Alles super geregeld

Alles super snel gereld.

Super snel en klantvriendelijk

Heel prettig en persoonlijke benadering

Zeer snelle reactie en afhandeling

Het aanvragen online is makkelijk om te doen. Je gegevens bij elkaar zoeken en invullen. De reactie daarop is vrij snel. En de afhandeling is ook zeer snel geregeld. Fijn dat er nog banken zijn die ouderen geld lenen.

Gemak

Gemak van het regelen. Niet via via via.

Top !

Binnen twee dagen was alles geregeld, van aanvraag tot geld op de rekening! Vriendelijke klantenservice die je overal mee wil helpen en super snel reageren op mails. Wij hadden elders een lening afgesloten maar daar geen goed gevoel bij, binnen een paar dagen overgesloten bij Frisia en zelfs nog wat extra’s. Kortom echt een top bedrijf

Heel goed en heel geduldig.

De aanvraag gedaan en wegens drukte weinig kans of tijd gehad de hele aanvraag in 1x te dien. Gelukkig was er geduld en wel werd er regelmatig herinnering gestuurd met voortgang van de aanvraag.

Goed duidelijk en eerlijk

Goed en zeer tevreden

Professionele service

Ik raad het aan. Professionele service

Alles ging erg snel van a tot z. Ik ben niet zo goed met internet maar zelfs het uploaden werd goed uitgelegd waardoor alles snel ging. Als ik ooit weer een lening neem weet ik waar ik wezen moet.

Goed en snel

Alles wordt digitaal verwerkt. Even wennen maar leert snel. Voortgang van de aanvraag is dan goed te volgen.

Fijn alles online geregeld

Huidige lening met een hogere rente overgesloten. Daardoor lagere kosten en dus wat meer ruimte om extra boetevrij in te lossen.

Vlot ingevuld, vlot geregeld

Aanvraag niet te moeilijk, antwoord snel, storting op rekening ook snel.

Uitstekend en snel geholpen

Mijn vragen werden binnen no time beantwoord. Het aanleveren van documenten gaat heel makkelijk. De aanvraag was binnen een paar dagen geregeld.

super behulpzaam en zeer goed contact

heel snel reactie op vragen of documenten en goed bereikbaar via e-mails maar ook aan de telefoon ondanks alles online geregeld word staan de medewerkers je vriendelijk en behulpzaam te word voor iedereen te doen en aan te raden bedankt voor de service

Prima geholpen door de medewerkers van frisia.

Prima geholpen door de medewerkers van frisia.

Ik ben tevreden

Alles ging snel ik ben tevreden over

Uitstekend geholpen, tijdens het hele proces , goed geluisterd en prima advies gekregen.

Zie hier boven .

Persoonlijke lening

Ik vind dat alles snel is gegaan. En je krijgt ook tussen tijd gesprek over het stand van de zaak die loop.

het was een prettige ervaring

in mijn geval was het wel eens lastig door dat ik hele weken van huis ben maar uiteindelijk is alles toch goed gekomen ,

Keurig geholpen

Vriendelijke personeel

Super, heel goed

Mijn ervaring met Frisia Financieringen was over het algemeen positief. De communicatie verliep vlot en ik werd goed geïnformeerd over de mogelijkheden rondom de financiering. De medewerkers namen de tijd om mijn vragen te beantwoorden en legden het proces helder uit. Het aanvraagproces verliep efficiënt en ik had het gevoel dat ze met mij meedachten om tot een passende oplossing te komen. Ook de snelheid waarmee alles geregeld werd, was een pluspunt. Kortom, Frisia Financieringen heeft mij professioneel en klantgericht geholpen. Ik zou hen zeker overwegen voor toekomstige financieringsbehoeften.

Ik had een aanvraag ingediend en had gelijk reactie gekregen van Frisia. Het verliep goed

Ik wou mijn leningen samenbundelen om met een lagere maandlasten per maand te kunnen betalen. Ik had contact via internet mat Frisia gehad en het ging voor mijn gevoel heel snel en goed. Ik kreeg snel terugkoppeling van hun hoe ik verder moet. Uiteindelijk binnen minder dan een week was alles al rond. Het is zeker een aanrader voor iedereen die snel geholpen wil worden met lage rente

De lening was snel geregeld

Het contact was goed geregeld en overzichtelijk

GOEDE BEGELEIDING BIJ HET AANVRAGEN VAN EEN KREDIET

Heb enkele malen aan de telefoon gezeten om zaken te verduidelijken, maar al met al was er veel begrip en begeleiding Bedankt voor de service

Doen niet moeilijk en kijken wat je echt kunt lenen

We hadden al een lening bij Frisia, alleen kwamen nog iets tekort, zonder problemen nog wat erbij kunnen lenen, goed geregeld!

Onder de Toren 34

8302BV Emmeloord