Zeer prettig en efficiënt

Frisia werkt makkelijk en laagdrempelig. Online ondersteuning, zeer responsief en daar waar nodig telefonische support. Aanrader!

Ondanks alles op afstand toch goede service hulp en adequaat afhandelen aanvraag

Zeer behulpzaam

Fijn contact en erg meedenkend en vriendelijk!

Alles snel en netjes geregeld, prima!

Vanwege leeftijd moeilijker aan een lening te komen, doch bij frisia geen probleem en aanvraag werd snel en keurig geregeld.

Weer top

Erg fijne begeleiding tijdens aanvraag.

hulpvaardig

meedenkend en erg hulpvaardig met het digitaal moeten aanleveren van de dokumenten

Snel en kundig geholpen

Snelle service, goede bereikbaarheid en een verstandig besluit, bedankt hiervoor!

Dienstverlening is snel en deskundig

Er wordt klantgericht gecommuniceerd met gebruikmaking van heldere informatie. De medewerkers zijn vriendelijk en zijn er voor de klant.

Snel en accuraat

Ik ben snel geholpen en mijn vragen werden direct en duidelijk beantwoord

100%

100%

Kwaliteit en service top

Donderdag aanvraag gedaan. Zelfde dag email met opvragen documenten ontvamgen. Donderdag alle gevraagde documenten in veilige omgeving opgestuurd.. binnen uur nogmaals email ontvangenet aanvullende vragen. Vrijdag alles door frisia doorgestuurd naar bank ter goedkeuring. In de loop van de dag goed keuring bank. Zaterdag op bankrekening ontvangen

Klant vriendelijk

Ppsnel , vakkundig en klantgericht.

We kwamen er een paar x niet uit. Maar of het nu via de mail of via de telefoon was , gelijk reactie.

uitstekend

Ben goed en vriendelijk te woord gestaan, ondanks mijn gestuntel en elke keer weer bellen, bleef men geduldig en hulpvaardig. Hartelijke groet, t00n en Christa Heuwekemeijer.

Fijn geholpen en snel

Fijne snelle ervaring. Zeker aan te raden

perfect service, good attitude

Very fast service, very loyalty employs. Explain everything well ,and correct. Always searching the best choice for you.

• Бихте ли ни препоръчали? Yes

naar volle tevredenheid

Zeer vlotte afhandeling van de aanvraag online en waar nodig prettig en verhelderend telefonisch contact.

Snel en correct

Goed geautomatseerd aanvraagsysteem. Vlotte afhandeling en erg behulpzame assistentie.

amazing service

amazing service amazing team and great and honest advise

Een lening in 6 dagen geregeld

Super snel een lening geregeld met Frisia. Vanaf aanvraag tot goedkeuring en uitbetaling werd alles keurig geregeld.

goede en snelle services

Bij vragen zijn ze goed bereikbaar en de vragen worden vlot beantwoord. daarbij is het hele proces tot behandeling goed uitgelegd en begeleid.

Ben heel goed geholpen door frisia

Ben niet zo een administratuur maar ze hebben met bellen en de chat heel goed geholpen om het voorelkaar te krijgen

Mooie vaartocht

Een zeehonden safari geboekt voor zondag 25 juli bij Zierikzee, gezeten op de onderste verdieping. Precies voor de grote bui uit gevaren, leuke uitleg, vriendelijke service, goed zicht op de zeehonden. Mooie prijs voor eten en drinken. Ruim assortiment, genoten van koffie en appeltaart, maar de wafels van de buren naast ons roken ook erg lekker. Er werd goed rekening gehouden met de maatregelen en van alle kanten goed zicht naar buiten. Bij de zeehonden draaide de boot een aantal keer om ervoor te zorgen dat iedereen zonder heen en weer te lopen goed zicht had. Zeker een aanrader. Parkeerplaats was wel snel vol, er zijn zowel bij de parkeerplekken als aan de kade schone en gratis toiletten. Bij de kade is er ook horeca aanwezig voor koffie, ijsjes of wat anders lekkers.

Professioneel

Klant gericht, professioneel, duidelijk, transparant, in het algemeen heel goeie ervaring

Onder de Toren 34

8302BV Emmeloord