Pluspunten
Snelle levering en Goed ingepakt verzonden, Top.
Helemaal tevreden, hier worden we blij van. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens op To Be Dressed! Groetjes Heidi
Pluspunten
snelle verzending, leuke kleding Goede prijs
Verbeterpuntengeen
Top, prachtig cijfer, dank je wel en graag tot een volgende keer! Groetjes Heidi
Pluspunten
Zeer tevreden en goede service. Fijn dat je met afterpay kunt betalen.
Super blij mee! Dank je wel hiervoor! Groetjes Nathalie
VerbeterpuntenRetourkosten van 7 euro
Bedankt voor je beoordeling. Omdat wij voornamelijk uitverkoopartikelen aanbieden kunnen wij de retour kosten niet gratis aanbieden, hoe graag we dit ook zouden willen. De verzendkosten die je betaald bij je bestelling ontvang je wel van ons terug bij het retourneren van je (volledige) bestelling. Helaas kunnen we het niet mooier maken, we hopen dat je dit begrijpt. Groetjes Nathalie
Pluspunten
snelle levering, artikel zoals getoond
Verbeterpuntengeen
Hartelijk dank voor je positieve beoordeling en graag tot een volgende keer! Groetjes Nathalie
Pluspunten
VerbeterpuntenKwaliteit produkten is conform de vraagprijs. Het gaat niet echt om koopjes. Telefonisch niet bereikbaar voor vragen. Geen gratis retour
Pluspunten
geen
Verbeterpuntengeld terug direct na retourneren artikel bij bevestiging dat het in goede staag is aangekomen en niet na 2 weken. verder een onvriendelijke klantenservice. helaas. kijk naar wehkamp. gratis heen en terug en supersnel!
Allereerst heel vervelend dat je niet tevreden bent. Volgens onze retourprocedure wordt een betaling binnen 10 dagen gecrediteerd maar over het algemeen wordt dit al binnen 1 week geregeld, dit is ook in jouw geval gebeurd. Omdat wij voornamelijk uitverkoopartikelen aanbieden kunnen wij het ons helaas niet veroorloven om zowel de heen- als terugreis gratis aan te bieden, hoe graag we dit ook zouden willen. Uiteraard betreuren wij deze negatieve ervaring met onze klantenservice want dit is absoluut niet wat wij willen. We hebben inmiddels al persoonlijk contact met je opgenomen dus we hopen je onvrede enigszins weg hebben kunnen nemen. Groetjes Nathalie
Pluspunten
Snelle berichtgeving betreffende orders
VerbeterpuntenAangeven wat er besteld Is i.p.v. alleen ordernummers te noemen.
Pluspunten
Erg leuk assortiment aan kleding (als deze inderdaad te leveren zou zijn).
VerbeterpuntenNikkie rok besteld die ik al langer wilde hebben maar wat te prijzig vond en welke ik eindelijk in de aanbieding aantrof bij jullie! Ik enorm blij. Maar dat was helaas van korte duur want na betaling kreeg ik een bericht dat deze niet geleverd kon worden. Bij het nazien op jullie site stond deze er nog wel gewoon op, en alleen nog in mijn maat die ik ook had besteld! Erg teleurstellende ervaring bij mijn eerste aankoop bij ToBeDressed.
Beste Amylee, bedankt voor je beoordeling. We hebben je al even een persoonlijk bericht gestuurd om te kijken of we dit nog netjes met je kunnen oplossen. We horen het graag van je!
Pluspunten
Super snelle levering en een heel uitgebreid assortiment, beveel het iedereen aan!
Pluspunten
Leuke producten, hebben het merk schoenen dat ik zocht.
VerbeterpuntenKlantenservice heeft mij goed geholpen de order aan te passen. Nadat ik verrast was door de verzendkosten, let op, website werkt met verschillende leveranciers.
Pluspunten
Zulke aparte spullen vind ik nergens, ToBeDressed is nu mijn absolute no. 1..! voor alles.Bedankt ook voor de geweldig goede service.. Top.. !
VerbeterpuntenNu nog geen...
Pluspunten
Véél keuze in kortingsartikelen! Maar ook huidig collectie op orde. Verder snel en netjes afgehandeld.
VerbeterpuntenEen klant kijkt misschien niet direct naar de achterliggende opbouw van deze webwinkel; meerdere winkels die uitloopartikelen aanbieden. Als je dat niet weet komt het misschien rauw op je dak dat je bij meerdere artikelen verzendkosten moet betalen. Als je veel dingen hebt uitgezocht; laat je ze dan liggen of koop je ze alsnog? Dan ga ik nog een stapje verder: bij de meeste webwinkels hoef je boven 20 euro geen verzendkosten te betalen. Ik snap wel dat de originele aanbieder een winkel is en geen webgigant, maar verzendkosten boven 50 èn 80 euro is misschien alsnog een aandachtspunt.
Pluspunten
net 1 x iets besteld...niks mee !positief
Pluspunten
Gewoon goed snel en je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling
Pluspunten
Super site
Super! Bedankt voor je beoordeling Niki! Zien we je snel weer? Groetjes Amanda
Pluspunten
Zeer grote keuze met verrassende prijzen, betrouwbaar en snelle service, heel duidelijke tracking en levering. Een echte aanrader. Ik vond hier de sneakers die ik niet meer op de gangbare verkoopsites vond en aan een onklopbare prijs! Dus...ToBeDressed staat in mijn favorieten, veel succes gewenst.
VerbeterpuntenHeb er geen!
Wat een prachtige beoordeling heb je ons gegeven Cilou! Top! Wij zijn heel erg blij. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. We hopen je snel terug te zien. Groetjes Chanine
Pluspunten
Snelle levering, groot aanbod en assortiment en prima prijs
VerbeterpuntenGeen idee
Fijn he? Al die artikelen voor mooie prijzen. Daar doen we het natuurlijk voor Marko! Bedankt dat je tijd hebt genomen om ons te beoordelen en tot snel! Groetjes Chanine
Het hoogste cijfer, dus wij zijn blij! Bedankt voor het achterlaten van je beoordeling. See you next time! Groetjes Chanine
Pluspunten
top service en prima schoenen leuke korting dus ik ben fan
Wat leuk om te horen dat je fan bent van ons Mariska! Bedankt voor dit mooie compliment. Tot de volgende keer dan maar? Groetjes Amanda
Pluspunten
Snelle levering en goede producten.Helemaal top!
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling en het prachtige cijfer! Zien we je snel weer terug? Groetjes Chanine
Pluspunten
Leuke producten, snelle levering. Professioneel bedrijf!
VerbeterpuntenWeet ik niet
Het hoogste cijfer, dankjewel Yvette! Wij zijn hier heel blij mee. We hopen je snel weer terug te zien in onze shop. Groetjes Chanine
Pluspunten
Mooie prijzen, groot aanbod, prima service!
VerbeterpuntenOmdat met veel bedrijven wordt samengewerkt, gaat de communicatie niet altijd vlekkeloos, maar dat wordt door TBD wel weer opgelost.
Hi Monique, bedankt voor je mooie complimenten. Je verbeterpunt is ook helemaal duidelijk en je hebt hier ook zeker een punt. Gelukkig hebben we het alsnog netjes met je kunnen oplossen! Tot de volgende keer. Groetjes Amanda
Pluspunten
Een mooie ruime sortering, en zeer snelle levering. Ik ben dan ook zeer, maar dan ook zeer tevreden over dit bedrijf.
VerbeterpuntenVoor mij geen verbeter punten.
Wow Annie, bedankt voor je prachtige beoordeling! Wij zijn hier heel blij mee. Nogmaals dank en tot snel maar weer. Groetjes Chanine
Pluspunten
Levering is snel en goed alleen in bet verleden mee gemaakt bij een klacht van hele dure schoenen doen ze niks aan na vele malen bellen wordt er gewoon helemaal niks aan gedaan niet terug gebeld niks wat ze wel elke keer zeggen dus je moet geluk hebben als er niks aan de hand is met het artikel want anders heb je gewoon pech en zit je met kapotte schoenen van 250 euro die nu in de kast liggen
VerbeterpuntenLos problemen gewoon op en doe er wat aan zeer slecht
Hi Margreet, wat ontzettend vervelend om te horen! Dit is niet zoals we het graag zien hoor. We hebben namelijk een aparte klachtenprocedure, waarbij onze leveranciers zelf kunnen reageren. Helaas kan ik aan de hand van je gegevens geen order vinden, dus als je deze nog even aan ons doorgeeft kunnen we kijken wat we nog voor je kunnen betekenen. Onze excuses voor het ongemak! Groetjes, Amanda