Frisia werkt makkelijk en laagdrempelig. Online ondersteuning, zeer responsief en daar waar nodig telefonische support. Aanrader!
Ondanks alles op afstand toch goede service hulp en adequaat afhandelen aanvraag
Fijn contact en erg meedenkend en vriendelijk!
Vanwege leeftijd moeilijker aan een lening te komen, doch bij frisia geen probleem en aanvraag werd snel en keurig geregeld.
Erg fijne begeleiding tijdens aanvraag.
meedenkend en erg hulpvaardig met het digitaal moeten aanleveren van de dokumenten
Snel en kundig geholpen
Snelle service, goede bereikbaarheid en een verstandig besluit, bedankt hiervoor!
Er wordt klantgericht gecommuniceerd met gebruikmaking van heldere informatie. De medewerkers zijn vriendelijk en zijn er voor de klant.
Ik ben snel geholpen en mijn vragen werden direct en duidelijk beantwoord
100%
Dear Mr Konrad, Thank you for your positive response and for choosing our services. We wish you good luck with the planned renovation.
Donderdag aanvraag gedaan. Zelfde dag email met opvragen documenten ontvamgen. Donderdag alle gevraagde documenten in veilige omgeving opgestuurd.. binnen uur nogmaals email ontvangenet aanvullende vragen. Vrijdag alles door frisia doorgestuurd naar bank ter goedkeuring. In de loop van de dag goed keuring bank. Zaterdag op bankrekening ontvangen
Beste meneer en mevrouw van Dokkum-Riel, Kijk, zo horen de aanvragen te gaan! Bedankt voor de prettige samenwerking. Wij wensen u veel plezier van de 'nieuwe' auto.
Beste Ahmed, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn dat u weer het vertrouwen in ons heeft gehad. Wij wensen u veel succes met de verbouwing!
We kwamen er een paar x niet uit. Maar of het nu via de mail of via de telefoon was , gelijk reactie.
Beste Petra, Vriendelijk bedankt voor uw positieve reactie. Fijn dat we u snel geholpen hebben, en succesvol. Wij wensen u veel plezier van de nieuwe badkamer!
Ben goed en vriendelijk te woord gestaan, ondanks mijn gestuntel en elke keer weer bellen, bleef men geduldig en hulpvaardig. Hartelijke groet, t00n en Christa Heuwekemeijer.
Beste mevrouw en meneer Heuwekemeijer, Hartelijk dank voor het door u gestelde vertrouwen. Wij zijn blij dat we ook een lening kunnen bemiddelen aan mensen met meer levenservaring (senioren lening). Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe auto.
Originele beoordeling
Wordt goed en vriendelijk te woord gestaan. Er is 1 minpuntje en toch geef ik FREO een 10, boven de 70 geven jullie geen lening terwijl de mensen steeds ouder worden. Dus meegaan met de tijd. Ondernemen is ook risico nemen, ook jongeren kunnen plotseling overlijden. Verder wens ik Freo een goede en winstgevende toekomst toe. Hartelijke groet, t00n en Christa Heuwekemeijer.
Fijne snelle ervaring. Zeker aan te raden
Beste Cindy, Hartelijk bedankt voor deze positieve beoordeling. Wij wensen u veel gelukkig in de nieuwe woning en succes met verbouwen!
Very fast service, very loyalty employs. Explain everything well ,and correct. Always searching the best choice for you.
Dear mister Naydenov, Thank you for youre kind response. We think that looking out for youre best intrest is also in oure best interest. We wish you the best with the renovations!
Zeer vlotte afhandeling van de aanvraag online en waar nodig prettig en verhelderend telefonisch contact.
Beste meneer Heijnen, Wat fijn om te horen dat uw aanvraag naar volle tevredenheid is verlopen. Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe auto!
Goed geautomatseerd aanvraagsysteem. Vlotte afhandeling en erg behulpzame assistentie.
Beste meneer de Cocq, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn continu onze MijnOmgeving aan het optimaliseren om de aanvraag zo snel en prettig mogelijk te laten verlopen. Fijn dat dit al zo door u wordt ervaren. Persoonlijke aandacht blijven wij ook erg belangrijk vinden. Zo nemen we contact met u op voor verduidelijking, mogelijkheden door te spreken of vragen te beantwoorden. U leek goed voorbereid dus ook dit verliep zeer snel. Fijn dat u voor ons heeft gekozen. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe auto.
amazing service amazing team and great and honest advise
Dear Carmen, Thank you for choosing oure services again. I hope that we have not only increased youre loan but have also made it more clear. We hope you can enjoy youre renoveted garden in these last warm and sunny days of the year.
Super snel een lening geregeld met Frisia. Vanaf aanvraag tot goedkeuring en uitbetaling werd alles keurig geregeld.
Beste Jan, Ik wil niet opscheppen, maar er zat ook nog een weekend tussen. Ook dank aan uw snelle en correcte medewerking. Bedankt voor uw vertrouwen. Fijn dat wij u mochten helpen besparen op de dure rente van de creditcard. Wij wensen u succes met de verbouwing!
Bij vragen zijn ze goed bereikbaar en de vragen worden vlot beantwoord. daarbij is het hele proces tot behandeling goed uitgelegd en begeleid.
Beste meneer van den Broek, Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling. Ik begreep dat u de verbouwing van de badkamer grotendeels zelf zult uitvoeren. Wij wensen u veel succes met de verbouwing, en veel plezier van het eindresultaat.
Ben niet zo een administratuur maar ze hebben met bellen en de chat heel goed geholpen om het voorelkaar te krijgen
Beste Ron, Blijkbaar bent u toch meer een administratuur dan u had gedacht. We hebben ons best gedaan u hierin te begeleiden. Samen is het gelukt. Hartelijk bedankt voor uw vertrouwen! Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe inrichting.
Een zeehonden safari geboekt voor zondag 25 juli bij Zierikzee, gezeten op de onderste verdieping. Precies voor de grote bui uit gevaren, leuke uitleg, vriendelijke service, goed zicht op de zeehonden. Mooie prijs voor eten en drinken. Ruim assortiment, genoten van koffie en appeltaart, maar de wafels van de buren naast ons roken ook erg lekker. Er werd goed rekening gehouden met de maatregelen en van alle kanten goed zicht naar buiten. Bij de zeehonden draaide de boot een aantal keer om ervoor te zorgen dat iedereen zonder heen en weer te lopen goed zicht had. Zeker een aanrader. Parkeerplaats was wel snel vol, er zijn zowel bij de parkeerplekken als aan de kade schone en gratis toiletten. Bij de kade is er ook horeca aanwezig voor koffie, ijsjes of wat anders lekkers.
Klant gericht, professioneel, duidelijk, transparant, in het algemeen heel goeie ervaring
Beste meneer Tanasescu, Bedankt voor uw vertrouwen dat u weer voor ons heeft gekozen. Hopelijk heeft u genoten van uw vakantie. Wij wensen u succes met de verbouwing.