt. Ausdrucke von emails ist papier Verschwendung. Muss nicht sein.

Pluspunten

vriendelijke klantenservice, persoonlijk

geen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

e-mails niet juist e-mails worden niet beantwoord geen telefoonnummer beschikbaar voor evt. klachten geld wordt niet teruggestort, wanneer een stof ontbreekt of niet op voorraad is!

Pluspunten

Vlotte informatie over voorraad en heel vlotte afhandeling

Pluspunten

Was een snelle levering ,veel keus

Pluspunten

Snel betaalbaar maten kloppen altijd (nooit te weinig) veel keus

Pluspunten

Zeer snelle levering!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Positief is dat er nu ook minder dan 1 meter besteld kan worden. Ook handig dat je een proefstrook kan bestellen. Als alles op voorraad was geweest was mijn eindcijfer een 9 geweest.

Betere voorraadbeheersing. De kerststof die ik graag wilde hebben was volgens de site op voorraad maar uiteindelijk toch niet meer. Zelfs toen ik de mail kreeg dat de stof was uitverkocht was hij volgens de site nog op voorraad. Vervelend omdat ik er wel al voor betaald had. In het verleden is mij dit ook al eens overkomen bij de Stoffenkraam.

Pluspunten

De website is nog niet optimaal voor mobiel, ik hield een balk in beeld die niet verdween enook niet meeschoof (samsung galaxy note 10.1 ")

Pluspunten

Duidelijke website. Snelle verzending. Prima service bij vragen, nazending, enz.

Winkelwagen soms lastig toegankelijk.

Pluspunten

Prachtige stof en zeer snel geleverd! Maandag besteld en woensdag bezorgd!

Pluspunten

- nette afhandeling - ook stof voor minder dan 0,5m te bestellen ook fijn! - snelle verzending!

Zo door blijven gaan!!

Pluspunten

Snelle levering, mail over stof die niet meer beschikbaar was en of ik een alternatief uit wilde zoeken

Verzendkosten erg prijzig, anders zou ik hier zeker vaker bestellen!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle verwerking

Hoge verzendingskosten voor België wat beperken. Stof ingepakt in gewoon papier zonder extra bescherming.

Pluspunten

ze reageren heel snel op dingen, en de levering van alles was helemaal super de site is heel overzichtelijk als ik weer stof zou kopen dan zou ik het weer bij mijn nieuwe favoriete winkel doen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klant vriendelijk goede web site en veel keus

Webshop wel beter bij houden ik bestelde nu drie maal iets dat aanwezig zou zijn maar er toch niet was

Pluspunten

Goede snelle service

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht