Pluspunten
steeds trevrden mooie kortingacties
Keer op keer tevreden, dat horen we maar graag! Dan zien we je vast snel weer in onze webshop, Johan. Wij kijken er naar uit! Groetjes, Chanine
Hartelijk dank voor het invullen van je beoordeling! Tot de volgende keer. Groetjes, Chanine
Pluspunten
VerbeterpuntenZorgen dat bij klachten het contact leverancier koper goed loopt. Krijg totaal geen respons van de leverancier.
Goed om te horen dat je het pakketje snel in huis had. Jammer dat de winkelier niet op tijd heeft gereageerd op je aangemelde klacht, dit betreuren wij! We zullen de winkelier hierop aanspreken, zodat dit in de toekomst wellicht verbeterd kan worden. Onze oprechte excuses hiervoor. Groetjes, Chanine
Pluspunten
Super bedrijf! Al meerdere keren schoenen bij besteld! Snelle en correcte levering! Ik beveel deze site bij iedereen aan.
Wow, wat een mooi lijstje met lovende woorden! Wij zijn er super blij mee, bedankt hoor! Zien we je snel weer? Gezellig! Groetjes, Chanine
Bedankt voor de hoogste score! Heel fijn! Tot snel? Groetjes, Chanine
Pluspunten
Gevarieerd aanbod voor aantrekkelijke prijzen met een snelle levering
Fijn hé zoveel keuze?! We hebben nog veel meer te bieden, dus hopelijk zien we je snel weer! Groetjes, Chanine
Pluspunten
Super snelle leveringen. Ook retourafhandeling snel en correct afgehandeld. Zeer tevreden.
Zeer tevreden, TOP! Dit horen we graag. Fijn dat jij je pakketje snel in huis hebt ontvangen, tot snel maar weer?! Groetjes, Chanine
Pluspunten
Snelle service! Ook nog even contact gehad met de klantenservice; uiterst vriendelijk!
VerbeterpuntenJammer dat de track/trace code het pas na afleveren deed :-)
Aii wat jammer dat de Track en Trace code het niet deed tijdens het proces. Dit is vervelend! Onze oprechte excuses hiervoor. Toch hartelijk bedankt voor je mooie compliment en het hoogste cijfer, Berdien! Dit wordt gewaardeerd! Groetjes, Chanine
Pluspunten
Goede service, snelle levering en zelfs een kleine attentie in de vorm van een schoenlepel bij de bestelling
Een klein cadeautje is altijd leuk om te krijgen hé Remco?! Een klein beetje van ons en een beetje van onze winkelier ;). Graag tot een volgende keer maar weer! Groetjes, Chanine
VerbeterpuntenGeen
Top! Kort maar krachtig. Wij zijn blij met deze hoogste score. Tot snel? Groetjes, Chanine
Pluspunten
Perfect, niets op aan te merken
Alles naar wens? Super! Fijn om te horen, Randy. Zien we je snel nog een terug in onze webshop? Groetjes, Chanine
Pluspunten
Ruime sortering van het artikel wat ik zocht voor een mooie prijs.
Verbeterpuntengeen
Fijn dat je zo positief bent Leanne! Dat is natuurlijk ook ons streven dus we zijn er heel blij mee! See you next time! Groeten Chanine
Superblij met deze topscore dus bedankt voor je beoordeling! Tot gauw? Groetjes, Chanine
Pluspunten
Diversiteit aan artikelen en overzichtelijke website.
VerbeterpuntenDe manier hoe te woord wordt gestaan door de klantenservice. Ik kreeg schoenen in maat 36 terwijl ik maat 39 had besteld. Er werd min of meer gezegd dat ik het zelf maar moest uitzoeken en de medewerkster kon ook niet zeggen wat ik moest doen.
Beste Monique, wat vervelend om te horen dat je zo te woord bent gestaan door onze klantenservice. Dat is zeker niet zoals wij het graag zien! Het is helaas wel zo dat wij klachten als deze zelf niet kunnen behandelen. Onze winkeliers handelen zelf de klachten af, had je hiervoor ook een klacht aangemaakt? Je hebt hier de mogelijkheid voor in je eigen TBD account! Fijne dag. Groetjes, Chanine
Pluspunten
Prima en vlotte af handling van de bestelling
Goed om te horen dat je bestelling snel is afgehandeld, Sunny! Kunnen we je nog een keer blij maken? Tot snel dan! Groetjes, Chanine
Pluspunten
Net berichtje terug over retourzending
VerbeterpuntenHet duurt heel lang voordat je retour geaccepteert wordt en dat je je geld terug krijgt. Ik zou daar als bedrijf iets aan doen.
Thanks dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling in te vullen! We hebben inderdaad een tijdje gehad dat de terug betaling lang duurde na een retour melding, dit is inmiddels opgelost! Breng je ons nog een keer een bezoekje voor een 2e kans? Gezellig! Groetjes, Chanine
Pluspunten
-Enorm aanbod -Hele hoge kortingen op merkkleding
Top he?! Al die hoge kortingen, daar wordt iedereen blij van! Tot snel dan maar? Groetjes, Chanine
Pluspunten
Ze sturen je gelijk een bevestiging en houden je op de hoogte van waar j3 pakket is en wanneer je hem kan verwachten. Het product dat je krijgt is ook net zoals op de foto's en het is goede kwaliteit voor een kleine prijs. Ik ben echt tevreden met mijn aankoop en ik kom veel vaker terug !!
VerbeterpuntenEigenlijk geen tot nu toe, ga zo door. Ik zal niet weten wat er beter moet.
We gaan zeker zo door, Jarmo! Alles was naar tevredenheid en dat horen we graag. Bedankt voor al je lovende woorden en we zien je graag terug! Groetjes, Chanine
Bedankt voor je beoordeling, Piet! Een mooie score, dus wij zijn blij. Zien we je snel terug? Groetjes, Chanine
Pluspunten
geen
VerbeterpuntenHet zou prettig zijn wanneer de producten/ artikelen na bestelling ook geleverd worden.
Dank voor je beoordeling. We begrijpen je frustratie en kunnen niets anders dan je gelijk geven. Je hebt iets besteld en dit is niet geleverd door dezelfde winkelier. Dit mag niet gebeuren en we hebben de winkelier hier op aangesproken. Helaas ligt het voorraadbeheer bij de winkelier zelf waardoor dit wel eens voor kan komen. In ieder geval nogmaals excuses voor het ongemak. Groetjes, Chanine
Pluspunten
Ben erg blij met mij snel geleverde Japan TKY jurk Heerlijke stof zalig om te dragen
Wat goed te horen dat je zo blij bent me je nieuwe jurk! Dat is goed nieuws. Veel draagplezier van je nieuwe jurk en tot snel? Groetjes, Chanine
Pluspunten
Er werd mij een verkeerd paar schoenen toegezonden. Na een telefoontje van mij aan ToBeDressed.nl werd, nog voordat ik deze verkeerde schoenen had teruggestuurd, het juiste paar schoenen aan mij verzonden. In dit pakket zat het juiste paar schoenen plus sorrykaartje en een spuitbus voor onderhoud schoenen. De schoenen waren perfect en voor een zeer gunstige prijs. Ik ben meer dan tevreden over ToBeDressed.nl ,en ook over de Firma uit Roermond.
Wauw Josephine! Bedankt voor deze prachtige beoordeling. Dit is natuurlijk ook mede mogelijk door onze winkeliers! De hoogste score dus wij zijn meer dan tevreden. Tot de volgende keer! Groetjes, Chanine
Pluspunten
betrouwbaar bedrijf met een goede service
Hartelijk dank voor je lovende woorden, Maria! We hopen je snel weer te mogen begroeten en wensen je veel plezier met je aankoop. Groetjes, Chanine
Pluspunten
Snelle service, goede prijs-kwaliteit
Bedankt voor je positieve beoordeling! Zien we je snel weer? Groetjes, Chanine
Pluspunten
-veel keuze -scherp geprijsd -snelle levering
Verbeterpunten-site kan eventueel nog overzichtelijker -snellere zoekopties
Bedankt voor je complimenten! Zijn we heel blij mee. Gelukkig groeien wij hard op dit moment waardoor je verbeterpunten vanzelf opgelost gaan worden. Hou onze site dus goed in de gaten. Groetjes, Chanine