Pluspunten
Snelle levering. Mooie en goeie kwaliteit kleding snelle levering
Bedankt voor je mooie beoordeling Sindy! Hier zijn wij heel blij mee. Ook nog is het hoogste cijfer, helemaal top! Zien we je snel weer? Groetjes Chanine
Pluspunten
VerbeterpuntenBelachelijk dat ik verzendkosten betaal als ik bestel en dan nog twee keer bij het retourneren omdat het van verschillende leveranciers komt. Is niet vermeld, echt niet van deze tijd.
Allereerst hartelijk dank voor je beoordeling en fijn dat je bestelling snel geleverd is. Bij elk artikel in onze webshop wordt specifiek vermeld wat de verzendkosten zijn. Tevens worden de verzendkosten ook weergegeven in je winkeltas. Het retourneren kunnen wij gewoonweg niet gratis aanbieden omdat wij grotendeels uitverkoopartikelen aanbieden, wij komen hier niet mee uit hoe graag we dit ook zouden willen. Deze informatie vind je overigens ook terug in onze webshop. Als je een totale bestelling retourneert dan betaal je uiteindelijk alleen de retourkosten want de verzendkosten bij je bestelling ontvang je van ons netjes terug. Groetjes Nathalie
Pluspunten
Prima service, snelle verzending
Hi Annemarie, dankjewel voor je mooie beoordeling! Fijn dat je bestelling zo snel in huis was. Dat horen we maar graag. Zien we je snel weer? Groetjes Amanda
Pluspunten
Nette snelle levering en goed telefonisch contact gehad naar aanleiding van mijn vraag. Netjes snel antwoord. Super jasje ontvangen.
Bedankt dat je tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten Astrid! We gaan je compliment aan onze klantenservice doorgeven hoor ;)! Zien we je nog eens terug? Groetjes Amanda
Pluspunten
Leveringvwas optijd
VerbeterpuntenIk heb mijn pakketje al terug gestuurd en heb nog geen geld terug yerwijl dat al 2 week is geleden
Fijn dat je pakket op tijd is bezorgd! Altijd jammer als je iets moet retourneren natuurlijk. Volgens onze retour procedure wordt het geld binnen 10 werkdagen teruggestort op de rekening waarmee je hebt betaald. Groetjes Erik
Pluspunten
Alles volgens afspraak geleverd.
Alles naar wens verlopen, dat is goed om te horen! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen en hopelijk tot gauw! Groetjes Chanine
Pluspunten
Geen enkele
VerbeterpuntenHeel onredelijk!!! Broek van pml besteld, deze past niet en retour sturen is niet mogelijk omdat het retour- beleid van 14 dagen geldt vanaf de dag dat je iets besteld dus niet vanaf de dag dat je het ontvangen hebt...wij ontvingen de broek pas na 5 werkdagen dus waren het nog 9 dagen(wat ons niet bekend was!) ipv 14 dagen om te ruilen/retourneren ;-/
Hi Richard, wat ontzettend vervelend om te horen dat je zo teleurgesteld bent. Het is inderdaad wel een vreemde situatie, want ons retour beleid gaat in zoals bij iedere webshop op de dag van ontvangst. Kunnen we nog iets voor je betekenen hierin? We horen het dan graag. Groetjes Amanda
Pluspunten
Mooie jurken Goede nieuwsbrieven
VerbeterpuntenPrijs?
Bedankt voor je positieve beoordeling Astrid! Wij zijn er heel blij mee. Wat bedoel je precies met je verbeterpunt? Wellicht kan je ons dit de volgende keer nog even uitleggen, dus hopelijk tot snel! Groetjes Amanda
Pluspunten
1e keer bestelling. Privé app van de bestelling door omstandigheden. Niet zo snel kon leveren. Hier weet je waar je aan toe bent.
VerbeterpuntenSuper zo.
Fijn dat je 1e ervaring met ons zo positief is Lisette! Goed om te horen dat we je naar wens hebben kunnen helpen. Hopelijk zien we je nog eens terug! Groetjes, Chanine
Pluspunten
Lekker snel
Verbeterpuntengeen
Bedankt voor je beoordeling Ger! Wij zijn tevreden. Zien we je snel weer? Groetjes Amanda
Pluspunten
Goed bedrijf
VerbeterpuntenKlantendienst kan beter zijn totaal niet behupzaam !!!en dar bedoel ik mee willen niet in je status kijken als je een vraag hebt .zoek het zelf maar uit. Wat ook vervelend is dat je de pakjes niet in een keer krijgt en het zelf ook weer evt niet terug sturen per pakje naar het betreffende bedrijf.
Beste PJ, bedankt voor je beoordeling! Wat vervelend om te horen dat onze klantenservice je niet bevallen is. Dit is niet hoe we het graag zien. We zullen je feedback doorgeven aan onze klantenservice. In ieder geval onze oprechte excuses voor het ongemak! Hopelijk zien we je nog eens terug en gaat het dan beter. Groetjes Amanda.
Pluspunten
- snelle levering - enige website waar ik de schoenen kon vinden die ik graag wilde - overzichtelijk
Verbeterpunten- gratis levering
Wat goed om te horen dat je de schoenen die je zo graag wilde nog bij ons hebt kunnen krijgen. Dat is natuurlijk hartstikke fijn! Je verbeterpunt is ook duidelijk. Iedere leverancier mag zelf de verzendkosten bepalen, er zijn dus ook leveranciers waarbij het al gratis is. In ieder geval bedankt voor je complimenten en het hoogste cijfer! Tot snel? Groetjes Chanine
Pluspunten
Veel keuze
VerbeterpuntenSommige zaken doen behoorlijk lang over de levering
Bedankt dat je tijd hebt genomen om ons te beoordelen! Je hebt hier zeker een punt, er zijn inderdaad leveranciers die er net even wat langer over doen dan de gestelde 2 werkdagen. Het spijt ons als je hier hinder aan hebt ondervonden. Zien we je nog eens terug? Groetjes Chanine
Weer zo'n mooie score! Bedankt Folkert Jan voor deze dikke vette 10, doet ons goed! Groet, Erik
Bedankt José voor deze score, een 10!! Zijn we super blij mee. Groet, Erik
Pluspunten
Snelle zending. Goed afgeleverd en nog eens korting ook. Top bedijf, raad het zeker aan bij familie en vrienden.
VerbeterpuntenNog snellere zending ?
Thanks Jeanelly voor deze super beoordeling! Tevreden klanten, daar doen we het allemaal voor! Groet, Erik
Pluspunten
Goede feedback over de serviceverlening
VerbeterpuntenKlachtafhandeling en betaaloverzichten eerst aanpassen na retournering en dan pas een nieuw betaaloverzicht sturen!
Bedankt Dingena voor je beoordeling en je feedback! Echter is het wel zo dat wanneer er gekozen voor de betaaloptie Afterpay, dit volledig buiten ons om gaat. We zullen kijken of we dit wellicht in de toekomst kunnen aanpassen! Groet, Amanda
Pluspunten
Leuke en goede merken , Zodat mama zelfs een trui kan kiezen/vinden die zoonlief ook top vind. De 20+ heren hebben een eigen smaak, maar toch een mooie trui gevonden voor de verjaardag, vriendin ook helemaal mee eens!! snelle levering ook.
Fijn dat we je kunnen helpen Thea met een mooie trui voor zoonlief! Hopelijk zien we jullie snel terug in onze webshop waar nog veel meer mooie artikelen liggen te wachten! Groet, Amanda
Pluspunten
Goede service en precies datgene geleverd wat ik graag wilde hebben.
Bedankt voor deze TOP score en lovende woorden. Zien we je snel terug in onze shop? Groet, Erik
Pluspunten
Makkelijk bestellen, op tijd bezorgd en keurig verpakt! Ik maakte de verpakking open en wat zie ik dat het jurkje donkerblauw is ipv zwart. SUPER BLIJ! Want die kleur wilde ik ook maar was niet in de sale. Toeval bestaat niet zeggen ze. Dank :-))
VerbeterpuntenGa zo door!
Fijn om te horen dat onze webshop zo goed bevalt! Een tevreden klant, daar doen we het allemaal voor! Zien we je snel terug? Groetjes, Amanda
Pluspunten
Overzichtelijk, snelle levering, klantvriendelijke site (makkelijke menu)
VerbeterpuntenGa vooral door.
Een 10, super bedankt Lie! We gaan zeker nog eventjes door, bedankt voor de lovende woorden! Groetjes, Amanda
Pluspunten
Helemaal top
Hartstikke bedankt Patricia voor deze super score, een 10!! Fijn dat je zo tevreden bent, doet ons goed! Groetjes, Amanda
Pluspunten
Voor iedereen wat wils, ga zo door.
Bedankt Jan voor deze mooie beoordeling! We gaan zeker nog even door! Groet, Erik
Pluspunten
Super top geweldig
VerbeterpuntenNiet te noemen
Bedankt voor deze super beoordeling Morvin! Zien we je snel terug in onze webshop? Groet, Erik
Pluspunten
Snelle levering en keurig verpakt
VerbeterpuntenGeen
Fijn dat je zo tevreden bent over onze levering en thanks voor de beoordeling! Groet, Erik