Laden reviews...
224 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent snelle levering, ruime keuze en scherpe prijzen. Ook wordt de gebruiksvriendelijke website en de nette verpakking genoemd. De service wordt professioneel en klantgericht genoemd.
Nette duidelijke site en communicatie! Netjes geleverd.
Adriaan
tHarde
Wat ik super vind is dat als je ingelogd bent je de artikelen die je met regelmaat moet bestellen als favoriet kan aanmerken. Dat is geweldig fijn!!
Eric
Zuid-Beijerland
Uitstekend!
Geoffrey
Helvoirt
Isolatieplaten en sikaflex werden correct geleverd, alsook de verwerking van de platen en verlijming viel prima mee.
Geert
Van Hurck
Mogelijk een tip om dit soort mailtjes pas te sturen als het product geleverd is.....
Bert
Velserbroek
Goede ervaring. Duidelijke webshop. Netjes geleverd met pakban en retourbon.
Theo
Gewoon super goed!
8 May 2026
Harry
Den Haag
correcte bestelling en afhandeling; snelle levering
Mark
Kortrijk
jan de waal
Bruinisse
Ik had een fles motorolie besteld. Deze kwam nat en lek aan.
Dorus Asselbergs
Rotterdam
Als zeiker heb ik af en toe spullen voor mijn boot nodig. KOK is voor mij een betrouwbare winkel met een goede prijs en kwaliteit.
4 May 2026
Sas van Gent
Kwaliteit, snelle service.
Klaar
Lebbeke
de website is eenvoudig, duidelijk en gebruiksvriendelijk. de producten worden verkocht aan een goede prijs.
Guy
KORTGENE
Prettig en snel
Andre
Schiedam
Wat wil je nog meer (Alleen… voor een trui versturen : hoeveelheid (plastic) verpakkingsmateriaal was wel erg veel en dat voor een duurzame trui; jammer)
19 April 2026
Eelco
Zeist
Bij Kok kan je professioneel kennis krijgen voor alles wat voor boten. De Prijzen zijn over het algemeen zeer concurerend.
18 April 2026
Max ter Haar
Bergschenhoek
Keurig geregeld, ene dag besteld, volgende dag in huis.
17 April 2026
Harke
Nuis
Bestelling onvolledig geleverd ondertussen bij de concurrentie besteld en geleverd. Bij kok wacht ik nog steeds, geen communicatie, dit slaat nergens op.
17 April 2026
Bruno
Mechelen
Ruim assortiment, goed geholpen door de customer service en vlotte levering.
16 April 2026
John
tilburg
Kreeg heel snel een reactie op mijn vraag die ik per mail had gesteld. Spullen waren er snel en keurig verpakt.
16 April 2026
Anne van Manen
Vlissingen
Zoals steeds : uitstekend.
Bert
Balen
Eigenlijk zoals het hoort. Iets besteld en dat wordt op een prima wijze afgehandeld. De leverancier is blij en ik ben tevreden. Zo zouden partijen altijd zaken moeten doen.
Klaas
Nijkerk
Vlug antwoord na vraag door mezelf
Geert
Oostende
KOK watersport is ooit begonnen als kleine watersportwinkel en nu uitgegroeid tot een (online) megastore met een groot aanbod aan watersportartikelen. Meer dan 10.000 producten zijn uit voorraad leverbaar. Onze store is gevestigd in Rotterdam en heeft een oppervlakte van ruim 1.000m². Je vindt hier van alles; zeilbenodigdheden, elektronica, watersportkleding, bootaccessoires en nog veel meer. Zowel onze fysieke winkel als onze online watersportshop is een paradijs voor iedere watersporter.
Sydneystraat 72
3047 BP Rotterdam