Pluspunten
snelheid
Verbeterpunten1 accountmanager aanhouden, ik heb nu wel 6 verschillende contacten gehad
Pluspunten
Snelle afhandeling
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Redelijk snel geregeld en vriendelijke medewerkers!
Verbeterpunteneven checken ivb met de medewerkers onderling
Pluspunten
Flexibel, klantvriendelijk en professioneel. Bereikbaarheid is ook heel goed, telefonisch, via de chat of via de mail.
VerbeterpuntenTot nu toe geen.
Pluspunten
Gaan echt op zoek, naar een goede financiering, die het voordeligst voor je is. Zeer tevreden
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten, ga zo door
Pluspunten
Gewoon een heldere uitleg en afhandeling.
Pluspunten
Controleren heel goed of de gevraagde geldsom haalbaar is voor de klant en adviseren hier heel duidelijk in. Wij zijn enorm goed geholpen en geadviseerd door Tjalling Heeringa Van Frisia!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle en goede afhandeling van zaken.
Pluspunten
Snelheid van werken Accuratesse Doorzettingsvermogen
VerbeterpuntenNiet aan de orde
Pluspunten
Heeft goed geholpen en ben zeker tevreden met de behulpzaam van de financiering
VerbeterpuntenEr zijn geen punten dat ik kan noemen dat beter moet alles was goed en perfect uit gelegt
Pluspunten
Vlotte verwerking. Meest via website. Soms een telefoontje op een moment dat het mij goed uit kwam.
Pluspunten
Snelle reactie op vragen en laagdrempelig. Het uploaden van bestanden gaat zonder tussenkomst van persoonlijk contact.
Pluspunten
snelle reactie , meedenken, vriendelijk
Pluspunten
Ik ben vriendelijk geholpen door medewerker die veel kennis had. Er werd alle tijd aan mijn vraag besteed.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Ik werd snel geholpen en kreeg goede feedback met betrekking tot het aanleveren van de juiste stukken.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Erg snel met de afhandeling, zeer overzichtelijke procedure.
Pluspunten
handig dat alles online geregeld kan worden
Pluspunten
Heldere afspraken, eerlijk, duidelijk, snel en afspraak is afspraak.
Pluspunten
Kijken bij beoordeling wel goed naar de spelregels en beleid maar houden ook goed rekening met de specifieke situatie factoren. Mijn inkomen explain werd getoetst door de juiste verificatie stukken aanvullend op te vragen en te controleren om daarna de leencapaciteit opnieuw te toetsen. Daar had andere geldverstrekker geen zin in omdat die enkel o.b.v. script werken. Met uw inzicht heeft u mij als klant verworven.
VerbeterpuntenIk zou het echt niet weten... Ben zeer content over de wijze van afhandeling en informatie voorziening alsmede de accurate communicatie en het persoonlijke account.
Pluspunten
Speed
VerbeterpuntenAn English service would be nice.
Pluspunten
Reageren zeer snel. Heel goed geholpen.
Verbeterpunten?