Snelle afhandeling.

Duidelijk en transparant.

Uitmuntend

Strak geregeld

Alles goed geregeld alleen bij het uploaden wat problemen

Zeer fijne dienstverlening

Zeer betrokken en duidelijk

Snel en goed geholpen, lening was erg snel rond.

Paar vragen tussendoor gekregen, maar die kon ik makkelijk via de portal beantwoorden

werkt goed

Goed geholpen

Snelle service en een gebruikersvriendelijk proces.

Een financiering aanvragen gaat gemakkelijk en wordt snel afgehandeld.

Top en snel

Echt top organisatie. Alles gaat snel

Bijzonder secuur, duidelijk en snel.

Goede service, duidelijke afspraken en snel alles geregeld. Top.

Helder en eerlijk

Frisia heeft ons ontzettend goed begeleid en geholpen met.wen persoonlijke lening op maat.

Ben goed geholpen en ze denken ook mee in jouw situatie . Top service. Echt een aanrader.

Prima services en hart voor de klant

Gaven duidelijk aan welke stukken ik moest aanleveren en gingen er mee aan de slag. Had een kleine vraag na 1 telefoontje werdt alles me duidelijk en werden fouten direct gecorrigeerd.

Zeer tevreden beetje te lang geduurt, Maar toch hebben ze mij uiteraard heel snel vriendelijk geholpen ben er blij mee

Veel reacties geleden op trustpilot die niet altijd positief waren. Maar bij ons super snelle service nemen vaak contact met je op, leggen alles goed uit en alles heel duidelijk uit.

Zeer positief

Het moment van aanvraag tot het moment of de lening wel of niet akkoord is , word door Frisia serieus genomen. Bellen of een andere vorm van contact leggen met Frisia is in mijn ervaring zeer makkelijk. Raad ik iedereen aan met Frisia in zee te gaan? Dat is voor iedereen persoonlijk, maar ik ben zeer tevreden.

Advies opmaat

Advies opmaat

De steeds maar weer terug kerende vragen hebben mij gestoord.

Als vragen keurig zijn beantwoord, moete ze niet opnieuw gesteld worden!

Niet als verwacht

Op het moment dat ik zeg dat ik er klaar mee ben en ergens anders natoe ga dienen ze het in bij de bank terwijl ze aangaven dat het niet compleet was. Echter was dit erna wel binnen 1 dag geregeld.

Snelle afhandeling en prettige communicatie

Zeer tevreden over de afhandeling van mijn aanvraag. Binnen enkele dagen had ik al duidelijkheid. Contact met de medewerkers was uiterst vriendelijk en professioneel.

uitstekend

Fijne mensen aan de telefoon, behulpzaam en snelle afwikkeling

Duidelijk, makkelijk en snel

Makkelijk bereikbaar is ook een pré. Verder heeft het mij weinig moeite gekost om alles online te regelen. Vriendelijke mensen

Top geregeld.

Super snel een lening geregeld.

Snelle en fijne communicatie!

Snel, kundig en goed advies.

Alles is verlopen zoals ik gehoopt heb. Bedankt voor uw diensten.

Reageren super snel en zeer duidelijk!!

Je wordt netjes en vriendelijk en prettig behandeld. We hebben gemerkt dat ze goed meedenken en snel reageren. Ze zijn telefonisch goed bereikbaar en reageren snel. Na het inleveren van de documenten, wordt er eigelijk direct terug gereageerd.

Onder de Toren 34

8302BV Emmeloord