Laden reviews...
226 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent snelle levering, ruime keuze en scherpe prijzen. Ook wordt de gebruiksvriendelijke website en de nette verpakking genoemd. De service wordt professioneel en klantgericht genoemd.
Levering compleet en netjes
23 November 2025
Middelburg
goede materialen
15 November 2025
frank
MALDEN
Perfect verpakt en correcte levering
12 November 2025
Vandermaes
Brugge
Telefonisch advies gevraagd over galvanische bescherming en aansluiten scheidingsdiode acculader. Na vriendelijke en goede informatie een Victron Argofet accu isolator en en een Victron galvanische isolator besteld. Snelle levering! Zeer tevreden,
5 November 2025
Henk
Dinteloord
Gewoon een goed bedrijf met goede kwaliteit en service
31 October 2025
Wilco
Brielle
Duidelijke site, goede communicatie , fijne winkel om bij te kopen . Snelle levering , goede producten.
28 October 2025
Jan
Kampenhout
Goede kwaliteit prijs verhouding
24 October 2025
Piet
Hellevoetsluis
de bestelling werd vlot geleverd, maar de flessen hadden gelekt. Behalve dat het een knoeiboel was, is ook de tekst van de flessen onleesbaar geworden. Ik heb het niet teruggestuurd, want ik had het meteen nodig.
Beveelt niet aan
20 October 2025
Marcel
Amersfoort
Snel geleverde marifoon, nette prijs en al een retourformulier erbij, indien nodig. Da's gewoon keurig!
17 October 2025
Nijs
Nieuw-Lekkerland
Snel geleverd, goed verpakt en niet duur.
17 October 2025
Wigger
Dordrecht
Zeer goede en snelle service
Jacoline
Kaatsheuvel
Wel een vervelend gedoe om je e.mail in te vullen en een nieuw ww aan te vragen.
H
Den Bosch
Enorm fijne winkel ,ook online perfect. Zeer ruim assortiment. Kundig en vriendelijk personeel. Hele scherpe prijs. Mijn mening is gewoon Top !!
Alex
Pijnacker
goed advies, artikelen beschikbaar in de winkel
15 October 2025
Joost
Waddinxveen
Prima verpakt en snel geleverd
13 October 2025
Eindhoven
Groot assortiment tegen prima prijzen. Snelle en zorgvuldige levering via PostNL.
10 October 2025
Edgar
Zwolle
Goed overzichtelijke webshop. Snelle levering.
6 October 2025
Rogier
Zwolle
Correcte en stipte levering!
6 October 2025
Albert
Kortenberg
De bezorger heeft het pakketje niet bij ons huis afgegeven maar bij een verzamelpunt. Wij hebben een speciaal vak in onze postbus waar pakketjes kunnen worden achtergelaten maar de bezorger heeft ervoor gekozen om maar helemaal niet langs te komen en gelijk door te rijden naar het verzamelpunt. Dat is op zich al jammer maar wat m.i. nog erger is dat je dan vanaf zaterdagmiddag 16:00 niet meer bij je pakketje kan. Dit is jammer want de service van KOK is prima.
5 October 2025
Pleun
ZEVENHOVEN
Prima materiaal, snel geleverd en goedkoop. Wat wil je nog meer?
3 October 2025
Ooigem
Een voorbeeld voor velen andere online winkels hoe het wel kan; levering snel en degelijk verpakt, kwaliteit, bijgevoegd retourlabel enzovoort........... gewoon top!
3 October 2025
Frans
Gem.heusden
Ik ervaar dit bedrijf als zeer prettig. Altijd bereid om de tijd voor je te nemen. Altijd bereid voor een goed advies.
29 September 2025
Gewoon prima.
27 September 2025
Eddy Daems
Willebroek
Goed verpakt en ik waardeer het dat de bon, retourbon en etiket netjes in een soort enveloppe zat. Klein gebaar en wordt gewaardeerd.
27 September 2025
Wilco
Veenoord
KOK watersport is ooit begonnen als kleine watersportwinkel en nu uitgegroeid tot een (online) megastore met een groot aanbod aan watersportartikelen. Meer dan 10.000 producten zijn uit voorraad leverbaar. Onze store is gevestigd in Rotterdam en heeft een oppervlakte van ruim 1.000m². Je vindt hier van alles; zeilbenodigdheden, elektronica, watersportkleding, bootaccessoires en nog veel meer. Zowel onze fysieke winkel als onze online watersportshop is een paradijs voor iedere watersporter.
Sydneystraat 72
3047 BP Rotterdam