Pluspunten

Altijd vlotte afhandeling , eventueel retourneren op eenvoudige manier aangegeven . Prima betrouwbaar bedrijf

Pluspunten

Prima alles verzorgd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Scherpe prijzen. Bij een klacht wordt die, na escalatie via boze review, snel en goed opgelost.

Nog mooier zou zijn dat ook de medewerkers van de helpdesk direct met de klant meedenken (ipv: zo werkt dat hier niet), niet alleen de klachtafhandelaars wanneer een lage review dreigt.

Pluspunten

Groot assortiment, leuke artikelen, vriendelijke service.

Pluspunten

Snelle levering en Goed ingepakt verzonden, Top. Ben heel tevreden.

Pluspunten

Super service, snelle levering.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Leuke acties

Artikel die volgens site te koop was, was na betalling toch niet voorradig! Geld wordt binnen aantal dagen terug gestort betekent dat ik mijn geld ongeveer 2 weken niet krijg. Ik vind het echt vervelend dat als jullie iets niet hebben dat het geld niet meteen op mijn rekening staat. Dat ook op zo iets rente moet worden getrokken. Vind een slechte website. Zal ook nooit meer hier iets bestellen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Een goede voorraad aangeven op de website ipv van producten te kunnen bestellen en later een mail ontvangen dat het product toch niet leverbaar is... Zeer slecht

Pluspunten

Je kunt aanbiedingen zien van verschillende winkels. Leuke laarsjes van Gabor gescoord , voor een leuk prijsje en je kon achteraf betalen

Pluspunten

Fijne website. Leuke acties. Snelle levering.

Geen.

Pluspunten

Goede kwaliteit, lagere prijs en snelle bezorging.

Pluspunten

goede kwaliteit en snelle levering

ik zou niet weten wat :-)

Pluspunten

Voor de Sint een rokje besteld, En echt waar voor het geld! Het kwam meteen de volgende morgen, Mooi, snel en netjes verpakt.. dus geen zorgen!

Geen verbeterpunten hoor.. Ga vooral zo door :-)

Pluspunten

Fantastisch. Nooit geweten dat het bestond en superblij om het te ontdekken. Ik heb nu de schoenen die ik al heel lang op het oog had met 50 euro korting kunnen kopen. Dat was echt super.

Pluspunten

Erg goede Service en een breed aanbod!! Ik had bij de retour mij vergist in het adres en na 2 maanden heb ik alsnog mijn retour vergoed gekregen :-)

Pluspunten

Snelle levering .groot aanbod van vele merken . Super handig voor de hele familie kledingstukken . Lekker vanuit je bank website bekijken en bestellen in deze donkere koude dagen .

Pluspunten

Netjes te woord gestaan aan de telefoon. Wilde de bestelling met spoed ontvangen ivm een verjaardag, de dame aan de telefoon ging er alles aan doen en ja hoor, de volgende dag netjes het pakketje in huis. Top!

Geen.

Pluspunten

Dank zij de schoenen van ToBeDressed loop ik nu op wolken.

Pluspunten

Prachtige mooie laarzen, perfecte pasvorm en een snelle service! Ga zo door! Ik ben er erg blij mee, en de kleur is ook precies zoals op het plaatje! Bedankt en groetjes van Miranda

Pluspunten

Pluspunten

De iets wat exclusieve merken. Prima service. Snelle levering.

Ook aandacht voor de merken voor de wat “vollere vrouw”; bijv Yoek.

Pluspunten

Altijd netjes geregeld! Ik oordeel alleen over schoenen van een bepaald merk.

Pluspunten

Snelle levering en Goed ingepakt verzonden, Top.

Diemermere 1

1112 TA Diemen