Laden reviews...
222 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent snelle levering, ruime keuze en scherpe prijzen. Ook wordt de gebruiksvriendelijke website en de nette verpakking genoemd. De service wordt professioneel en klantgericht genoemd.
Als iemand wil weten wat is er van vind dan mogen ze mij altijd bellen. Stuur dan maar een mailtje
16 June 2026
A.
Etten-Leur
Tijdens mijn zoektocht naar onderdelen om mijn apparatuur netjes te installeren, kwam ik bij Kok terecht. Het product was eenvoudig te vinden, werd zorgvuldig verpakt en snel geleverd. Hier bestel ik zeker weer! ⭐⭐⭐⭐⭐
16 June 2026
Jeroen
Venlo
Zie boven
15 June 2026
Jp
Naaldwijk
goede service voor een normale prijs en ze hebben een winkel voor als er iets niet goed is
12 June 2026
Marcel Kuijpers
Prinsenbeek
Correcte prijs, snelle (gratis) levering (als Postnl er geen zooitje van maakt) prima service, goede info en prima website.
12 June 2026
Eddy
België
Goed verpakt en geregeld!
11 June 2026
S.deHaas
Barendrecht
Goede service en vlot geregeld. Doen wat ze zeggen.
9 June 2026
Martin
Enschede
Geen voorraad maar wel snel geleverd
9 June 2026
Maarten
Amsterdam
Snelle levering, netjes verpakt, en lage prijs tov concurrent.
5 June 2026
Jos
Spanbroek
Gebeld omdat online niet lukte, meteen werd vriendelijk alle tijd genomen. Bestelling gelukt. Dank
Tjebbe
Leiden
Ondanks dat het product aangegeven is door medewerker dat ik deze moest bestellen werkte het niet. Dit komt door ander beleid van de leverancier. Gebeld met de uitleg waarom en product retour gestuurd. Terugbetaling is ontvangen
H
S-gravendeel
Na telefonisch contact direct passende oplossing gevonden en een snelle levering van het product. Het product bleek na levering zorgvuldig te zijn verpakt.
Hajé
Bussum
Nico Van Dongen
HENDRIK-IDO-AMBACHT
Klant vriendelijk, hoewel het toch een beetje steekt als je door de/een servicedesk medewerkster, waarvoor je een volledig onbekend persoon bent, aangesproken wordt alsof je bij haar 'in de klas zit'.
Martin
Nijkerk
Zie boven
Jaap
Maasdam
Vlot geregeld ook met een retour zending.
Ton
Noordwijkerhout
Snelle levering, goed advies.
Hendrik
Dinteloord
Zoals ik heb vermeld
2 June 2026
Ruud van Zanten
Alphen aan den rijn
Product is nog steeds niet geleverd, voortgang onduidelijk totdat ik er zelf achteraan ben gegaan.
2 June 2026
Patrick
Ulvenhout
Ok
1 June 2026
P.J.J. Dorp
Dordrecht
altijd goed wat ik geleverd krijg is wat je verwacht.
25 May 2026
t.beukers
Gorinchem
In de winkel heel prettig geholpen, en bestellen via de webshop en hele snelle levering.
21 May 2026
Edith
Oosterhout
Betrouwbaar zoals altijd !
20 May 2026
Hans
Zoetermeer
Kok heeft zo goed als alles op voorraad tegen nette prijzen , recent heb ik een afwijkende maat fender besteld, medewerker van Kok reageert dezelfde dag en binnen no-time kon ik het product bestellen
16 May 2026
Pieter
Nieuw Beijerland
Meerdere spullen besteld en alles snel en netjes geleverd. Materialen zijn zoals omschreven en qua kosten zeer scherp geprijsd.
16 May 2026
Marcus
Groningen
KOK watersport is ooit begonnen als kleine watersportwinkel en nu uitgegroeid tot een (online) megastore met een groot aanbod aan watersportartikelen. Meer dan 10.000 producten zijn uit voorraad leverbaar. Onze store is gevestigd in Rotterdam en heeft een oppervlakte van ruim 1.000m². Je vindt hier van alles; zeilbenodigdheden, elektronica, watersportkleding, bootaccessoires en nog veel meer. Zowel onze fysieke winkel als onze online watersportshop is een paradijs voor iedere watersporter.
Sydneystraat 72
3047 BP Rotterdam