Pluspunten

snelle handeling,

verzenden in koker ipv doos

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goedkoop, snelle en goede bezorging, goede kwaliteit product

De exacte grootte van de knopen op de site zou fijn zijn, ze zijn nu net iets te klein

Pluspunten

- snelle levering - correcte en snelle afhandeling van vragen, opmerkingen en klachten

Het zou handig zijn om het artikelnummer van de stof op de geleverde stof te vermelden, zodat je het makkelijk kunt bij bestellen. Vooral als je monsters hebt besteld van een aantal vergelijkbare stoffen...

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

duidelijke web site, snelle levering.

Heb eerst een staaltje besteld, vind wel dat de portokosten daarvan erg hoog zijn, kon makkelijk in een eenvoudige envelop verstuurd worden.

Pluspunten

Livraison ultra rapide,aussi en étranger, bonne communication, bonne qualité de tissus, vraiment rien à dire!

pas toujours toutes les tissus en stock

Pluspunten

Secuur en snelle levering uitstekend

Pluspunten

reageerden snel op foutieve levering , en die foutief geleverde stof mocht ik houden

Pluspunten

Premier achat, impeccable . livraison ultra rapide et sans problème, prix correct .

Pluspunten

Ruime sortering in allerlei stoffen. Eenvoudig soort stof uitkiezen. Op je gemak meerdere keren de stoffen bekijken. Fijn om proeflapjes te kunnen bestellen. Korte aanlever tijd.

verzend kosten relateren aan hoeveelheid bestelde stof (bij meerdere bestelde stoffen lagere leveringen kosten.)

Pluspunten

Veel keus , nieuwe website werkt prettig en vooral contact via mail is heel fijn.Hier geen winkel om de hoek maar via de webwinkel winkelt het ook prima!

Pluspunten

Snelle levering. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Veel keuze.

-Meerdere verzendmogelijkheden aanbieden zoals bijv. kiala of dhl. of dat je de pakketjes in een postafhaal punt kunt ophalen. -een onderverdeling in bijv. tricot stoffen zou handig zijn want nu heb je wel erg veel pagina's en bovendien is het wel een heel grote verassing welke dikte je thuis gestuurd krijgt. Bijv. zomertricot, gebreide tricot/winter tricot e.d. -ik mis ook verschillende patroonbladen voor damespatronen zoals knipmode en ottobre.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

2 ritsen besteld. De 1e rits ontving ik snel.

2 ritsen besteld. Ik wacht nog steeds op de 2e rits.

Pluspunten

Snelle levering. Goede contact via de mail. Zaten wat lusjes in de stof na gemaild te hebben, de volgende dag nieuw stof ontvangen, super!

Geen verbeterpunten

2 sterren: slechter dan verwacht

De verduisteringsstof zat erg gekreukt in een te grote doos. En er zitten vlekken op de stof.

Pluspunten

Goede communicatie, snelle levering, overzichtelijke site en mooi uitgebreid assortiment.

Heb ik zo niet, is alleen maar positief geweest en bestel heel graag bij jullie.

Pluspunten

Mooie stoffen en over het algemeen een snelle levertijd

Spaarkaart werkt niet altijd goed

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering , ruim aanbod

1 van de stoffen die ik besteld had was zo krom afgesneden. Alsof iemand vanaf de andere kant van de kamer met een bijl heeft gesmeten.

Pluspunten

duidelijke site mooie en betaalbare stoffen snelle levering

stof wel eens niet op voorraad, dan moet je geld teruggestort lkrijgen.

Pluspunten

Meestal snelle levering laatste keer moest ik een paar werkdagen wachten.

misschien een idee om als je stof wilt bestellen gratis een staaltje kunt bestellen ivm kleurverschillen zeker als je al eerder een bestelling hebt gedaan.

Pluspunten

Snelle levering. Er was een extra stofje per ongeluk geleverd, na mijn telefoontje hierover, mocht ik deze houden :)

Pluspunten

Alles lekker overzichtelijk, grote keus en vooral snel in huis. Prima dus

Pluspunten

- Snelle levering - vriendelijke mails als er vragen oid zijn - prijs/kwaliteit verhouding

- Meldt als er nog weinig van een bepaalde stof is (bijv. minder dan 4 meter) - Meldt direct als een stof is uitverkocht

Pluspunten

Vlotte levering en een goede service. Ik ben hier heel tevreden over.

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht