Pluspunten

Goode, smelled afhandeling van bestellingen

De foto's van de artikelen op de website kunnen beter even also in sommige gevallen de beschrijvingen (meer details)

Pluspunten

Snelle levering, leuke kortingen, overzichtelijke website, vlotte financiële afhandeling.

Hou dit niveau vast en probeer het nog beter te maken !

Pluspunten

Snel makkelijk en op tijd in huis Mooie merken en goede prijzen!!

Pluspunten

Mooie design kleding in het assortiment. Een aantrekkelijke prijs. Naleving van de bezorgtijd. Een handgeschreven gelukswens is erg vriendelijk!

Ga op deze voet verder! Klasse!

Pluspunten

Top qua communicatie ,berichtgeving en afhandeling van het product

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ruime keuze, zou je denken...

Een artikel tot 2 keer toe in verschillende maten besteld. Pas na 2 dagen bericht dat het helaas niet meer voorradig is.. Wordt de 2e keer ook afgedaan met een standaard 'goedmakertje' van 5 euro korting. Slechte service. Als het artikel in 1 maat niet meer voorradig is en daardoor de bestelling geannuleerd, lijkt me dat het handig is om direct te controleren of de andere maten nog wel beschikbaar zijn...

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede afhandeling orders en snelle beantwoording vragen

Specificatie van de juiste maten bij elk artikel. En juiste info over de pasvorm (of het wel of niet meerekt).

Pluspunten

Goede service door snelle levering. Alleen de kwaliteit vd schoenen die ik heb ontvangen is super slecht. Na een paar keer dragen zien ze er niet meer uit

Pluspunten

Ik las op internet slechte recensies over het niet ontvangen van bestelde producten omdat de leverancier niet kon leveren. Daarop heb ik gebeld met tobedressed om te vragen of zij hierin iets voor mij konden betekenen. Ze hebben toen gebeld naar de leverancier waar ik laarzen van wilde hebben en deze heeft de laarzen toen voor mij apart gezet. Hierdoor had ik al voor het bestellen zekerheid dat mijn laarzen beschikbaar waren en werden ze inderdaad netjes enkele dagen later al thuis bezorgd. Super service en heel vriendelijk geholpen aan de telefoon, waarbij al mijn zorgen waren weggenomen.

Zorg voor vertrouwen bij de consument door goede afspraken met jullie leveranciers te maken.

Pluspunten

Duidelijke website waar je makkelijk kunt vinden watje zoekt. Heel heel veel lucratieve aanbiedingen. Pas 2 paar schoenen besteld die snel en goed verpakt werden geleverd.

Geen.

Pluspunten

Pluspunten

Goede communicatie, snelle levering en een mooi product!

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Authentic products quick delivery

Pluspunten

Snel geleverd en keurig verpakt. Top!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Vriendelijke klantenservice

Zorgen dat wat je besteld als klant, dit ook geleverd wordt. Tweede keer dit jaar dat dit bedrijf het niet kan leveren waar je al wel lang en breed betaald hebt. Daarbij zou ik stellen om eerder de klant op de hoogte te brengen van deze problemen.

Pluspunten

Veel keus, snelle levering.

Pluspunten

Snel en goed geregeld!

Pluspunten

Veel keuze! Levering gaat goed en snel.

Bij de schoenen in het filter kunnen kiezen uit breedte maten en kunnen aangeven of schoenen geschikt zijn voor steunzool dus of de binnenzool eruit kan.

Pluspunten

Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

Im dressed by to be dressed

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Afgelopen vrijdag schoenen besteld op de side staat voor 23.59 besteld volgende dag in huis. Het is nu dinsdag maar nog geen schoenen jammer....... Milco

Pluspunten

Het positieve is dat er geen negatieve punten zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en hele ruime keuze in mijn favoriete merken. Ik shop graag bij jullie!

Gratis retourneren van artikelen. Dit weerhoudt mij soms om te bestellen, omdat ik jammer genoeg niet in de buurt woon om het zelf in de winkel terug te brengen.

Pluspunten

Netjes, keurig op tijd.....

Geen...ben super tevreden.....

Pluspunten

Duidelijke uitleg over de verzending plus een snelle bezorging. Top aankoop gedaan met een pracht korting........chapeau. Ik kijk al weer uit naar andere aanbiedingen.

n.v.t.

Diemermere 1