Pluspunten

goede service, veel keus, netjes afgeleverd.

de zoekfunctie werkt niet zo goed. Het zou prettig zijn als je makkelijker kunt vinden wat je wil.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Wordt snel geleverd en altijd heel goed

Soms valt stof gewoon tegen, doerdat foto's niet altijd het goede beeld gaven

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk Ruime keuze

stoffen nakijken op vlekken of weeffouten bestellingen nakijken zodat er niets verkeerd verstuurd wordt waardoor de verzendkosten nogmaals gedaan moeten worden door de stoffenwinkel

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Assortiment en prijs

Snelheid tegoedbonnen. voorraadbeheer. Zoeken op de website. Altijd bovenaan de website beginnen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlot geleverd. Alles in orde

Pluspunten

Het stof was ten eerste BEELDIG en fantastische kwaliteit. Precies zoals op de foto en goed omschreven, het was ook precies wat ik wilde. De volgende dag had ik het meteen al netjes binnen, dat had ik niet verwacht dus ik was echt superblij! Dat geeft ook veel vertrouwen voor een volgende bestelling en heeft dit allemaal er ook voor gezorgd dat ik mijn vriendinnen naar jullie website verwijs. De kussens liggen inmiddels al op mn bankjes en stoeltjes en iedereen is er helemaal weg van. Dus superbedankt en tot de volgende bestelling! En ik vond de prijs ook helemaal top!

Misschien folders drukken van de website of adverteren via facebook of via de krant. Met folders zou je bijv kunnen adverteren in hobby winkels of op de vrije school aangezien de ouders en iedereen daar alles met de hand maakt. Ik ben ook klassenmoeder op de vrije school want mijn kinderen zitten daar. Ik kaart jullie website sowieso aan. Groetjes Anouk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- snelle service - afbeelding is een goede weergave van werkelijke stof

- grotere afbeeldingen - uitgebreider omschrijving van stof

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht