Pluspunten

snelle verzending, leuke kleding Goede prijs

geen

Pluspunten

Zeer tevreden en goede service. Fijn dat je met afterpay kunt betalen.

Retourkosten van 7 euro

Pluspunten

snelle levering, artikel zoals getoond

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kwaliteit produkten is conform de vraagprijs. Het gaat niet echt om koopjes. Telefonisch niet bereikbaar voor vragen. Geen gratis retour

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

geld terug direct na retourneren artikel bij bevestiging dat het in goede staag is aangekomen en niet na 2 weken. verder een onvriendelijke klantenservice. helaas. kijk naar wehkamp. gratis heen en terug en supersnel!

Pluspunten

Snelle berichtgeving betreffende orders

Aangeven wat er besteld Is i.p.v. alleen ordernummers te noemen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Erg leuk assortiment aan kleding (als deze inderdaad te leveren zou zijn).

Nikkie rok besteld die ik al langer wilde hebben maar wat te prijzig vond en welke ik eindelijk in de aanbieding aantrof bij jullie! Ik enorm blij. Maar dat was helaas van korte duur want na betaling kreeg ik een bericht dat deze niet geleverd kon worden. Bij het nazien op jullie site stond deze er nog wel gewoon op, en alleen nog in mijn maat die ik ook had besteld! Erg teleurstellende ervaring bij mijn eerste aankoop bij ToBeDressed.

Pluspunten

Super snelle levering en een heel uitgebreid assortiment, beveel het iedereen aan!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke producten, hebben het merk schoenen dat ik zocht.

Klantenservice heeft mij goed geholpen de order aan te passen. Nadat ik verrast was door de verzendkosten, let op, website werkt met verschillende leveranciers.

Pluspunten

Zulke aparte spullen vind ik nergens, ToBeDressed is nu mijn absolute no. 1..! voor alles.Bedankt ook voor de geweldig goede service.. Top.. !

Nu nog geen...

Pluspunten

Véél keuze in kortingsartikelen! Maar ook huidig collectie op orde. Verder snel en netjes afgehandeld.

Een klant kijkt misschien niet direct naar de achterliggende opbouw van deze webwinkel; meerdere winkels die uitloopartikelen aanbieden. Als je dat niet weet komt het misschien rauw op je dak dat je bij meerdere artikelen verzendkosten moet betalen. Als je veel dingen hebt uitgezocht; laat je ze dan liggen of koop je ze alsnog? Dan ga ik nog een stapje verder: bij de meeste webwinkels hoef je boven 20 euro geen verzendkosten te betalen. Ik snap wel dat de originele aanbieder een winkel is en geen webgigant, maar verzendkosten boven 50 èn 80 euro is misschien alsnog een aandachtspunt.

Pluspunten

net 1 x iets besteld...niks mee !positief

Pluspunten

Gewoon goed snel en je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling

Pluspunten

Super site

Pluspunten

Zeer grote keuze met verrassende prijzen, betrouwbaar en snelle service, heel duidelijke tracking en levering. Een echte aanrader. Ik vond hier de sneakers die ik niet meer op de gangbare verkoopsites vond en aan een onklopbare prijs! Dus...ToBeDressed staat in mijn favorieten, veel succes gewenst.

Heb er geen!

Pluspunten

Snelle levering, groot aanbod en assortiment en prima prijs

Geen idee

Pluspunten

top service en prima schoenen leuke korting dus ik ben fan

Pluspunten

Snelle levering en goede producten.Helemaal top!

Pluspunten

Leuke producten, snelle levering. Professioneel bedrijf!

Weet ik niet

Pluspunten

Mooie prijzen, groot aanbod, prima service!

Omdat met veel bedrijven wordt samengewerkt, gaat de communicatie niet altijd vlekkeloos, maar dat wordt door TBD wel weer opgelost.

Pluspunten

Een mooie ruime sortering, en zeer snelle levering. Ik ben dan ook zeer, maar dan ook zeer tevreden over dit bedrijf.

Voor mij geen verbeter punten.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Levering is snel en goed alleen in bet verleden mee gemaakt bij een klacht van hele dure schoenen doen ze niks aan na vele malen bellen wordt er gewoon helemaal niks aan gedaan niet terug gebeld niks wat ze wel elke keer zeggen dus je moet geluk hebben als er niks aan de hand is met het artikel want anders heb je gewoon pech en zit je met kapotte schoenen van 250 euro die nu in de kast liggen

Los problemen gewoon op en doe er wat aan zeer slecht

Pluspunten

Mooi assortiment, laagste prijs, goede en snelle levering en top service!

Diemermere 1

1112 TA Diemen