Pluspunten
Ik vind het een prima service en ik ben erg blij met mijn Shabbies voor deze prijs.
VerbeterpuntenHet uiterlijk van de website kon mooier en de mobiele versie is niet zo goed in gebruik, maar de computer website werkt functioneel en overzichtelijk, dus verder geen commentaar!
Wat fijn dat je onze service als prima hebt ervaren, dat horen we maar graag! Je verbeterpunt zullen we doorgeven aan de betreffende collega's die over het design gaan. Heb je wellicht nog tips wat er dan beter kan? We horen ze graag :)! Groetjes Chanine
Bedankt voor je beoordeling en het hoogste cijfer Tuur! Tot de volgende keer? Groetjes Chanine
Bedankt voor je beoordeling en het hoogste cijfer! Tot de volgende keer? Groetjes Chanine
Pluspunten
Precies de merken die ik leuk vind en dan ook nog vaak tegen scherpe prijzen.
Super te horen dat je zo enthousiast bent over de merken die wij aanbieden. Fijn dat we je blij hebben kunnen maken met je bestelling Randy! Tot de volgende keer maar weer. Groetjes Chanine
Pluspunten
Goeie snelle service. En de prijs is super!!
Bedankt voor je beoordeling en fijn te horen dat je een goede ervaring hebt gehad! Tot de volgende keer? Groetjes Amanda
Pluspunten
Overzichtelijke site, en de keuze is reuze!
Bedankt voor je beoordeling en je complimenten Annemiek! Zien we je snel weer terug? Groetjes Amanda
Pluspunten
Geweldig assortiment en mooie aanbiedingen. Keurig geleverd ook.
Bedankt voor je mooie beoordeling Diderik! Goed om te horen dat het netjes bij je is afgeleverd. Zien we je nog eens terug? Groetjes Chanine
Pluspunten
ruime keuze hoge kortingen snelle levering
Verbeterpuntenbezorgkosten vaak dubbel in 1 bestelling. Dit zou beter zijn als het per bestelling zou gaan
Bedankt voor je beoordeling en je complimenten! Je verbeterpunt is duidelijk alleen wij kunnen niet realiseren, omdat we samenwerken met honderden winkeliers. De artikelen moeten dus ook teruggezonden worden naar de betreffende winkelier. Tot snel? Groetjes Chanine
Pluspunten
Verbeterpunten-te hoge portokosten -gekochte sjaal was precies al gebruikt, rook muf en was zeer gekreukt. Ik moest die eerst nog wassen vóór gebruik
Bedankt voor je beoordeling Rita! Wat vervelend om te horen dat het artikel gebruikt was, waarschijnlijk is dit een pas artikel geweest in één van de fysieke winkels van onze leveranciers. Hopelijk mogen we je nog eens begroeten in onze webshop! Groetjes Amanda
Pluspunten
Prima afhandeling, snel en goed. Bestellen is gemakkelijk en de bestelde spullen werden snel bezorgd.
VerbeterpuntenFoto's van de producten zijn niet altijd erg mooi/duidelijk; soms ontbreken gegevens, bijv. hakhoogte bij schoenen.
Bedankt voor je beoordeling en ook de verbeterpunten! We zullen het meenemen voor in de toekomst. Zien we je nog eens terug? Groetjes Nathalie
Pluspunten
Geweldige site. Snelle levering..
VerbeterpuntenGeen
Wat een lovende woorden, dank hiervoor Lonneke! Ook nog is het hoogste cijfer, wij zijn helemaal blij. Tot snel maar weer? Groetjes Erik
Pluspunten
Hele snelle levering. En goed verpakt.
Verbeterpuntengeen
Wauw! Wat een mooie beoordeling en ook nog het hoogste cijfer. Wij zijn dik tevreden, dank hiervoor! Tot de volgende keer! Groetjes Chanine
Pluspunten
goedkoop, snelle service
Bedankt voor je mooie beoordeling Trees! Hier zijn wij blij mee. Zien we je snel weer terug in onze webshop? Groetjes Amanda
Pluspunten
Divers aanbod
VerbeterpuntenNiet echt duidelijk dat er zoveel verschillende leveranciers zijn. Erg onhandig als je veel van je bestelling moet terugsturen.
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen! Wij werken inderdaad samen met honderden leveranciers, hierdoor hebben wij ook zo'n divers aanbod. Vervelend als je hier van tevoren niet van op de hoogte was! Hopelijk zien we je nog eens terug in onze shop. Groetjes Amanda
Pluspunten
Snelle bestelling en levering Goed op hoogte gehouden wanneer product bezorgd zou worden
VerbeterpuntenNvt
Bedankt voor je beoordeling Marielle! Een zeer ruime voldoende dus wij zijn tevreden. Tot de volgende keer! Groetjes Chanine
Pluspunten
Snelle levering. En goede kwaliteit.
VerbeterpuntenGeen
Wat een mooie beoordeling Rintsje! Dankjewel hiervoor. Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. Zien we je snel weer? Groetjes Chanine
Pluspunten
Mooie schoenen
VerbeterpuntenBeter handelen met de retouren en als der iets mis gaat met een product wat retour is gekomen zorg er dan voor dat er zo snel mogelijk geld word terug gestoord. En niet pas na 10 dagen.
Fijn dat je blij bent met de schoenen die je hebt ontvangen. We begrijpen je verbeterpunt, echter is 10 werkdagen standaard procedure. Dit proces is namelijk volledig geautomatiseerd. Het is dus absoluut geen onwil! Groetjes Amanda
Pluspunten
Supermooie schoenen gekocht via dit bedrijf ! Ook de goede maten en precies volgens de foto's ! De volgende dag direct thuisbezorgd !
VerbeterpuntenIk zou het niet weten.
Goed om te horen dat je blij bent met de schoenen die je hebt ontvangen, dat horen wij graag! Alles helemaal dik in orde, super fijn! Zien we je snel weer? Hopelijk kunnen we je dan weer net zo blij maken. Wij gaan ons best doen. Groetjes Chanine
Pluspunten
Prima aanbod, scherpe prijzen, keurige levering. Niets op aan te merken.
Alles waar we voor staan waar gemaakt! TOP! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen Paul. Tot snel? Groetjes Chanine
Pluspunten
Vriendelijk en heel vlug spullen in huis.Kan niet beter.dikke 10
Verbeterpuntengeen geweldig goed allemaal
Wauw! Thanks voor deze prachtige 10! Je hebt ons heel blij gemaakt met deze beoordeling Mirjam. Zien we je snel weer? Groetjes Chanine
Pluspunten
VerbeterpuntenBetere controle op het te verzenden product. Mijn schoenen waarvan er een was verkleurd heb ik toch gehouden omdat ik die nodig had. Maar was wel teleurgesteld .Prijs was 153 euro!
Bedankt voor je beoordeling Ida! Wat ontzettend vervelend dat je schoenen verkleurd waren bij ontvangst. Dit is natuurlijk niet de bedoeling! We gaan doorgeven aan onze leveranciers om hier extra op te letten! Onze oprechte excuses voor dit ongemak, dit had niet mogen gebeuren. Groetjes Amanda
Pluspunten
Overzichtelijk site Makkelijk zoeken Snelle levering
Wat goed om te horen dat onze site je goed bevallen is, dat horen we graag! Wij doen ons best om het voor iedereen zo duidelijk mogelijk te maken. Bedankt voor je beoordeling en hopelijk tot snel! Groetjes Chanine
Pluspunten
Het assortiment is werelds en de website een poort naar zoekgenot. Loopt gesmeerd en helemaal wanneer je het gewenste schoeisel vindt. Nu niet geslaagd echter ik loop zeker nog s binnen
Wow wat een lovende woorden voor ons Zoufy, bedankt hiervoor! Hopelijk vind je de volgende keer wel wat je zoekt. Tot snel dan maar, groetjes Chanine