Wauw, bedankt voor deze super score! Doet ons goed! Groetjes, Amanda
Pluspunten
Ze houden me altijd op de hoogte van de beste producten voor de laagsre prijzen
Verbeterpuntengeen
Bedankt Marjolein voor deze top score! Fijn ook dat je onze nieuwsbrieven waardeert! Hopelijk tot snel in onze webshop. Groetjes, Amanda
Pluspunten
-Snel met uitlevering. -grote keuze
Thanks Miffy voor deze mooie score, een 10! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Zien we je snel terug? Groetjes, Amanda
Pluspunten
Goedkoop, snel verzonden, goed product.
Een 10, super! Bedankt voor deze hoogste score, daar doen we het voor! Groet, Erik
Pluspunten
Snel met order doorgeven aan desbetreffende winkel.
VerbeterpuntenErg hoge verzendkosten! Ik moest €10 per paar schoenen betalen in 1 bestelling.. Je krijgt een mail dat alles ‘geregeld’ is. Toch duurt het verzenden best lang omdat tobedressed een tussenpersoon is.
Bedankt voor je beoordeling en je feedback! Helaas hebben wij op dit soort vraagstukken zelf weinig inbreng want elke aangesloten leverancier bepaalt zelf hun verzendkosten. Helaas kunnen wij hier niet zo veel aan veranderen. We hopen je snel terug te zien in onze webshop! Groet, Erik
Zeer slechte ervaring. Schoenen teruggestuurd maar geld nooit retour ontvangen. Er wordt door ToBeDressed geen enkele verantwoordelijkheid genomen. Alle verantwoordelijkheid wordt afgeschoven op de winkelier en die geeft ook niet thuis. Ik koop hier niets meer.
Beste Ramon, het is toch net even anders dan hoe jij het vermeld. Een retour wordt door een winkelier geaccepteerd zodra zij een artikel hebben ontvangen. Echter geeft de winkelier aan het artikel niet ontvangen te hebben. Vervolgens hebben wij je gevraagd om een verzendbewijs maar dit kan je helaas niet aanleveren. Als wij geen verzendbewijs hebben dan kunnen wij niet achterhalen of het artikel is ontvangen. Het is absoluut niet onze bedoeling om de verantwoordelijkheid op de winkelier af te schuiven maar de schoenen komen bij de winkelier binnen, wij kunnen dit alleen checken met een verzendbewijs. Als hieruit blijkt dat de schoenen zijn bezorgd dan wordt de retour ook netjes verwerkt en het bedrag teruggeboekt. Groetjes Nathalie
Pluspunten
Snelle levering en correct Met deze nieuwe sandalen, loop ik op wolkjes
Wij zijn ook helemaal 'in de wolkjes' met jouw mooie beoordeling Frieda! Hartstikke bedankt! Zien we je snel terug? Groet, Erik
Pluspunten
-snelle levering -achteraf betalen mogelijk -mooie kortingen -ruim assortiment
VerbeterpuntenMeer adverteren! Bekender worden! Service is namelijk erg goed!
Wauw, wat een positieve woorden, bedankt! Goed om te horen, we doen ons best! Groetjes, Erik
Pluspunten
Mooie site. Site is gebruiksvriendelijk. Handig te bestellen. Snel. Duidelijke levering.
Kijk, dat is nog eens leuk om te horen! Bedankt voor de mooie score en hopelijk tot snel in onze webshop! Groetjes, Nathalie
Twee artikelen besteld beide retour gestuurd dit moest maar twee verschillende webshop dus twee maal €6.95 en nog de verzendkosten van €4,75 absoluut niet van deze tijd.Neem een voorbeeld aan Winkelstraat (gratis opsturen en gratis retour) dus Niets meer bestellen bij To Be Dressed of Undressed
Beste Roland, we begrijpen je reactie over de retourkosten. Echter kunnen wij helaas de retourkosten niet gratis aanbieden omdat wij voornamelijk uitverkoopartikelen aanbieden. Financieel gezien komen we hier gewoonweg niet mee uit. Bij het retourneren van de totale bestelling ontvang je de verzendkosten terug dus uiteindelijk betaal je alleen retourkosten. We vinden het spijtig dat je helaas niet tevreden bent. Groetjes Nathalie
Pluspunten
GOEDE PRODUCTEN EN ZEER SNELLE LEVERING
Thanks Robert voor deze SUPER beoordeling! Zien we je snel terug? Groetjes, Nathalie
Pluspunten
Ik heb leuke sandaaltjes gekocht via deze site. Scherp geprijsd en snelle levering. Zo kon ik fijn op vakantie met mijn nieuwe aanwinst!!
Kijk, dat is nog eens leuk om te horen! Fijn dat je helemaal tevreden bent Sandra. Zien we je snel weer? Groetjes Nathalie
Pluspunten
Leuke jurkjes voor een sexy zelfverzekerde zomer! En snelle levering!
VerbeterpuntenJammer dat je per verkoper verzendkosten moet betalen, anders had ik nog meer besteld.
Top! Goed om te horen dat je bestelling snel is geleverd en dat je tevreden bent met je aankoop. Graag tot ziens op To Be Dressed. Groetjes Nathalie
Pluspunten
Prachtige merken en mooie prijzen
Dank je wel voor deze mooie beoordeling Diderik! Wij zijn blij. Groetjes Nathalie
Pluspunten
Snel en betrouwbaar!
Fijn om te horen Rob dat je ons zo hebt ervaren want hier staan we ook voor! Dank je wel voor het achterlaten van je beoordeling. Groetjes Nathalie
VerbeterpuntenTerugsturen kost je 6,95 euro
Hartelijk dank voor je beoordeling Veronique en fijn dat je bestelling snel geleverd is. We begrijpen je punt omtrent de retour kosten. Echter financieel gezien komen wij er niet mee uit om de retourkosten gratis aan te bieden omdat wij sales-artikelen aanbieden waar dus altijd al korting op zit. We hopen dat je dit begrijpt! Een fijne dag nog verder. Groetjes Nathalie
Pluspunten
VerbeterpuntenTotaal andere broek gekregen Gebeld en gemaild je kan een nieuwe bestellen dan vergoeden wij de verzend kosten. Moest ordernummer doorgeven netjes gedaan vervolgens hoor ik niks meer van sans online Meerdere mailtjes naar hun zelf ook gestuurd .
Wat vervelend om te horen dat jouw klacht niet helemaal naar tevredenheid is afgehandeld. In deze situatie kun je ook altijd contact opnemen met ons want dan gaan wij contact opnemen met de winkelier. Wij zullen even contact met je opnemen hierover. Groetjes Nathalie
Pluspunten
erg veel artikelen en een vlotte levering, ook de berichtgeving is prima zo dat je weet wanneer het geleverd wordt
Verbeterpuntenzou het niet weten
Altijd fijn om te horen dat onze klanten tevreden zijn dus we gaan zo door... dank je wel Teuni! Groetjes Nathalie
Pluspunten
Snelle levering en attent verpakt
Top! Hoogste cijfer! Hier zijn wij blij mee, thanks! Groetjes Nathalie
Pluspunten
Vlotte levering. Hebben mij geholpen bij het afleveren op het verkeerde adres. Alle lof!
Goed om te horen dat je tevreden bent over onze dienstverlening Aga. Dit wordt gewaardeerd, dank je wel! Groetjes Nathalie
Pluspunten
Altijd snel geleverd voor "snelle" prijzen!
Kijk, dit horen wij graag want dit is precies wat we willen. Fijn dat je ons beloond met het hoogste cijfer Rineke. Graag tot een volgende keer. Groetjes Nathalie
Pluspunten
Leuk verpakt, kaartje erbij! Erg attent!
Leuk dat je dit via deze weg aan ons terugkoppelt Chantal. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens. Groetjes Nathalie
Pluspunten
Snelle levering, makkelijk bestellen, keurig verpakt aangekomen, bovendien blij met hetgeen ik besteld heb
Helemaal top dat je zo tevreden bent! We wensen je veel plezier met je aankoop. Groetjes Nathalie
Pluspunten
Leuke voorraad, snelle levering.
Mooi cijfer Marit, dank je wel voor het achterlaten van je beoordeling. Groetjes Nathalie
Pluspunten
Zeer gevarieerd aanbod Mooie prijzen Snelle levering
Dank je wel Gitta voor deze mooie beoordeling. Zijn we blij mee. Groetjes Nathalie