2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

ik lees overal posetieve punten over de levering, wat is een snelle levering volgens jullie, snelle levering is voor mij binnen 2 dagen in huis, ik wacht al enkele dagen op me pakketje....

Pluspunten

snelle levering leuke aanbiedingen bij fout van leverancier wel oplossinggericht te werk gegaan

schoenmaat 7 besteld maar 7 1/2 ontvangen. retour moeten sturen en kosten moeten voorschieten, zou anders moeten mijn inziens want fout lag bij leverancier en niet bij de klant, kosten voor retouneren wel vergoed. Klantenservice per telefoon moelijk te bereiken, kreeg receptionist maar die kon mij niet verder helpen. Juiste maat uiteindelijk wel ontvangen maar dat duurde wel lang uiteindelijk wel goed opgelost maar voor een 1st bestelling was dat jammer

Pluspunten

Goed prijzen! Supersnelle levering, netjes op d'r hoogte gehouden per mail.

Pluspunten

goede keuze

Pluspunten

goede communicatie en snelle levering

Pluspunten

Snelle levering, netjes verpakt, goed produkt. Levering is goed te volgen via internet

Helaas viel de bestelde schoen kleiner uit en moeten retourneren. Dan wordt het al snel een duur grapje. Bent al best wel wat geld kwijt en nog geen schoenen. Retourneren zou gratis moeten zijn, dan was het helemaal perfect

Pluspunten

snel, goedkoop, kwaliteit

geen enkele, super gegaan, snel binnen.

Pluspunten

Merkartikelen tegen opruimingsprijs

Helaas kreeg ik een verkeerde maat opgestuurd. Na wat ongelukkige communicatie over en weer is de goede maat geleverd en zijn de verzendkosten voor rekening van tobedressed gegaan. Al met al tevreden over de aandacht en afhandeling.

Pluspunten

Goede aanbieding, snelle bezorging en de aankoop was helemaal in orde. Ga zo door!

Pluspunten

Snelle levering, goedkoper dan in de winkel

Ga zo door

Pluspunten

Snelle levering en top produckt

Niets

Pluspunten

Het jurkje wat ik kocht was uit de collectie van Claudia Straiter van 2014. Ik zocht naar dit bewuste kledingstuk online en kwam bij tobedressed terecht. precies wat ik zocht. Snel afgehandeld en netjes verpakt. mijn set is compleet nu.

Nog meer korting, nog meer kleding.

Pluspunten

Overzichtelijke site. Goede levering.

Pluspunten

Alles werd snel en keurig afgehandeld!

Pluspunten

Snelle levering!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering en terugkoppeling order.

Pluspunten

Gaaf dat je nieuwe kleding kunt kopen tegen een gereduceerde prijs. Erg handig dat winkeliers zelf kleding kunnen aanbieden, hierdoor is er een leuk en gevarieerd aanbod. Wat betreft verzending, deze is keurig verlopen, 3 dagen na bestelling in huis en was netjes verpakt in doos en een zak.

Verbeterpunten zijn er niet, zoveel mogelijk winkeliers moeten hieraan meedoen. :)

Pluspunten

Meer outfitjes op facebook zetten, combinaties, dat verkoopt beter.

Pluspunten

Schoenen besteld maar vielen veel te groot bij retourzenden €6,95 Betaald en bij bestelling€2,95 Nog geen schoen en al €10 armer

Pluspunten

Goede service, communicatie en levering.

Pluspunten

Duidelijk website en snelle levering! Bedankt!

Pluspunten

Super makkelijke site en snelle levering Nu voor de 2de keer een bestelling geplaatst !

Pluspunten

Mooie produkten uitstekende service

Pluspunten

mooie artikelen voor aantrekkelijke prijzen met een snelle service

Diemermere 1

1112 TA Diemen