Pluspunten
Groot assortiment, lage prijzen
VerbeterpuntenMijn pakket is verkeerd bezorgd. Contact opgenomen met To be dressed. Het zou geregeld worden. Nooit meer iets gehoord. Dat is slechte service. Eenmaal verkocht en betaald en het kan ze niks meer schelen
Beste Blom, bedankt voor het achter laten van je beoordeling. We begrijpen dat deze situatie heel vervelend is en dat vinden wij ook! Zoals meerdere malen uitgelegd, zijn wij ook afhankelijk van de postservice. We hebben dan ook meerdere malen contact gehad met de postservice over het pakketje. Ons inzien hebben we alles gedaan wat we konden doen in deze situatie. Jouw pakketje is bij een afhaalpunt gebracht, omdat het de chauffeur niet is gelukt het pakketje bij het opgegeven adres te bezorgen. Omdat de chauffeur hier geen melding van heeft achter gelaten bij het afleveradres was niemand hier van op de hoogte. Uiteindelijk is het pakketje alsnog bezorgd op het opgegeven afleveradres. We hebben je een tegemoetkoming geboden vanuit To Be Dressed voor het ontstane ongemak. Wij hadden dit ook liever anders gezien! Team To Be Dressed.
De website en een beter overzicht van de voorraad bij aangesloten organisaties.
Beste Reiniet, bedankt voor het achterlaten van je beoordeling. Heb je misschien ook nog tips hoe we onze website kunnen verbeteren? Een beter overzicht van de voorraad begrijp ik niet helemaal. Alle voorraad die onze winkeliers aanbieden staan namelijk in de webshop. We kunnen dit niet per winkelier aangeven, puur omdat wij de identiteit van onze winkeliers niet bekend maken. We vinden het vervelend dat je hier hinder aan hebt ondervonden. Groetjes Chanine
Pluspunten
Uitstekend aanbod tegen een voordelige sale-prijs.
VerbeterpuntenVoorlopig nog niet.
Top hé? Al die sale! Dat vinden wij ook hoor ;). Alles is goed verlopen dus wij zijn heel blij! Dankjewel voor je vertrouwen in To Be Dressed. Tot gauw! Groetjes Chanine
Bedankt voor het achterlaten van deze beoordeling! Wij zijn er blij mee. Tot snel? Groetjes Chanine
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie via de mail. Prima webwinkel, absolute aanrader.
Wat fijn dat je goed geholpen bent via de mail, dat horen we graag! We zullen het doorgeven aan onze collega's van de klantenservice ;). Tot de volgende keer dan maar? Gezellig! Groetjes Chanine
Pluspunten
snelle levering, normale prijzen. Goede website grote uitzoek
Dat is een mooi rijtje met complimenten Ronald! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Zien we je snel? Groetjes Chanine
Pluspunten
Snelle service, goed verpakt!
Wow wat een mooie beoordeling bedankt hoor! Fijn dat we hebben waargemaakt waar we voor staan. Tot snel? Groetjes Chanine
Pluspunten
Snelle levering en de goederen zijn goed verpakt. Duidelijke instructies bij retourneringen. Ik ben heel tevreden over de dienstverlening.
VerbeterpuntenVooralsnog geen verbeterpunten.
Wat super te horen dat je zo tevreden bent over ons Yvonne! Daar zijn wij heel blij mee. Tot de volgende keer! Groetjes Chanine
Pluspunten
Ruime keuze, interessante sales, snelle & vlotte afhandeling en levering.
VerbeterpuntenBeschikbaarheid niet altijd up to date met de werkelijke stock bij de leveranciers. Annulatie van bevestigde bestellingen zijn niet zo aangenaam.
Hi Stefan, allereerst bedankt voor je mooie complimenten! Je hebt zeker een punt wat betreft annuleringen. Het is nooit leuk als er iets geannuleerd word wat je graag had willen hebben! We kunnen je dan ook niet anders dan gelijk geven. We doen er alles aan om onze shop zo up to date mogelijk te houden. Zien we je nog eens terug? Tot dan! Groetjes Chanine
Pluspunten
Zeer mooi aanbod van schoenen !
Wat een mooie score heb je ons gegevens Benita! Dankjewel hoor :)! Kom je binnenkort weer kijkje nemen in onze shop? Gezellig! Groetjes Chanine.
Pluspunten
I was dressed to be.. by to be dressed!
VerbeterpuntenNone
Wellicht een nieuwe slogan voor ons Mariska ;)! Bedankt dat je tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Tot de volgende keer? Gezellig! Groetjes Chanine
Wauw de hoogste score! Super. Zien we je snel weer? Tot dan! Groetjes Chanine
Pluspunten
snelle levering, prijs kwaliteit goed!
Verbeterpuntenverzendkosten gratis
Een mooie beoordeling een mooi cijfer, dus wij zijn tevreden! We begrijpen je verbeterpunt, echter bepalen onze winkelier zelf de verzendkosten. Hier hebben wij verder geen invloed op! Sorry dat je hier hinder aan hebt ondervonden. Groetjes Chanine
Pluspunten
Heel tevreden over de afhandeling en ook de verzending was keurig en op tijd.
Goed om te horen dat je zo tevreden bent Miriam! Kom je snel weer een kijkje nemen in onze shop? Gezellig! Groetjes Chanine
Pluspunten
Snel geleverd. Betalen ging super makkelijk. Product voldeed aan mijn verwachting. Goede kwaliteit!! Gewoon SUPER. Zou
VerbeterpuntenZou niet weten wat.
Wat fijn dat alles aan je verwachting heeft voldaan! Daar worden wij heel blij van. De hoogste score, jij hebt ons heel gelukkig gemaakt Joop! Zien we je snel weer? Tot dan! Groetjes Chanine
Pluspunten
Geweldige servise
Een geweldige service, daar doen we het voor Patty! Bedankt voor dit grote compliment. Ook nog is het hoogste cijfer, helemaal top! Tot snel? Groetjes Chanine
Pluspunten
Snelle en nette levering. Optie afterpay is prettig. Hoge kortingen!
Hi Silvia, goed te horen dat je een positieve ervaring hebt opgedaan bij To Be Dressed! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Tot de volgende keer! Groetjes Chanine
Pluspunten
Snelle en nette levering! Dik tevreden!
VerbeterpuntenLogo deed mij even twijfelen of dit wel een betrouwbare webshop was.. excuus daarvoor! Gegoogled en bleek helemaal oké!
Gelukkig is al je twijfel toch weggenomen door Google ;)! Fijn dat alles naar wens is verlopen, dat horen we graag! Zien we je nog eens terug? Gezellig! Groetjes Chanine
Pluspunten
Zeer goede site,snelle levering en mooie aanbiedingen
Wat een mooie beoordeling, hier zijn we heel blij mee! Bedankt hoor. Tot gauw? Groetjes Chanine
Pluspunten
Direct info over de bestelling. Goede service!
Thanks voor deze complimenten Marieke! Een goede service daar staan wij zeker voor, dus we vinden het heel fijn om te horen dat we dit hebben waargemaakt! Zien we je snel weer? Tot dan! Groetjes Chanine
Pluspunten
Groot assortiment
VerbeterpuntenLet op! 1) Bij bestellingen van meerdere producten kan er meerdere malen verzendkosten in rekening gebracht worden. Voor bijv 5 artikelen kan dat oplopen tot bijna 25 euro. (Weg koopje dus) 2)Het retourproces is tevens ook niet gratis in ons geval. Geen antwoordnummer en dus volledige bedrag betalen om artikelen te retourneren. 3) Kortingen aangegeven bij artikelen gelden vaak maar voor specifieke maten oid. Wordt je dus gelokt met korting blijkt dit bij selectie van jouw maat dus niet te gelden. Voelt als misleiding.
We begrijpen je verbeterpunten alleen dit is simpelweg onze werkwijze dus hier kunnen we helaas niets in aanpassen. Wij werken nu eenmaal samen met winkeliers die zelf de verzendkosten bepalen en ook zelf de pakketjes opsturen. Hierdoor kan het inderdaad voorkomen dat je meerdere malen verzendkosten moet betalen. Dit wordt allemaal weergegeven in je winkeltas. Wat betreft jouw punt over de korting bij specifieke maten, dit geldt vooral voor kindermaten. Een maatje 24 is bijvoorbeeld goedkoper dan een maatje 32 dit komt omdat hier meer materiaal voor gebruikt wordt. Jammer dat je dit alles als negatief hebt ervaren Dani! Groetjes Chanine
Pluspunten
Veel keuze mooie webshop
VerbeterpuntenGeen
Bedankt voor dit lieve compliment en de hoogste score! Wij zijn er heel blij mee. Zien we je snel weer? Tot dan! Groetjes Chanine
Pluspunten
Verbeterpuntentot 3 x toe schoenen besteld en betaald. volgende dag mailtje: toch niet leverbaar. is lastig.
Wat vervelend dat je bestelde artikelen tot 3x toe niet geleverd konden worden. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Helaas ligt het voorraadbeheer bij onze winkeliers waardoor dit weleens kan voorkomen. Onze excuses voor het ongemak! Groetjes Chanine
Pluspunten
Mooie, uitgebreide collectie kleding en schoenen. Leuke merken, zowel voor volwassenen als kinderen.
Van alle markten thuis hé Esther ;)! Fijn dat je zo'n positieve ervaring hebt met het bestellen in onze shop! Dankjewel voor je beoordeling en tot snel! Groetjes Chanine
Pluspunten
snelle levering, leuke spullen
Dankjewel voor het achterlaten van deze mooie beoordeling Suzan! Wij zijn er super blij mee. Zien we je snel weer? Groetjes Chanine