Pluspunten

Ik heb pas mijn eerste bestelling geplaatst. Duidelijke site, snelle levering

Nog n.v.t. Pas een klant geworden

2 sterren: slechter dan verwacht

Lastig om af te melden van de nieuwsbrief en reclame = irritant

Pluspunten

Tijdig geleverd. Mooi met zorg zat t in de verpakking. Jurk bevalt goed en staat mooi☺️

geen

Pluspunten

Snelle levering!!!

Pluspunten

Snelle feedback. Ik stelde een vraag mbt het niet afleveren van een pakketje en kreeg na een paar uur al een vriendelijk mailtje terug met correcte en volledige info. Eerlijk gezegd ben ik steeds sceptisch tav "klantendienst na verkoop" maar bij jullie top georganiseerd!

Pluspunten

Heel blij met mijn mooie laarzen. Keurig en snel verzonden en goeie informatie op de site.

Pluspunten

Betrouwbaar en snelle levering.

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

- Goede en betaalbare prijs voor merkkleding. - Snelle levering.

- Mail sturen als het item wordt geleverd op adres.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ruim assortiment. Wel geleverd door veel verschillende, losse bedrijven = nadeel. Geen eigen winkel. Wat geleverd werd was prima. Maar bij retouren zit je dus soms meer keer aan retourskosten vast vanuit 1 bestelling.

Het lijkt erop dat de shop lokkertjes op de website zet. Mooie, van oorsprong duurdere kleding, met grote korting. Na een paar dagen wordt dan een annulering gestuurd dat het niet leverbaar is. Echter, ze blijven het gewoon op de site aanbieden. M.a.w. lokkertjes en wat mij betreft dan ook een slechte eerste ervaring.

Pluspunten

Zeer tevreden over dit bedrijf. Goede service en vriendelijke medewerkers bij de klantenservice. Ondanks dat ik mijn pakket naar een post nl punt had laten bezorgen wat eigenlijk niet kon heb ik na 5 dagen toch mijn pakket mogen ontvangen. Top! Net mijn tweede paar Sendra’s mogen ontvangen van To Be Dressed, er zullen er meerdere volgen!

I.p.v. verzenden met GLS misschien beter via een Post NL ophaalpunt. Voor mensen die werken is het een uitkomst met ophalen van het pakket.

Pluspunten

Nette prijs, snelle levering.

Gratis retour zou prettig zijn. Het blijft toch kleding en de kans dat dat niet direct goed zit is aanwezig. Kan een drempel zijn voor mensen om vanwege de retourkosten dan niet te bestellen. Ik heb het wel gedaan en het artikel past gelukkig goed.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooie merkproducten voor lage prijs.

webshop beter bijhouden, in korte tijd 2 x bestelling gedaan, bleek een week later dat het product niet meer leverbaar was. Het geld werd netjes terug gestort!

Pluspunten

vlotte levering, goed ingepakt.

nvt

Pluspunten

de afspraken worden goed nagekomen. Bij onduidelijkheden zocht dit bedrijf een adequate oplossing .

Link met het vervoerbedrijf optimaliseren

Pluspunten

Snelle bezorging en update waar bestelling is! Top!

Tot nu toe niet :-)

Pluspunten

Wat een keuze! Heerlijk om leuke artikelen te vonden die ook nog eens afgeprijsd zijn.

De website is op de een of andere manier vrij traag, dit kan een factor zijn waardoor mensen afhaken....

Pluspunten

Het bedrijf ToBeDressed is snel met het leveren van de bestelling.Heb 2x iets besteld en had het binnen een dag in huis.Bij de 2de bestelling was een kleur verschil,Personeel heeft dit zelf aangegeven en een extra korting gegeven.Een zeer goede oplossing waar de klant erg tevreden mee was. Vriendelijk personeel.Top

Pluspunten

- snelle levering - goede beschrijving van product - goede kwaliteitskleding - goede prijsvorming

geen

Pluspunten

vlugge levering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Krijg al zo ongeveer 20 x de schoenen langs op FB die ik graag wilde hebben. Maruti. Staat erbij shoppen. Klik m aan...... uitverkocht! Wat moet je hiermee???

Pluspunten

Extra vlugge levering, tip top in orde. Beveel ik zeker aan. Proficiat !

Diemermere 1

1112 TA Diemen